Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Predeal

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Partii de schi PredealIn Predeal puteti schia pe
urmatoarele partii:Nume
(dificultate)Lungime  Diferenta de nivel  Zapada artificialaNoct.Cocosul (mediu)2250m394

Despre Predeal
Predeal - statiune montana de schi
situata la
1100 m. altitudine beneficiaza de

  o pozitie exceptionala. Se deschide
privirilor ca

o splendida panorama spre vaile Timisului si Prahovei,
spre peisajul
muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare.Statiunea Predeal dispune de:

 • excelente partii de schi alpin dotate cu
  transport pe cablu, insalatie de iluminat pe timpul noptii si zapada artificiala;
 • trambulina pentru sarituri cu schiurile - 60
  m.;
 • partii de schi randonée 2,5 Km.;
 • terenuri de tenis;
 • fond de vanatoare.
Schi in Predeal:

Partiile sunt dintre cele mai moderne din Romania, cu instalatii de cablu rapide. Instalatiile de zapada artificiala asigura mentinerea stratului de zapada perfect pentru schi.
Gradele de dificultate ale partiilor satisfac atat schiori profesionisti cat si pe cei incepatori.

Mai multe detalii despre Orasul Predeal
Mai multe imagini din Orasul PredealScurt istoric

Pana la 1864 Predealul facea parte din comuna Podul Neagului, care cuprindea toate asezarile de pe valea superioara a Prahovei,

In anul 1908 localitatile Predeal si Azuga se desprind de Busteni si Poiana Tapului pentru ca la 20 mai 1912 sa se semneze actul de nastere al comunei autonome Predeal, primind independenta administrativa.

Informatii utile

Inchirieri Masini:

HERTZ
Brasov, Telefon +40-268-471485

Oficii de schimb valutar:

Bachide Exchange
Bld. Mihail Saulescu 62A
Deschis zilnic intre 9am si 6pm

Bachide Exchange
Hotel Orizont
Deschis zilnic intre 10am si 9pm

Adriatica Exchange
Bld. Mihail Saulescu
Inchis Luni, Deschis Marti-Vineri intre orele 9am si 7pm iar Sambata si Duminica intre 10am si 6pm 

Statii de benzina:

Statii de benzina se pot gasi una la intrarea in oras, dinspre Bucuresti care este NON STOP si o benzinarie in centrul orasului care este disponibila intre orele 8am si 8pm

Oficiul Postal este disponibil de Luni pana Vineri intre orele 7am si 8pm.

Studio Foto disponibil pe Bld. Mihail Saulescu de Luni pana Vineri intre orele 8am si 4pm

Federatia Romana de Schi si Biatlon, Telefon 0268-455724

Asociatia Nationala a Ghizilor Montani din Romania, Telefon 0268-328721, 0268-184029

Cluburi Internet:

INTERNET EROILOR (langa blocul Avicola)
Str. Eroilor. , Telefon

INTERNET HOTEL CARMEN
Bld. Mihail Saulescu Nr. 21, Telefon 0268-456656

NEW INTERNET CLUB
Str. Libertatii Nr. 13, Telefon 0722-792666

Obiective turistice în Predeal

Manastirea Predeal

Jumatatea a doua din veacul al Xviii-lea a prezentat in Transilvania un aspect istoric nefericit pentru romanii ortodoxi.

In urma impotrivirii la presiunile care se faceau pentru trecerea transilvanenilor la unirea cu biserica Romei, in fruntea carora s-au aflat Cuviosii Visarion Sarai si Sofronie din Cioara, stapanirea austriaca din Viena, de credinta catolica, a poruncit si infaptuit pana in final daramarea manastirilor romanesti de zid si arderea celor de lemn. Saraciti de sfinte locasuri, monahii au trecut culmile Carpatilor si au continuat trairea lor calugareasca intre fratii de peste munti, in Muntenia si Moldova.

In aceasta vreme, dincolo de culmea Carpatilor, langa izvorul raului Prahova, la poalele muntelui Clabucetul Taurului, a luat fiinta Schitul Predeal cu hramul Sfantul Nicolae, schit care, cu vremea a fost transformat in manastire.

