Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Csiki din Râșnov

Râșnov, str. Glăjerie- Râul Mare, nr. 400 -
   Gianina din Leiden
nota: 10
schedule 08.12.2023
Mulțumim mult pentru ospitalitate. Familia olandeza s-a simțit minunat. Sper sa ne revedem cu bine și la anul. Sejur de 4 nopți în luna august la Casa Csiki, 5 adulți și un copil de 3 ani am avut la dispoziție toată cabana. Curățenie, cabana dotată cu de toate (ne-a ajutat foarte mult mașină de spălat vase și cea de rufe), intimitate, priveliște, o curte superbă cu foișor frumos amenajat + piscină a fost locul preferat de joaca pentru băiatul meu. Fam. Ciski sunt niste oameni minunați, vorbitori de limba engleză, foarte primitori și deschiși să ne ajute cu orice. Gianina, Shelby, Marga, John, Leo and little Joshua we highly recommend Casa Csiki and we give a big thank you for receiving us, for the jokes and the wonderful conversations and for the time spent together. Big hugs and kisses!
   Gabriel din Constanta
nota: 10
schedule 05.06.2022
Localizarea este superba. Cui ii place linistea, sunetul unui rau curgand, mirosul de brazi, pasarile cantand, privelistea catre munti aflandu-te in piscina, ar trebui sa incerce aceasta locatie. Noi am fost foarte multumiti de cazare, de locatie si de persoanele ce ne-au primit. Cu siguranta vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Tanase Marius din Constanta
nota: 10
schedule 05.06.2022
Cine a spus ca “omul sfinteste locul” a avut dreptate. Gazdele minunate si foarte atente la tot ce am avut nevoie. O locatie cu multa liniste si un vibe bun. Totul la superlativ. Privelistea exceptionala, piscina de un mare ajutor in zilele soride. Da, este o locatie din care pleci cu bateriile incarcate. ❤️
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Daniela Si George Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.05.2022
Un sejur minunat alaturi de prieteni dragi, intretinut si de simpatica catelusa Kassy. Totul a fost la superlativ! Ambient, dotari, curatenie, living si curte foarte mari decorate cu mult bun gust, gazde deosebite. Multumim pentru amabilitate dna Valeria si dl Antal, vom reveni cu siguranta la dvs.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Veta Ciobotaru din Cotesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.04.2022.
Casă este frumoasă, situată intr-un loc mirific, foarte curata cu toate necesitățile, bucătăria complet utilata, chiar mai mult decât ai nevoie, camerele spatioase, salon mare. Gazdele sunt minunate și discrete, abia le-am simțit prezența, curtea mare și frumos amenajată, cu foișor, terasa,grătar, piscină și spațiu de joacă pentru copii.
   Andrei Daniel Oprea din Tunari
nota: 10
schedule 15.03.2022
Sejurul a fost unul de vis, gazdele sunt foarte primitoare si prietenoase, va stau la dispozitie cu orice aveti nevoie, camerele sunt extrem de curate, peisajul este superb, pensiunea este dotata cu absolut orice aveti nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Bianca Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.03.2022
Cea mai frumoasa experiența la casa Csiki. Casa dotata cu tot ce ai nevoie, curățenie, curte imensa, loc de făcut grătar + disc, cele mai primitoare gazde pe care le-am cunoscut. Atmosfera de neuitat. In apropiere este Dino park și Bran. Locația este cu mult peste ce se vede in poze. Totul este perfect, nu lipsește absolut nimic. Vila este retrasa, nu este poziționată la strada, loc de parcare, supraveghere video. Multumim gazdelor pentru primire și cu siguranța revenim.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Gabriela Moise din Buzau
nota: 10
schedule 06.03.2022
Foarte curat, foarte primitor, gazda excelenta. Priveliste frumoasa, recomand cu drag. Camerele mari, conditii excelente. Dotata inclusiv cu masina de spalat vase, apa calda la orice ora. Este perfecta atat pentru iarna, cat si penteu vara deoarece are si piscina.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Nicolae Stefan din Blejoi
nota: 10
schedule 15.02.2022
Am început sa mergem la aceasta locație în urma cu 4 ani, la recomandarea unor prieteni și de atunci venim în mod frecvent. Atât iarna cât și vara, fiecare anotimp cu farmecul sau. Locația este de vis și se completează cu camere confortabile și curate, iar gazdele sunt de nota 10. Deci totul este la superlativ!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Ionela Sporici din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2022
Am fost o gasca de prieteni si ne-am simtit superb! Locatia e perfecta, cu muntii de-o parte ai de alta a pensiunii, gazdele sunt niste oameni faini, cu zambetul la purtator, curatenia e de nota 10. Bucataria este complet utilata, petrecaretii trebuie sa vina doar cu voia buna! Nu sunt vecini foarte aproape asa ca se poate chiui in voie.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.02.2022
Cazarea perfecta, liniste, dimineata soarele il poti simti pe terasa de la poalele muntilor. Minunat! Bucataria este utilata perfect, terasa e perfecta, accesul la pensiune este facil, proprietarii, Vali si Marius, niste oameni pe care iti doresti sa-ti fie prieteni.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Jan din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.10.2021
Locatie linistita, foarte curat, bucatarie complet utilata, living mare, curte foarte mare, gratar, foisor, gazde foarte primitoare si amabile. Intr -un cuvant exceptional.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Denisa Florescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.06.2021
Am petrecut cateva zile de vis intr-o locatie de poveste- Casa Csiki. Cadrul natural de un verde superb este completat de gradina mare si foarte bine ingrijita, casa este la fel de mare si incapatoare, curata si foarte bine aprovizionata. Ospitalitatea este la mama ei acasa cu Vali si Marius. Gazdele au fost extrem de primitoare si discrete, mereu cu zambetul pe buze.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Vlad Fabian din Brasov
nota: 10
schedule 17.05.2021
O locație splendidă situata intr-o zona de vis. Gazde primitoare, condiții excelente de cazare și relaxare, totul ales si aranjat cu mult bun gust, totul la superlativ, impecabil. Un loc mirific cu oameni primitori, calzi, unde seriozitatea și respectul sunt la ele acasă, un loc unde merita să îți petreci o vacanță de vis.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
   Cristi Cojanu din Craiova
nota: 10
schedule 16.05.2021
Casa este utilata cu tot ce este necesar, chiar mai mult, curățenia ireproșabilă ne-a surprins pe toți. Gazdele amabile, vesele și foarte discrete. Zona este liniștită și peisajul te încarcă pozitiv.
   Matei Ioana din Calarasi
nota: 10
schedule 05.05.2021
O locație superba, un peisaj de poveste, utilitați, curațenie, lniste, totul necesar pentru confort si relaxare. Curtea amenajata la superlativ, include si un spatiu de joaca pentru cei mici.
Răspunsul unității:
Multumim mult !
   Gheorghe G din Alba Iulia
nota: 9.67
schedule sejur: 26.07.2019 - 28.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oază de liniste și relaxare. Aer curat, peisaje excelente. Gazda f. Amabilă. Locatie care merită vizitată.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !
CONTACT
Csiki Valeria
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Csiki Valeria
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0745 893 072
WhatsApp