Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Mistreților din Râșnov

Râșnov, str. Cheișoara -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.12.2023
Recomand, dacă-ți doresti relaxare in mijlocul naturii intr-o locație liniștita cu iz rustic si cu gazde primitoare care-ți stau la dispoziție cu orice solicitare. Ne-am bucurat de prezenta ciubarului, saunei, salinei și nu in ultimul rând de prezenta câinilor care deși par fioroși sunt doar niște pisicuțe in prezenta oamenilor.
   Andreea din București
nota: 10
schedule 04.11.2023
O minivacanța memorabila, gazdele foarte minunate. Un loc superb unde ai parte liniște și relaxare. Am fost cazați în casă Veverițelor, o casuta foarte intima și rustica.
Este un loc minunat in care te rupi de cotidian și intri într-o lume fantastică.
Felicitări gazdelor pentru ceea ce au creat acolo.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Giorgi din Brasov
nota: 10
schedule 20.09.2022
O locație superbă, de poveste, un colț de natură foarte liniștit și relaxant. Totul perfect, de la organizarea și comunicarea cu gazdele, până la curățenie, confort, servicii și mâncare ❤️❤️❤️❤️❤️ Recomand cu drag pentru oricine, inclusiv pentru grupuri.
   Larisa din București
nota: 10
schedule 22.05.2022
Este o locatie minunata la care planuim sa revenim in aceasta vara. Am avut aici parte de o primire si o gazduire exceptionala unde ne-am putut deconecta complet. Mancarea a fost de asemenea exceptionala. Propietarii acesteia sunt gazde minunate! Va multumim mult!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere! Ne bucuram ca v-ați simțit bine la noi. Vă mai așteptăm și cu altă ocazie,cu drag ! Numai bine va dorim!
   Radu Nazaru din Constanta
nota: 4
schedule 01.09.2021
Totul este comercial, nimic in interesul turistului. Nu va lasati pacaliti de descriere pentru ca nu veti gasi la locatie ceea ce se ofera in prezentare. Am inchiriat toata locatia, dar casa cu 3 dormitoare si baie nu poate fi inchiriata separat niciodata. Aici dormitoarele cred ca au 2.5 m * 2.5m, in care nu se pot caza 2 persoane, bucataria la aceasta casa este murdara si complet neutilata, baia infecta. In cealalta casa nu era curatenie in bai si camere, bucataria nu era utilata, se auzea prin peretii de rigips din camera in camera. Fiind un grup nu am avut vesela pentru toate persoanele desi am avut la dispozitie "2 bucatarii utilate". In camera veveritelor sau cum o denumesc ei mergi pe valurile formate de parchetul ridicat, canapeaua nu functiona pentru a fi deschisa. Desi prin tamplaria exterioara intra vantul pentru ca nu se inchideau, sau erau cazute si nu inchideau ermetic, apa calda si caldura nu existau.
Răspunsul unității:
Stimate domn Nazaru,
Noi vă mulțumim pentru feedback, oricum nu ne așteptăm la o altă reacție din partea dumneavoastră!
CONTACT
Magda
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Magda
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0725 370 210
WhatsApp