Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Oaza Liniștii din Rânca

Rânca, str. Corneșul Mare, nr. 15 -
Nota 9.3 / 10 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:8.67
lightbulb_outline Curățenie:8.67
weekend Confort:8.67
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lucian din Polovragi
nota: 10
schedule 24.01.2024
Un sejur de revelion reusit, cabana de nota 10, proprietarul, domnul Ionel, un om extraordinar. Locuri de parcare pentru 3-4 masini, baie aproape in fiecare camera, curatenie, aproape de partia principala, bucataria utilata complet, gratar, ceaun si o priveliste de vis.
   Daniel Baba Dorobantu din Calafat
nota: 10
schedule 21.02.2023
Foarte frumos si accesibil la pret! Pentru un grup de prieteni este foarte frumos! Patronul este un om excelent, cu bun simt si va va incanta cu un cantec foarte frumos la muzicuta.
Răspunsul unității:
Am cantat la muzicuta pentru ca a-ți fost un grup de tineri cu bun simt , bine educați..Deșii santeti toți minori , gândeam ca nu ma înțeleg cu voi , dar totul a fost bine ..Va aștept cu drag și cu alta ocazie .
   Bascoveanu din Slatina
nota: 8
schedule 29.01.2023
Cabana este foarte aproape de paria M1, la întoarcerea de pe partie te poți da cu schiurile până în fata cabanei. Proprietarul este un o foarte de treabă, nu am întâmpinat nicio problema pe toată durata șederii. Condițiile în cabana sunt cam de două stele, spre trei.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc d-l Bascoveanu . Ați fost un grup destul de bun .Oameni cu bun simt .
   Camelia Acar din Voluntari
nota: 10
schedule 10.01.2023
Cabana este aproape de partie, intr-o zona cu o priveliste splendida. Mi-a placut foarte mult sa privesc din living, muntii plini de zapada ce se inaltau spre cer, in timp ce luam micul dejun si beam ceaiul, inainte de a pleca la partie. Un mare avantaj este faptul ca in cateva minutele am putut ajunge la partie, mergand pe jos. Am avut si parcare, ceea ce este inca un avantaj, mai ales in perioadele aglomerate, cand nu se mai gaseste niciun loc de parcare liber in zona. Gazda este un domn foarte amabil, care ne-a primit cu zambetul pe buze si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Cabana are sj bucatarie proprie, asa ca ne-am putut pregati ce am dorit. A fost caldura din plin, am avut apa calda mereu, prosoape si lenjerii curate. Cu siguranta, o sa mai revenim.
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.01.2023
Proprietatea este echipată cu dotările casnice necesare, priveliștea incredibila, având vedere către versantul muntelui, localizarea perfecta, aproape de pârtie, camerele sunt îngrijite și curate, iar gazda este un om de nota 11, despre care am doar cuvinte de laudă.
   Leonard Ceausu din Saulesti
nota: 10
schedule 06.01.2023
Gazda primitoare, proprietarul foarte de treaba și înțelegător. Confort bun, caldura la discreție. Se poate asculta muzica pana la orice ora, distracție la maxim. Cabana este foarte aproape de pârtia M1, o priveliște uimitoare, peisaj foarte frumos. Puteți face gratar, disc și tot ce mai este nevoie în fata cabanei.
   Dariud Lihu din Târgu Carbunesti
nota: 10
schedule 06.01.2023
Proprieterul este un om de nota 1000, casa se vacanță este foarte ingrijita si foarte aproape de pârtie, recomand, cu mare incredere! Casa are 6 camere, camerele sunt foarte spatioase, fiecare camera are baie proprie! La aceasta cabana va puteti distra, puteti asculta muzica la maxim, vecinii nu au probleme in legatura cu galagia, este foarte calduroasa si arata foarte bine. Cabana de vacanta, oaza linistii, are parcare proprie, iar cabana este foarte bine vazută de toți ce-i din aceasta statiune!
Răspunsul unității:
I eu va mulțumesc ca a-ți fost oameni de calitate . Va aștept cu drag oricând doriți
   Gabriel Dutu din Targu Jiu
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.01.2023.
Cea mai frumoasa cazare, cu oameni super de treaba, proprietarii sunt foarte de treaba. Conditii foarte bune, curatenie, caldura, foarte aproape de partie. Ne putem distra non stop fara probleme. Este foarte aproape de partie, cu un peisaj superb si nu te poti plictisi uitandu-te la peisaj.
Răspunsul unității:
Cine a tras concluzia , ca turistul nu era cazat când a scris recenzic, face o eroare întrucât turistul era la grătar în curtea cabanei
   Aylin din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2023
O adevarata oaza de liniste. Am avut toata cabana inchiriata, iar domnul Ionel a fost si este, ca de fiecare data, o gazda extraordinara. Cabana foarte curatã si cãlduroasa, super aproape de pârtie, cu o vedere incredibila spre vârful Pãpusa. Este deja a 5 oara cand revenim, iar de fiecare data revenim, cu drag. Recomand, cu incredere.
Răspunsul unității:
I eu ca și proprietar, ma simt excelent cu asa turiști minunați.Au înțeles ca nu se fumeaza în interior , au fost de bun simt și cu mare drag ii aștept oricând
   Pitaroiu Bogdan din Filiasi
nota: 10
schedule 01.01.2023
Un loc minunat, de o curatenie excelenta, cu o priveliste uimitoare. Domul proprietar este un om de nota 1000, care o sa va ajute daca intampinati orice impediment, un om minunat si cald. Am inchiriat proprietatea pentru revelion impreuna cu un grup de prieteni si va pot spune ca am avut toate conditiile necesare sederii noastre in acest loc. Cu siguranta, o sa revenim, multumim frumos.
Răspunsul unității:
I eu va mulțumesc din suflet pentru comportamentul de oameni rafinați curați, cuminți. Asa turiști îți fac viata frumoasa, și sant un medicament pentru suflet
CONTACT
Ionel
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionel
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0769 755 149
WhatsApp
Apel/SMS