Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de Acasă din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Păpușa, nr. 292A -
Nota 10.0 / 34 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.87


Adaugă recenzie
   Simona din București
nota: 10
schedule 27.12.2023
Ne-am petrecut Crăciunul aici și chiar ne-simțit ca acasă. Casa a fost foarte curata, este bine utilata și marele avantaj pentru cei mici a fost încălzirea în pardoseala. Am optat pentru pensiune completa și am avut parte de mâncare gustoasa și variata. Comunicarea cu gazda a fost ireproșabilă. Ne bucuram pentru alegerea făcută și ne vom întoarce cu drag!
   Nicoleta din București
nota: 10
schedule 29.10.2023
Casa de Acasă este o locație deosebita, cocheta, aranjata cu mult bun gust. Livingul spațios, bucătăria dotată cu tot ce este necesar, camerele mari, spațioase, băile deasemenea de o curățenie tot la fel și nu în ultimul rând, gazdele tinere și înțelegătoare. Are și un foișor super frumos și spațios. Am putut sta foarte bine și în curte la aer curat. Pentu copii găsești jucării plus că în două dintre camere găsești și pătuțuri. Locația este departe de strada principala, de aceea te poți relaxa fara probleme, fiind cu un grup de prieteni nu deranjezi și nu te deranjează nimeni. Gazda te ajuta cu lemne pentru grătar iar daca vrei produse tradiționale poți apela la dânșii. Parcarea este asigurată tot de gazde, așa ca nici din acest punct nu trebuie să îți faci probleme.
   Horia din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.10.2023
Totul a fost foarte bine. Camerele spatioase, curate, mobilate modern, fiecare camera are baie proprie si balcon. Bucataria spatioasa si dotata cu tot ce are nevoie, inclusiv masina de spalat vase. Foisorul este mare si este inchis sa se poata folosi si in perioadele mai reci.
   Alexandra din Galati
nota: 9.83
schedule 09.10.2023
De la frumusețea locației până la curățenie, facilități și amabilitatea gazdei, totul a fost peste așteptări. Recomand pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii, pentru deconectare și relaxare, dar și pentru familiile cu copii. Foișorul este închis și conține toate cele necesare pentru grătar.
   Georgiana din Pitesti
nota: 10
schedule 24.09.2023
O pensiune curată, ultilata cu absolut toate electrocasnicele, gazdele foarte primitoare, camerele sunt confortabile si bine amenajate. De asemenea, peisajul din jurul pensiunii este absolut minunat. Cu siguranța o sa mai revenim pentru ca totul a fost de vis. Recomand cu toata încredere sa incercati macar o data Casa de Acasa, totul a fost perfect.
Răspunsul unității:
Si noi va mulțumim ca ne-ati ales, va așteptam oricand, suntem tare bucurosi pentru aprecierile aduse!
   Cristian din Constanta
nota: 10
schedule 16.08.2023
Casa de Acasa este intr-adevar o locatie superba, si asa cum ii este numele, te face sa te simti ca acasa. Camerele sunt mari si aerisite, mobilate modern si foarte curate, ne-au facut sederea extrem de placuta si confortabila. Bucataria este foarte bine utilata, avand inclusiv masina de spalat vase, ceea ce ne-a facut viata mult mai usoara (fiind un grup de 10 persoane). Comunicarea cu gazda si promptitudinea cu care ne-a raspuns solicitarilor, nu-mi lasa decat cuvinte de lauda. Recomand 100% si cu siguranta vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim!Va asteptam din nou cu drag!
   Tatyana Zhurbenko din Brașov
nota: 10
schedule 04.06.2023
Ne-am plăcut foarte mult Casa de Acasa. Casa este mare și confortabilă, bucatarie mare, moderna și dotată cu tot ce trebuie. Are și mașina de spălat vase. Camere și băile foarte curate, saltele confortabile. Livingul e mare. Toată casa este bine gândită, moderna. Foișor de nota 10. Doamna proprietar a fost foarte drăguță, ne-a explicat tot ce trebuie și ne-a ajutat cu tot. Va mulțumim ♥️
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Va mai așteptăm, cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cornel-claudiu Dumitru din București
nota: 10
schedule 01.05.2023
A fost minunat. Recomand!
Cazarea este intimă, ferită de agitația localității. Aerul este curat, liniștea este deplină.
Camerele sunt mari, cu balcoane. Ideale pentru relaxare. Curățenia este de notă maximă.
Gazda a avut amabilitatea de a ne primi și cu Artax, alsacianul nostru în vârstă de 5 ani.
Mulțumim! Ne-a plăcut, o să revenim!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Va mai așteptăm, cu drag!
   Robert din Buzau
nota: 10
schedule 02.01.2023
Am stat trei nopti de revelion. Locatia foarte frumoasa, curatenie exemplara, camere spatioase si bucatarie complet echipata. In curte se afla un foisor spatios, cu gratar si soba, unde se poate petrece pana la ore tarzii.
   Ruta Maria din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 05.12.2022
Cea mai tare cazare! ❤️
   Joitescu Georgiana din Mioveni
nota: 10
schedule 31.10.2022
Am fost plăcut impresionați de totul... curățenie, căldură, absolut toate dotările posibile și de care ai nevoie, proprietarii foarte ok, preocupați mereu de confortul nostru. In concluzie, numele este cel potrivit, chiar ne-am simțit ca acasă. Recomand cu toată sinceritatea și, cu siguranță, ne vom mai întoarce.
Răspunsul unității:
Br>Va promitem ca vă vom găzdui cu aceeași bucurie și cel puțin aceeași calitate a serviciilor ori de câte ori doriți să ne vizitați. Mulțumim mult pentru recenzie.
   George Stoian din Constanta
nota: 9.83
schedule 25.09.2022
Foarte frumos, curatenie, gazde primitoare, totul la superlativ, recomand.
   Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.09.2022
Ideala pentru un grupurile care au copii mici. Foisorul este foarte frumos. Camerele si intreaga vila sunt extrem de bine utilate. Constructia este una noua, moderna. Nu va asteptati la
o curte mare, ci la una mititica, dar extrem de bine ingrijita. Raport calitate/pret excelent!
   Raluca Trif din Constanţa
nota: 10
schedule 28.08.2022
