Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Popasul Drumețului din Rucăr

   Alice din Roßdorf Germania
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.08.2022.
A plouat cu galeata si ne-am hotarit sa plecam Mai departe. Nu a fost nicio problema cu stornarea.
   Andrei Anghel din Braila
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.08.2021.
Am vorbit cu proprietara, ne-a confirmat ca totul e ok. Am insistat sa ii dam un avans pentru a concretiza rezervarea insa aceasta nu a dorit. Cu o săptămână inainte perioada rezervata, aceasta ne anunta ca nu ne mai poate caza intrucat vrea o alta persoana sa stea, care probabil i-a oferit si mai multi bani si ca ne roaga sa ne mutam perioada dupa programul ei. Oameni neserioși, de evitat.
   Adrian A din Pitesti
nota: 8.83
schedule sejur: 06.10.2018 - 07.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste in zona,este intr-o vale imprejmuita cu brazi ,aer curat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ce este dezolant,in apropiere sunt fostele baraci de santier ale lui SC Hidroconstructia Arges.....arata ca dupa un bombardament atomic....Pacat ca Nu Se implica Primaria din Rucar !
Răspunsul unității:
Multumim frumos!!!
poze recenzie poze recenzie
   Ioana Elena I din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2017 - 21.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este chiar la poalele padurii, aer curat, e realizata din materiale naturale, lemn si piatra, asa cum trebuie sa fie o cabana. In curte era in curs de finalizare foisorul (foarte mare) pentru gratar..cuptor pe lemne, mese mari de lemn pe terasa exterioara ..flori frumoase.
Parcare mare, suficient spatiu, ingradita.
Locul de luat masa foarte incapator iar bucataria (cu care face spatiu comun) dotata cu tot ce este necesar (aragaz, frigider, cuptor cu microunde,vesela, oale, tigai, condimente, ulei, zahar..etc).
Cabana dispune de o masina de spalat rufe (foarte convenabil pentru un sejur), de un living frumos aranjat (soba-semineu, canapele, fotolii) si o baie incapatoare la parter.
Dormitoarele sint curate, au paturi incapatoare, sint mobilate cu ce trebuie si dispun de bai proprii cu dus.
In mod deosebit am apreciat disponibilitatea gazdei, Dna.Gabi, care, desi avea in supraveghere 4 copilasi (fusese aniversarea baietelului dumneeai) s-a oferit sa ne iasa in intimpinare cu masina pentru a ajunge mai usor la cabana. Totodata ne-a tratat cu multa deschidere si prietenie fapt care nu a facut decit sa ne intareasca convingerea ca am facut cea mai buna alegere.
Ne-am bucurat sa vedem ca sint oameni tineri care au ales sa investeasca in turismul romanesc, care muncesc din greu si care nu au optat pentru strainatate si nu renunta.
Raportul pret-calitate este optim, din pacate anul acesta am fost doar in tranzit, o noapte. Speram sa revenim cit mai curind, pentru mai mult timp.
Multumiri!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!!!
   Dalina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2017 - 05.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj frumos,curte spatioasa dotata cu diverse jucarii, foisor, gratar chiar si piscina. Gazdele foarte amabile si iti indeplinesc orice dorinta.Pensiune situata la baza muntelui, poti urca muntele intr-o jumatate de ora.Camerele sunt bine dotate si extrem de curate.Intreg sejurul a fost un vis si vom revenii cu siguranta.Exista semnal la telefon chiar si internet.
Răspunsul unității:
Multumim!
   Alexandru A din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 11.08.2017 - 13.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul si proprietara.
Răspunsul unității:
Multumim mult!!!
CONTACT

Receptie
pe TURIST INFO din 2015
Trimite e-mail
Telefon: 0755 169 355
WhatsApp