adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Martha din Ranca

Ranca , str. Gheorghe Tatarascu, nr. 10  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu matur
Familie cu adolescenți

Recenziile casei de vacanță Martha din Ranca


   Vali din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2016 - 27.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie ,intimitate ,utilată cu tot ce trebuie, super comfort!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Andrei D. din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 20.12.2016 - 23.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am inchiriat toata cabana. Living-ul e super spatios, numai bun pentru un grup mare pus pe distractie. Proprietarii au fost super intelegatori cu noi indiferent de ora. Recomand!!!
   Viorica Loredana M. din Dr Tr Severin
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație nouă,are doar 8 luni de când este dată în folosință după spusele gazdei, curățenie desăvârșită, bucătărie utilata complet,toată casa este mobilată cu bun gust și modern,apă și căldură la discreție,gazda foarte săritoare și primitoare , nu ne-a deranjat deloc,decât dacă am solicitat noi prezența a răspuns amabil și prompt ...terasa exterioara dotată cu grătar acoperit(foarte ok în cazul zilelor când mai ploua),masă din lemn masiv și o priveliște deosebita asupra munților, parcare proprie ......întrunește toate condițiile pentru un sejur sau o vacanță minunată. Cu siguranță vom reveni în iarnă având copil mic și locația fiind la doar 200 metri de pârtia de săniuș și de ski.Recomand tuturor această locație!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reproșat ...
   Sorina din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2015 - 16.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabana cocheta, amenajata cu bun gust si ai la dispozitie tit ce iti trebuie. Este la soseaua principala foarte aproape de partii si dispune si de lic de parcare. Terasa cu gratar am folosito foarte mult in acest sejur deoarece am vrut sa ne bucuram de aerulde munte. Paturile in camere sunt duble cu saltea dintro bucata avantaj pt familiile cu copii mici. Gazdele foarte primitoare si saritoare. Recomand cu drag.
   Camelia din Timisoara
nota: 9.8
schedule sejur: 14.08.2015 - 15.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un loc minunat, o oaza de liniste, gazdele sunt foarte primitoare, conditiile sunt foarte bune, este curat,un mediu foarte placut pentru cateva zile de relaxare, o locatie ideala pentru a petrece un concediu reusit si linistit alaturi de prieteni fiind posibilitatea de a face gratare. Locatia este perfect dotata si utilata. Peisajul este de a dreptul mirific, o recomand din tot sufletul.
CONTACT UNITATE
Gusti Bleoanca sau Delia Fratila
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,