Un loc perfect pt o familie cu copii. Este dotat cu orice ti-ar putea fi de folos. Dupa o saptamana de cazare aproape ca aveam impresia ca suntem la noi acasa!
Locatia este foarte frumoasa, aerul curat si racoros. Exista atat spatii destinate copiilor. cat si adultilor. Camerele mari si spatioase.
Recomand cu incredere si sigur vom reveni!
   Georgiana Jifcovici din București
nota: 10
schedule 15.08.2022
Ne-am simțit ca acasă. Am găsit tot ce am avut nevoie (bucătărie și foișor, ambele complet utilate, camere foarte curate, gazdele foarte amabile, ne-au ajutat chiar si cu lemne pentru grătar). Localizare foarte bună, se ajunge foarte ușor. Zona cu priveliște superba. Vom reveni, cu siguranță. Mulțumim pentru tot!
   Valentin Rotaru din Tulcea
nota: 10
schedule 24.07.2022
Am petrecut o săptămână relaxanta în locația casa de acasa, unde am găsit tot ce am avut nevoie, living spațios, bucătărie utilata complet, foișor cu grătar, curte îngrijită, curățenie de nota 10. Recomandam cu încredere unui grup care vrea sa se relaxeze!
Răspunsul unității:
Va promitem ca vă vom găzdui cu aceeași bucurie și cel puțin aceeași calitate a serviciilor ori de câte ori doriți să ne vizitați. Mulțumim mult pentru recenzie.
   Popescu Monica din Năvodari
nota: 8.33
schedule 05.07.2022
Am fost un grup de 10 persoane...locația super, casa super curata, cu tot necesarul. Priveliște minunată și liniște deplină! Recomand cu mare drag, pt cei ce doresc sa evadeze din oraș și pt o relaxare maxima! Din păcate pt noi, a fost timpul scurt... dar daca vom mai avea ocazia, vom reveni pentru mai multe zile.
   Mariana Andrei din Bucureşti
nota: 10
schedule 23.06.2022
A fost un sejur placut, curatenie impecabila, bucataria utilata cu tot ce este nevoie (ar fi buna si o masina de spalat vase), paturile au fost cam mici, raport calitate pret ok, in zona nu prea sunt mari pincte de atractie, departe de zgomot si aglomeratia de oras! Copiii s-au bucurat de curte si de locul de joaca. Gazda a fost peste inaltimea asteptarilor, ajuta cu ce este nevoie pentru a face sejurul mai placut.
   Izabela Banu din Chiajna
nota: 10
schedule 08.06.2022
Totul a fost excelent, pensiunea este dotata cu absolut tot ce este necesar, foarte curat, camere confortabile si spatioase, iar gazdele intotdeauna amabile si dispuse sa ajute, daca este cazul.
Daca va doriti o vacanta linistita, intr-un loc retras, departe de aglomeratie, cu padurea langa si un parau care trece fix prin fata pensiunii, atunci acesta este locul ideal.
   Adaiana din Pitesti
nota: 10
schedule 01.05.2022
Trei familii împreună cu copiii am petrecut un weekend minunat. Ne-a plăcut foarte mult foișorul (este spațios și ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru grătar). În bucătărie nu am dus lipsa de nimic, fiind foarte bine utilata. Despre curățenie și căldură nu am nimic de reproșat, a fost foarte bine. Ne-am simțit bine și o sa revenim cu drag cu alta ocazie.
   Calin Macovei din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.02.2022
Foarte curat, foarte bine dotata si frumoasa casuta. O curte draguta si un foisor tare bun. De asemenea, izolata bine, liniste deplina. Am avut tot ce am avut nevoie si toate conditiile. Excelenta pentru copii caldura prin pardoseala de la parter.
Răspunsul unității:
Ne bucuram mult ca v-a plăcut! Va mai așteptăm cu drag!
   Elena din Bucuresti
nota: 8.83
schedule 18.02.2022
O locație superba. Am fost weekend-ul trecut un grup de prieteni pentru a-i face aniversarea copilului. Locatia deține și un foișor inchis cu grătar. Totul la superlativ. Camerele spațioase, livingul generos, bucătăria dotata cu tot ce trebuie. Ne-am simțit excelent.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Va mai așteptăm, cu drag!
   Mihalcea Irina din Bucharest
nota: 10
schedule 06.02.2022
Am fost cazati 3 zile la casa de Acasa, impreuna cu bunicii si un copilas de 1 an si 3 luni. Vila este foarte confortabila.
Ne-am simtit ca acasa, cu tot ce am avut nevoie la indemana si asta e foarte greu cand calatoresti cu un bebelus. A fost cald in camere, curatenie, bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, iar foisorul de gratar este inchis, ceea ce a ajutat, fiind iarna.
Locatia este frumoasa, curge un parau chiar prin fata casei. Alaturi este o fabrica de lemn, ceea ce face sa fie un pic zgomot, cateodata.
Gazdele au fost foarte primitoare. Chiar ne-au ajutat si cu mancarea si ne-au gatit un pranz delcios, de tinut minte ☺️, iar dimineata ne-au adus lapte si branza.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-a placut la noi!Va mai asteptam și alta data cu drag!
   Razvan Voinescu din Rosu / Chiajna
nota: 10
schedule 05.01.2022
Despre acesta pensiune nu pot avea decat cuvinte de lauda.
A fost prima dată când ne-am cazat aici și ne-am simtit cu totii extraordinar de bine. Am fost 8 adulti si 1 copil. Cu totii ne-am simtit minunat si abia asteptam sa revenim.
Referitor la cazare, totul la superlativ. Curatenie, caldura, cearceafuri si perne curate, moi si care miroaseau extrem de bine. Pun destul de mult accent pe asta la o unitate de cazare si de aceea doresc sa o mentionez si aici. Living-ul imens este genial mai ales pentru un grup distractiv, cum am fost noi. Bucataria complet mobilata si utilata (masina de spalat vase, frigidere, aragaz, aparat de cafea) este un mare plus.
Despre amplasare pot spune ca este frumos, verde, exista loc de joaca pentru copii, foisor, gratar, plus o curte mare unde copiii si nu numai se pot juca in voie.
Răspunsul unității:
Mulțumim de aprecieri!Va mai asteptam!
   Calin Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.12.2021
Casa arata mult mai bine decat in poze , curatenie impecabila , gazda este super, nu ne-a deranjat nimeni, au fost draguti si ne-au ajutat cu lemne pentru gratar.
Este perfect si pentru grupuri de prieteni si pentru familii cu copii, patut pentru copii, jucarii.
Gasiti tot ce aveti nevoie.
   Popescvu din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.11.2021
Totul a fost la superlativ.

