Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana de la Munte din Râușor

Râușor, str. Râușor Retezat, nr. 67 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Milas Silviu din Timisoara
nota: 10
schedule 23.01.2024
Am avut un weekend extraordinar și ne-am întoarce cu siguranță.
O proprietate frumoasă situată într-o zonă, aproape de pârtie. Vedere uimitoare către pădure și stațiune. În cabană este foarte curat și ai tot la dispoziție. Cabana este foarte bine încălzită și ai numeroase benefici. Camerele din cabană au baie proprie.
   Laura Anca din Motru
nota: 10
schedule 15.02.2023
Am fost cazați aici cu un grup de adolescenți. Rar întâlnești oameni atât de amabili și înțelegători, în special când este vorba de a face față energiei inepuizabile a copiilor. Este o cabană curată, spațioasă. Mii de mulțumiri pentru tot. Recomand, fără nicio ezitare.
   Raluca Bugariu din Timisoara
nota: 10
schedule 31.12.2022
Am petrecut Crăciunul împreună, cu mic cu mare, 15 persoane la cabana De la munte. Totul a fost excelent, de la camerele foarte curate, la ambientul deosebit, focul în șemineu și mâncarea delicioasă. Gazdele - primitoare și foarte amabile - au creat o atmosfera de neuitat pentru întreaga mea familie. Felicitari! Va mulțumim frumos. Recomandam cabana De la munte de la Rausor, din Retezat!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalina C din Suceava
nota: 9.83
schedule sejur: 19.04.2013 - 22.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost acolo impreuna cu prietenii si familia si a fost o vacanta foarte reusita. Personalul a fost foarte primitor iar conditiile de cazare au fost de exceptie. De asemenea privelistea de care ne-am putut bucura a fost nemaipomenita iar copiii s-au simtit deosebit de bine.
CONTACT
Paula Muntean
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Paula Muntean
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0722 643 332
WhatsApp
Apel/SMS