Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Oriana din Predeal

Predeal, str. Teleferic, nr. 3 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ramona din Constanta
nota: 10
schedule 15.01.2024
Venim cu drag de ani de zile aici!
Proprietatea este asezata perfect, foarte aproape de partie si de o parcare mare, camerele sunt mari, cu paturi matrimoniale, baie mare, bucatarie spatioasa utilata complet, foarte curat, iar gazda este minunata! Recomandam cu drag!
   Dragan din Brăila
nota: 10
schedule 26.01.2022
Totul a fost foarte bine, cazarea a fost excelentă. Curățenie, distanță mică până la pârtie, foarte aproape de magazine. Camera suficient de mare pentru noi, gazda de nota 10.
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.12.2020 - 18.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea este intr-o locatie perfecta, cu vedere asupra bazei partiei si cu acces facil la ea. Parcarea este suficienta in zona privata (contra cost doar daca este sezon deschis), unele camere au bucatarie proprie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un singur dezavantaj am gasit si anume izolarea fonica ce lasa de dorit. Etajul superior are podea de lemn si se aud si cei mai mici pasi facuti si asta si de la etajul inferior.
   Mariana din Galati
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 27.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde ospitaliere, atente la tot ce ne- am dorit, curățenie, liniște, o oază puțin ascunsă cu multe beneficii. O bucătărie complet utilată, cu un spațiu extins cum nu prea vezi și o cameră cu mult soare, o curățenie extraordinară.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru apreciere si va așteptăm cu plăcere si cu altă ocazie!!
   Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie fff buna o recomand,,si vom reveni oricand cu placere la aceste gazde primitoare ale vilei
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu e ceva de reprosat
   Luminita L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.02.2019 - 14.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera a fost foarte primitoare, curata si cu toate facilitatile oe care le oferisera in prezentare. Curat, liniste, gazde intelegatoare si care doresc sa sara in ajutorul clientului.
Felicitari !
thumb_down
Aprecieri negative:
Pacat ca nu avea vedere spre munte, ci doar la un perete al cladirii apropiate......Dar, din moment ce nu vii la munte ca sa stai in casa........
Răspunsul unității:
Mulțumim foarte mult pentru aprecieri și vă mai așteptâm cu placere și altă dată. Casa Oriana dispune de 4 camere, cate 2 pe fiecare etaj, fiind căte una matrimonială și una superioară. Este adevărat: camerele matrimoniale au vedere care vila de alături, dar cele superioare au vedere panoramică către agrement și către munte. A fost o imposibilitate tehnică de proiectare și de amplsament, să avem toate camere cu vedere către munte.
   Oana O din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 24.02.2018 - 25.02.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia foarte aproape de partie, curatenie in camera, foarte cald, atat camera cat si baia spatioase, toate detaliile spuse de gazda in descriere sunt reale, gazdele foarte corecte, chiar m-au sunat sa imi dea detalii suplimentare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus pe care l-am gasit a fost scartaitul podelei (constructia este pe structura de lemn)...deasupra noastra a mai stat un cuplu si se auzea orice pas pe care il facea in camera...acest aspect nu tine de gazda, dar a fost putin neplacut.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri și notele acordate!
Observațiile sunt corecte. Planșeul dintre etajul unu si doi este pe structură de lemn, în special aplicăndu-se soluția aceasta caselor din zona montană, multe vile din preajmă fiind construite așa. Ne-a încăntat și pe noi aspectul estetic `de la munte`, cu grinzile de lemn vizibile pe tavan, ne intuind inconvenientele soluției. E adevărat ca se aude scărțăit la mersul celor de deasupra. Noi am considerat, totuși, că nu-i un defect foarte mare, dar se pare că ne-am înșelat. Vom încerca să remediem cat se poate de mult inconvenientul în această vară, dat fiind că este necesara o lucrare destul de laborioasă. Ne-am straduit să facem o izolație fonică a casei în general căt se poate de buna. Față de exterior ne-a reușit, dar se pare că la capitolul planseu pe structură de lemn trebuie să mai lucrăm.
   Gabriel G din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 14.08.2017 - 17.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune ideala,,,oamenii si dotarea,,totul la superlativ
mai rar asa grija si ospitalitate fata de turisti
recomandam si vom veni mereu aici cind venim in predeal
Răspunsul unității:
Multumim pentru note și aprecieri!!
   Catalin din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 21.01.2017 - 24.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de partie de sanius/schi(aproximativ 100m) si cu o priveliste foarte frumoasa. Camera are dimensiuni generoase si bine dotata. Am stat in camera superioara, cu un fel de bucatarie care era destul de bine utilata. Raportul pret /calitate este unul corect. Am avut cateva lucruri putin defecte care au fost remediate rapid de personalul unitatii. In camera a fost cald, chiar prea cald as spune.