E o casa foarte primitoare, curata și cu toate cele necesare, exact ca acasă :)

Foișorul este un loc perfect pentru relaxare.

Am găsit adresa destul de greu, dar am avut ajutorul gazdelor pentru orientare. Este o zona foarte frumoasa.
Răspunsul unității:
Ne bucuram mult ca v-a plăcut! Va mai așteptăm cu drag!
   Medeleanu Adina din București
nota: 10
schedule 20.09.2021
O casa primitoare unde ne-am simțit exact ca acasa. Totul este nou, bucataria si foisorul sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Raport calitate preț foarte bun. Noi am fost un grup de prieteni și ne am simțit minunat.
   Adrian din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 29.08.2021
A fost un week minunat petrecut la o pensiune care ne-a lasat o impresie frumoasa. Incepand de la locatie care este de nota 10, personalul de o amabilitate foarte rara, peisajul frumos.
   Andreea Badea din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.06.2021
O casa primitoare, totul este nou, bucataria si foisorul sunt echipate cu tot ce trebuie. Noi am fost cu doi copilasi mici, curtea a fost numai buna pentru joaca si mic dejun in aer liber.

Gazdele au fost foarte primitoare, pensiunea este curata, mobilerul nou. Noua ne-a placut. Mancarea si produsele din Rucar, de asemenea, foarte buna.
   Raluca din Pitesti
nota: 10
schedule 16.05.2021
Un sejur foarte frumos, gazda foarte ok si intelegatoare si raportul calitate-pret foarte bun.
Vila este ultradotata, am avut tot ce ne trebuie si totul este facut cu gust si de calitate. De asemenea, privelistea este una deosebita si este destul de aproape de magazine.
CONTACT
Mirabela
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mirabela
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0753 485 916
WhatsApp
Apel/SMS