Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Valea Brazilor din Rânca

Rânca, str. Gilort, nr. 17 -
   Andreea din Pitesti
nota: 5.17
schedule 27.01.2021
Din pacate noi am avut parte de o experienta tare urata la aceasta unitate. Niciodata nu am patit asa ceva, in niciun alt loc.

1. Am discutat cu doamna ca daca luam 8 camere, nu va mai inchiria nimanui cea de a 9-a camera. Desi i-am spus ca e posibil sa gasim persoane si pentru a 9 a camera, pentru ca nu doream absolut deloc sa mai fie si alte persoane straine in cladire, dansa a zis ca este suficient, ca este multumita cu 8 camere si ca unitatea este a noastra integral. Avand in vedere acest lucru, nu am mai sunat pentru a confirma cea de a 9 a camera (greseala noastra), insa acolo ne-am trezit cu o familie cu 2 copii.

2. Doamna inchiriaza aceasta unitate integral teoretic, insa este in permanenta printre noi! adica: dansa sta in bucatarie, face mancare, fumeaza si primeste musafiri! da, exact. Mai multe persoane straine in pensiune?! de ce nu!? ne trezeam cu oameni printre noi la masa, fara sa ne anunte nimeni, fara sa ne intrebe macar daca ne simtim bine sau nu, deranjati sau nu. Extrem de inconfortabil, fara intimitate. Noi eram un grup de prieteni si de oameni responsabili, care am avut grija sa nu avem simptome de raceala, sa nu fi luat legatura cu nimeni depistat pozitiv de covid, etc. Atat cat s-a putut din partea fiecaruia, insa eram intre noi! era un lucru asumat intre noi! aceasta doamna a adus persoane straine printre noi! (chiar si dansa... Gatea, statea in bucatarie si folosea aceeasi vesela cu noi) fara a avea macar decenta de a ne intreba. Ne-am simtit ca si luati dupa strada, daca ii spuneam ca ne deranjeaza persoanele excesive in casa, spunea ca e casa dansei si face ce doreste. De parca nu plateam, de parca nu aveam drept la confort, relaxare si intimitate. Nu aveam drepturi!

3. In sala de mese era un aer super inchis, insa nu puteam tine usa deschisa pentru ca doamna in secunda 2 ne certa ca facem frig. De asemenea in bucatarie, trebuia sa cerem orice doream, nu puteam cauta noi prin sertare, eram intrebati mereu ce vrem si pt ce.

4. Frigiderul. Nu este cel din poza! frigiderul este pe hol, din acela pr bauturi, unul ruginit, cu un miros oribil! nu cred ca a fost niciodata spalat!

5. Bucataria. Am indraznit sa discutam cu doamna despre ceea ce ne deranjeaza (musafiri, supraveghere) si ne-a spus ca bucataria nu este inclusa in facilitati, deci din cauza asta se tot primesc acolo musafiri!! asadar, oricand se poate scoate acest as din maneca si ramane fara bucatarie (recunosc, nu observasem acest detaliu avand in vedere ca discutasem cu doamna la telefon despre tot ce vrem sa facem si ne-a asigurat ca avem tot ce ne trebuie in bucatarie)

Per total, daca vreti doar cazare, este ok aceasta unitate. In caz contrar, consider ca trebuie sa se stie clar lucrurile de mai sus.
Răspunsul unității:
In primul rand cand ati facut rezervarea, nu ati spus ca aveti pretentia sa fiti singuri, lucru imposibil. Niciodata nu s-a inchiriat pensiunea fara a fi supravegheata de administrator.
In al doilea rand, daca va uitati atent pe site, bucataria nu intra la facilitati. Ati beneficiat de acces bucatarie, inclusiv vesela din bunavointa administratorului.
Dvs. Ati platit doar cazare.
   Marinela din Craiova
nota: 8.83
schedule sejur: 07.02.2014 - 09.02.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul a fost foarte ospitalier si mancarea gustoasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pensiunea este situata departe de partie.(900m)
CONTACT
Dumitrache Constantin
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Dumitrache Constantin
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0764 109 222
WhatsApp
Apel / SMS