Una peste alta este o locatie in care as reveni , daca voi trece din nou prin Predeal.
thumb_down
Aprecieri negative:
Trebuie specificat ca unitatea nu are locuri de parcare. In general parcarea se faca la aproximativ 150 m de pensiune si este cu plata (20 lei). In descriere se specifica doar faptul ca este aproape de parcarea publica. Daca ajungi la anumite ore de varf gasesti loc de parcare foarte greu. Cred ca este un aspect care trebuie prezentat clar turistilor. Chiar daca pe noi nu ne-a deranjat foarte mult acest aspect, stiu ca sunt anumite persoane care nu agreaza parcarea la distante mari. Ceea ce a fost bine este faptul ca cineva de la unitate ne-a ajutat cu bagajele cand am sosit.
Camerele nu sunt izolate fonic foarte bine. Se auzeau zgomotele din alte camere, care nu au fost foarte deranjante, si probabil si noi am deranjat putin ceilalti turisti, fiind cu copil mic care mai facea cateodata zgomot.

Ca si alte puncte negative dar care nu tin de unitate, ci de primarie: Drumul de acces/iesire din zona partiilor este o rusine(nu este deszapezit si nici chiar asfaltat in anumite zone), nu sunt parcari amenajate(in unele locuri se parcheaza in anumite cladiri aflate in ca in constructie) cei care administreaza parcarea nu au niciun fel de control al numarului de masini parcate. Trotuarele nu sunt deszapezite, nici macar in fata cabanelor, sau a diverselor magazine din zona.
Răspunsul unității:
Observatiile turistului sunt in general corecte, dar as dorii sa precizez ca izolatia fonica interna este una aproximativ normala (cam ca peste tot), in schimb izolarea fonica fata de exterior este aproape perfecta. Zona de agrement din Predeal este una foarte aglomerata si doar cateva unitati turistice au parcari proprii si si acelea insuficente fiind de foarte mici dimensiuni. Aceasta situatie nu sta in puterea sa vointa noastra de a le remedia. Multumesc pentru recenzie si va asteptam si in viitor.
   Silviu din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 08.12.2016 - 11.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte plăcut si primitor ,, cald foarte cald etc
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa spațiului de fumat
Răspunsul unității:
Multumesc pentru apreciere! Spatiul de fumat se afla in zona acoperita chiar la intrarea turistilor, fiind inscriptionat in doua locuri pe perete, in limba romana si engleza, este dotat cu o canapea coltar, masa, scrumiera cu picior si scrumiera simpla. Va asteptam cu placere si alta data!
   Robert R din Galați
nota: 10
schedule sejur: 26.12.2016 - 29.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dotări la standarde înalte pentru un preț avantajos; locația pensiunii în apropierea pârtiei de ski (~80m); priveliștea extraordinară care poate fi admirată dimineața la o cafea în balconul foarte spațios al camerei. Pensiunea are toate dotările prezentate în descrierea anunțului iar personalul acesteia este unul foarte primitor și devotat turiștilor care aleg Casa Oriana pentru a le recepta părerile la sfârșitul sejurului în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite. Recomand această pensiune și m-aș întoarce și anul viitor la ea cu mare drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Un mic minus ar fi faptul că intrarea în pensiune nu e făcută pentru cei înalți.
Răspunsul unității:
Multumim pentru frumoasele cuvinte de apreciere si pentru notele acordate. Minusul semnalat este real, dar am acceptat solutia ca micul holisor de la intrarea turistilor sa fie cu doar 10-15cm mai inalt decat usa care are 1,85cm, deoarece ne-am dorit foarte mult ca oaspetii nostri sa beneficieze de intrare separata fata de zona de parter unde locuim noi, in scopul maririi gradului de confort si intimitate al acestora. Mentionez ca cele 4 camere de inchiriat sunt amplasate cate doua, la et. 1 si 2, motiv in plus pentru a amenaja intrarea separata.
   Madalina din Braila
nota: 9.33
schedule sejur: 24.08.2015 - 30.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Descrierea unitatii si fotografiile corespund întru totul cu situația din teren, camera,terasa, baia sunt foarte spatioase și curate. Paturile și fotoliile sunt foarte confortabile,iar terasa,care include o bucatarie complet utilată este de nota 10
Un alt plus al vilei este liniștea, nu există un living comun în care să se țină petreceri,nu se ascultă manele,practic nu am fost deranjați absolut deloc de ceilalți locatari sau de proprietari.
Răspunsul unității:
Multumim pentru evaluarea corecta si obiectiva a Casei Oriana. Totusi, este greu de inteles acordarea notei 8 la localizare, cand noi suntem situati la 100 m de teleski si la 75 m de partie, departe de DN1, de zgomot sau poluare de orice fel.
Ne vom stradui, atata timp cat vom mai presta aceste servicii, sa fim cat mai aproape de dorintele si nevoile oaspetilor nostri.
CONTACT
Oriana și Ștefan Bot
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oriana și Ștefan Bot
Telefon: 0733 963 042
Apel
WhatsApp