Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Căsuța dintre brazi din Râșnov

Râșnov, str. Valea Glăjeriei, nr. FN -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Igor din Moldova
nota: 10
schedule 13.01.2024
Un loc minunat linistit în sînul naturii, o locatie potrivita pentru cei care vor sa savureze aerul curat. Pensiunea super cu comoditati perfecte. Gazdele au fost foarte amabile si primitoare. Puteti beneficia de un foisor mare, de teren de joaca pentru copii şi de ciubar.
poze recenzie
   Marina din Moldova
nota: 10
schedule 12.01.2024
Odihna în Brașov, în casa dintre brazi din Râșnov, sună minunat! Poți să explorezi frumusețea munților și să te bucuri de atmosfera pitorească a zonei. Așa sună minunat! Casa dintre brazi în Râșnov pare să ofere o oază de odihnă și liniște în mijlocul naturii. Cu siguranță, este o experiență frumoasă să te bucuri de peisajul montan și să te relaxezi într-un cadru atât de reconfortant.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Elena din Repulica Moldova
nota: 10
schedule 12.01.2024
O vacanta minunata!Ne-am bucurat de tot confortul intr-o casa primitoare, dotata cu absolut tot, absolut totul nou. Curatenie, liniste, peisaj, partia alaturi a bucurat copiii care au stat numai la sanius!
Chiar daca pentru noi a fost o vacanta peste hotare, ne-am simtit ca acasa!
poze recenzie poze recenzie
   Dan din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.10.2023
O locație superbă! In mijlocul pădurii, având condiții excelente de cazare! Aer curat, liniște, curățenie impecabila! Curtea este imensa, cu loc de joaca pentru copii. Ne-am bucurat de zile de toamna călduroasă în frumusețe culorilor pădurii! O sa venim și la iarna, trebuie sa probam derdelușul și să incercam o baie la ciubăr! Recomand!
   Nina-klein din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.09.2023
Noi am fost un grup, deci am inchiriat toata casuta, ne-a placut foarte mult, liniste, curatenie, nu ne-a deranjat nimeni, nu a tinut mortis sa iesim din casa la 10, 11, etc. Noi am hotarat de bun simt sa plecam la 12.30. Foarte, foarte frumos, ce sa zicem, proprietari ardeleni... cred ca asta spune totul. Multumim de gazduire!
   Alexandru din Zarnesti
nota: 10
schedule 23.04.2023
Am avut ocazia sa pot petrece un weekend in aceasta superba locație unde te poți bucura de tot ce îți dorești într-un weekend, liniște, peisaj, confort alături de familie, seara ne-am bucurat de o relaxare in ciubăr in timp ce lângă noi grătarul încins cu mirosul poftei de mâncare ne astepta sa servim dim bunătățile pregătite.
   Daniel Drula din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.02.2023
Locație superba! Am fost cazați 4 zile când a nins ca în povesti. Peisajul extraordinar, la marginea pădurii, însă drumul pana la pensiune perfect! Condițiile de cazare mult peste ceea ce se oferă în zona, camere moderne, amenajate cu gust, baile deasemenea moderne, totul curat. Livingul imens, superb amenajat, bucătăria utilata cu tot ce ai nevoie. Mi-a plăcut mult foisorul, peretele cu lemn și licheni da o nota de rafinament. Caldura și apa calda non stop. In concluzie, m-as întoarce oricând, o cazare asa cum mi-am dorit!
   Miruna Nicoleta din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.12.2022
Locație excepțională. Realitatea depășește prezentarea, am beneficiat de tot confortul. Curățenia este la superlativ, totul perfect. Ca si localizare, te integrezi intr-un peisaj de poveste, intr-un mediu mirific, superlativul este cuvântul ideal pt aceasta locație. Amabilitatea gazdei se corelează perfect cu toate condițiile oferite de locație. Mulțumim pt vacanța frumoasa, ne vom întoarce, cu siguranța!
   George Ivascu din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.11.2022
Locație perfecta, cu tot ce ai nevoie. Liniștea și peisajul te fac sa crezi ca ești în alta lume. Am fost cazați 4 zile, timp în care am reușit sa ne încarcăm bateriile. Despre confort nu am cuvinte. Mobila scumpa, amenajare perfecta, modern și bine gândit, foarte curat. Ciubarul nou, apa curata care mirosea a dezinfectant. Am avut lemne din partea gazdei. Foisorul încălzit, am reușit sa facem temperatura de peste 22 grade, în condițiile în care, seara era chiar frig.
Faptul ca proprietarii nu locuiesc în aceeași curte, constituie un alt avantaj, te simți în largul tău. In concluzie, o locație excelenta pe care o recomand.
   Doriana din Mangalia
nota: 10
schedule 06.10.2022
Aceasta pensiune este absolut superba! Noi am fost primii turisti ai acestei pensiuni si putem spune ca a fost totul perfect. Mobilierul nou si totul aranjat cu mult bun gust. Proprietarii au fost de ft mare ajutor si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Locatia este magnifica, cu vedere la munte si intr-o zona ft linistita. Curtea este imensa si i-a permis celui mic sa alerge in voie. Va recomand sa faceti o plimbare cu atv-ul pe munte, in acest sens va poate ajuta dl. Ciprian. Cu siguranta, vom reveni cu prima ocazie!
   Roxana Ghica din Targoviste
nota: 10
schedule 02.10.2022
Totul a fost la superlativ! Camerele spațioase, caldura, confort, curatenie, totul a fost perfect! Gazda foarte primitoare, ne-a pus la dispoziție tot ceea ce avea! Venim cu mare drag ori de cate ori vom avea ocazia! Urmeaza sa intre in funcțiune si ciubarului care va fi senzația căsuței!❤️
   Mihaela Glajan din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.09.2022
Vila corespunde descrierii, este absoluta superba, iar liniștea este la ea acasă. Plecați din agitația orașului și ajunși aici, am ocazia sa uitam de cotidian. Confortul este maxim. Modern și foarte curat. Camera cu cada a fost a mea, superba! Te relaxezi privind cerul și peisajul care este irezistibil, doar verde. Recomand.
   Oana din Roma
nota: 10
schedule 16.08.2022
Locatie magica si foarte linistita, inconjurata de verde, camere excelente, noi, moderne si curatenie de nota 10, facilitati super si gazde foarte primitoare si disponibile! La orice cerere au avut o rezolvare! Super de treaba Ciprian, mereu disponibil! Un loc de neuitat! Vom reveni, cu siguranta, la revelion!
CONTACT
Boroș Cosmin Ioan
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Boroș Cosmin Ioan
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0771 173 909
WhatsApp
Apel/SMS