Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Retezat din Râu de Mori grade grade grade

Râu de Mori, sat Clopotiva, str. Principală -
   Iulia din Blaj
nota: 4.33
schedule 23.08.2022
O zona montana superba, merita vizitata, insa conditiile de cazare lasa de dorit: nu este semnal la tel, nici wi-fi, apa din piscina e fff. rece, sauna e defecta, restaurantul nefunctional si sunt gandaci in camere. Nu a fost deloc o experienta placuta!
   Melnic Mirela din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.08.2022.
Am ajuns pentru prima oara in Rau de Mori. Nici nu auzisem pana anul acesta. Am cautat o pensiune si am gasit cabana Retezat, care era ocupata pentru perioada solicitata de noi, dar cum mi-a placut foarte mult, am incercat inca o data cand am ajuns in zona si am avut noroc ca tocmai se anulase rezervarea. Si am reusit sa ne cazam la acesta pensiune vis, cu un teren de vreo 7-8000 m, cu foisor, terase, balansoar, leagan, tersa cu bsncute la râu. Accesul la cabana se face pe un pod mobil peste râu, masina se lasa in parcarea de la sosea. Am facut cativa km prin curtea pensiunii, la gratar, la masina, dar pentru mine a fost placut. Si foarte important pentru iubitorii de piscină, exista una foarte mare si frumoasa intr-un spatiu foarte bine amenajat, acoperita, dar cu geamuri de jur imprejur cu acces la orice ora. Camerele au un aer intim,nu foarte mari, dar foarte curate,cu acces la terasa. Pensiunea este inconjurata de.munti si ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta frumoasa, aer curat si relaxare. Multumim frumos. Vom reveni cu drag.
   Mihai-alexandru din Sighișoara
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2019 - 06.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amiabil, mancare foarte buna , locatia superba foarte liniste exact ce am avut nevoie. O sa revenim cu siguranta
   Gheorghe G din Alba Iulia
nota: 9.33
schedule sejur: 19.08.2016 - 21.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie deosebita, aer curat, peisaje splendide. Recomandat pentru relaxare.
   Ion din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 12.07.2015 - 16.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj, aer curat, liniste, spatiul generos si frumos amenajat. Patru variante de mic dejun. Oameni primitori si amabili. Vrem sa revenim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Doar conexiunea Orange este disponibila, daca nu aveti abonament puteti cumpara din Hateg o cartela prepaid. Cabana nu este suficient de bine semnalata, sunt doua indicatoare insa contrastul culorilor, pe panouri, face ca mesajul sa nu aiba impactul dorit. De asemenea accesul din soseaua principala (care duce spre Hateg) nu este marcat corespunzator, pe site indicatiile de acces ar trebui sa fie mai detaliate. N-am inteles daca se poate folosi piscina, ar fi fost frumos ca toate aparatele de fitness sa fie functionale.
   Andreea A din Timisoara
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 26.08.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu mai erau camere disponibile cand am incercat sa rezerv, dar am fost anuntata in foarte scurt timp.
   Dana D din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 10.08.2011 - 13.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ambianta generala foarte placuta, camera curata cu baie proprie, spatiu verde generos si acces la facilitati (piscina, paturi exterioare, gratar, frigider), servire la restauraunt ireprosabila si personal foarte amabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dificultati in orientare de a ajunge la cabana - valorile coordinatelor Gps nu sunt corecte.
CONTACT
Veta Derecichei
Pe TURIST INFO din 2011
Indisponibil până la 02.05.2024














Veta Derecichei
pe TURIST INFO din 2011
Indisponibil până la 02.05.2024
Indisponibil până la 02.05.2024