Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Sky High din Rânca

Rânca, str. Stejarului, nr. 119 -
Nota 10 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 03.02.2022
Cabana foarte primitoare și călduroasă. Livingul spațios, bucătăria utilata, camerele foarte curate și călduroase. Baile duble, cu dușuri, prosoape si feon.
Cabana se afla la 5 minute de pârtie. Noi am fost 4 adulți și 3 copii cu vârste cuprinse intre 6-8 și ne-am simțit foarte bine acolo. Nu ne-a lipsit nimic. Foarte primitoare gazdele.
Vă mulțumim!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase despre cabana noastra! Ne bucurăm că v-ati simtit bine la noi!
Va mulțumim ca ne-ati ales !
   Boteanu Cristina din Slatina
nota: 10
schedule 30.01.2022
Gazde extrem de primitoare, aproape de pârtie, camere curate, bai curate, prosoape, căldură. Tot confortul necesar pentru un sejur de neuitat, de la filtru de cafea, prăjitor de pâine, mașină de spălat, necesarul de tacâmuri. Cabana vă oferă posibilitatea de a face grătar pentru cei care doresc.
Răspunsul unității:
Multumim mult ,doamna Cristina! Ne dorim sa va oferim un confort cat mai placut pentru a va simti cat mai bine in concediul dumneavoastră !
   Nicut Florin din Slatina
nota: 10
schedule 30.01.2022
Cabana Sky High este situata foarte aproape de pârtie, camerele sunt foarte curate și călduroase, dotate cu tot ce este necesar, livingul foarte generos, bucătăria superdotata, peisajul este foarte frumos, gazdele sunt niște oameni extraordinari.
Răspunsul unității:
Va multumim mult si ne bucurăm mult ca ati ales Cabana Sky High pentru a va bucura de un sejur la Ranca! Suntem încântați să cunoaștem oameni ca dumneavoastra, ati fost un grup super!
   Butaru-leța Alexandra din Medgidia
nota: 10
schedule 22.01.2022
Am avut o experiență extraordinară la cabana Sky High. Cabana dispune de un view extraordinar. Camerele sunt mobilate modern, este foarte cald și curat. Bucătăria este complet utilată și dispune de toate condițiile, iar zona pt servita masa este spațioasă. Curățenie exemplară și în zona de toaletă și la duș. Nota 10 din toate punctele de vedere mai ales că este foarte aproape de pârtie și baby friendly.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere, doamna Alexandra!
   Ioana Popescu din Târgu Jiu
nota: 10
schedule 17.01.2022
Totul la superlativ. Curățenie impecabilă, caldurä și apa calda la discreție, loc de luat masa și living spațios, camere cu pat dublu confortabile. Bucătăria dotata cu tot ce e necesar. Priveliste minunată. Proprietarii niste gazde de exceptie, am petrecut aici un weekend minunat ❤️.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele frumoase despre locația noastră! Sunteti niste oameni minunați si va mai așteptăm să ne mai vizitați!
   Vladu Aurora din Negomir
nota: 10
schedule 08.01.2022
O priveliște minunata, lenjerie impecabilă, bucătărie dotată foarte bine cu tot strictul necesar, mobilier modern, locul de luat masa mare, băile foarte curate, distanta de partie este foarte mică. Minunat să servești cafeaua cu priveliștea în vârfu Păpușa.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru apreciere!
   Ionescu Catalin din Craiova
nota: 10
schedule 27.12.2021
Locația este poziționată ideal, foarte aproape de pârtie. Personalul foarte comunicativ și săritor. Nu ne-a lipsit absolut nimic. A fost extrem de cald in cabana. Din punct de vedere al curățeniei, a fost impecabil, mobilierul foarte modern.
Totul a fost la superlativ.
Răspunsul unității:
Multumim muĺt! Va mai asteptam pe la noi sa va bucurați de sejur!
   Mihnea Minuta din Dabuleni
nota: 10
schedule 20.12.2021
Cabana este poziționată aproape de pârtia mare, o locație foarte frumoasa, curata, cu absolut tot ce îți trebuie, toate condițiile, foarte spatioasa.
Răspunsul unității:
Va multumim mult ca ne-ați ales! Sunteti niste oameni extraordinari !
CONTACT
Banu Mihaela Larisa
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Banu Mihaela Larisa
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0722 707 883
WhatsApp