Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Green Yard din Predeal

Predeal, str. Liviu Rebreanu, nr. 24 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gabriela V. din Popești Leordeni
nota: 10
schedule 04.01.2024
O locație minunată din toate punctele de vedere. Zona superba, aproape de partie. La sosire am prins zăpada din belșug. Casa este dotată cu tot ce ai nevoie și foarte confortabila iar raportul calitate/preț este perfect.Am găsit sub brad cadou de Crăciun pentru pitic, fratele proprietarului a venit special sa facă drum în zăpadă mare din curte, iar domnul proprietar a fost mereu disponibil pentru orice întrebare. Nu putem da decât 10 și vom reveni cu drag. Multumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oana Stuparu din Constanța
nota: 10
schedule 29.12.2021
O locație deosebita, amenajata cu mult gust, curat, o atmosfera calda si primitoare. O vacanță in care ne-am simțit excelent.
Gazda deosebit de amabilă.
   Vanda Popescu din Mogoșoaia
nota: 10
schedule 23.02.2021
Vila este superbă, luxoasă, spațioasă, confortabilă, luminoasă, bine compartimentată, prietenoasă, amenajată cu bun gust – are o combinație plăcută de texturi, culori și decorațiuni care creează o atmosferă romantică (lumânări, amplasarea lampadarelor, a luminilor în camere creează o atmosferă specială).

Se află în apropierea pârtiei (8-10 minute de mers pe jos). Am fost în această vacanță iarna, atunci când afară au fost -15 grade, dar în camera a fost cald (aproximativ 24 de grade). Dormitoarele sunt bine proporționate, cu paturi mari, confortabile, așternuturi și prosoape albe impecabile, curățenie perfectă.

Am fost două familii (4 adulți și un copil de 4 ani), ne-am simțit foarte bine în acest loc, am avut și intimitate, dar și spațiu în living unde să fim cu toții și să ne bucurăm împreună. Canapeaua și zona de luat masa sunt generoase, cu culori pastelate care oferă o stare de calm și bine. Am avut liniște și absolut tot ce am avut nevoie (3 televizoare, câte unul în fiecare cameră), bucătăria este și ea super utilată, îți vine și să gătești (am avut și din partea casei nescafe dolce gusto, fierbător de ceai, cuptor cu microunde, cuptor electric, prăjitor de pâine).

Curtea frumoasă și spațioasă are și grătar, dar fiind iarnă copilul s-a jucat cu zăpadă în siguranță. Gazda a fost foarte promptă, amabilă și ne-a susținut cu multă bunăvoință și răbdare. Ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram ca v-ati simtit bine!Cu drag va mai asteptam si sa ne revedem sanatosi!
Cu stima,
Green Yard Villa
poze recenzie
   Raluca din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 20.12.2020 - 23.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila frumoasa, incapatoare, cu tot ce trebuie, nu ne-a lipsit nimic.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Turist din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 25.08.2010 - 30.08.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit minunat din toate punctele de vedere! Nu am intalnit niciunde in Romania la nici o pensiune o astfel de curatenie. Felicitari! Ca de altfel si gazdele la fel de calduroase si primitoare. Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri!
CONTACT
Ilie Octavian
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ilie Octavian
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0722 634 099
WhatsApp