Situatia geografica a acestui loc era prielnica, pentru ca avea tacerea lumii necesara monahilor si linistea vietii in credinta strabuna.

Caile de comunicatie prin pasul Predeal erau atunci poteci de picior si drumuri noroioase de car, care legau prin negustorii vremii, Brasovul de Ploiesti. In prezent, comunicatia moderna se face pe asfaltul soselei si pe calea ferata.

Snow Park

Parc de distractii pentru copii

-tubbing pentru adulti si copii
-snowmobile pentru copii
-banda magica
-partie de schi pentru incepatori

Cascadele Tamina, în Piatra Mare

Cascada Tamina, alaturi de Canionul 7 Scari , constituie atractii ale Masivului Piatra Mare.
Cascada Tamina este situată în Masivul Piatra Mare pe Valea Pietrei Mici, la o altitudine de 1.100 de metri.
Este, practic, o înşiruire de cinci cascade, cea mai mare având o înălţine de 10 metri. În zonă există şi posibilităţi de escaladă pentru cei pasionaţi, potrivit one.
Chiar dacă aceste cascade nu sunt la fel de spectaculoase ca şi cele ale Canionului 7 Scări, peisajul este unul care îşi taie respiraţia. Zona a fost denumită şi Ursărie, deoarece în zonă pot fi văzuţi mulţi urşi.
La Cascada Tamina accesul se face din DN1 la Timişul de Sus la fel ca şi pentru Canionul 7 Scări. Odată ajunşi la barieră trebuie să urmaţi traseul marcat cu albastru. Drumul durează aproximativ o oră şi trebuie să aveţi bocanci de munte.

Traseu montan Predeal

Traseu montan Predeal – Cioplea – Susai

Promenada Predeal

Vechiul drum de promenadă al familiei regale, situat în zona Văii Poliştoacă din Predeal, a fost transformat în zonă de agrement pentru localnici şi turişti, cu acces pietonal.
Valea Poliştoacă se află în apropierea Pârtiei Clăbucet din Predeal. Intrarea în zona de agrement nu se taxează, însă accesul cu autoturisme este interzis

Partia Clabucet

Partia de Schi Predeal Clabucet
Dificultate: medie
Lungime: 2400 m
Altitudine: 400 m

Partia Polistoaca

Dificultate: usoara
Lungime: 2500 m
Diferenta de nivel: 90 m

Activități de agrement în Predeal

Scoala de schi

Tabere de vara cu drumetii si activitati extra scolare in Sinaia, Poiana Brasov, Azuga, Bran. Tabere de schi iarna si agroturism vara la Predeal. Cazare la hoteltel/vila/pensiune.
Mai multe detalii puteti obtine la numerele de telefon 0722 203 337 - Mihai Predeleanu si 0721 635 988 - Daniel Predeleanu sau vizitand www.taberelapredeal.ro.

Cine suntem?
Suntem un grup de instructori de schi profesionisti. Pe perioada iernii si a verii organizam tabere de schi, respectiv agroturism si tabere scolare. Nu conteaza daca esti incepator, ai mai schiat de cateva ori, sau te dai bine cu schiurile. Nu conteaza varsta, cei mai mici (varste de la 3 ani) rezistand cu succes tuturor barierelor fizice si psihice. Pentru toti avem cate o grupa.
Aventura noastra incepe in anul 1995 si atinge si depaseste granitele Romaniei ajungand in Franta (Les Portes du Soleil), Austria (Zell am See), Italia (Dolomiti, Alps), Bulgaria, Rusia (muntii Urali) Cehia sau Slovacia. Ideea de la care s-a pornit a fost organizarea de tabere scolare cu activitati pentru copii atat vara cat si iarna. Suntem un grup unit dar flexibil si transmitem experienta noastra tuturor celor care ne urmeaza pe partiile de schi si snowboard.
Experienta vasta cu copii si grupuri de adulti ne autorizeaza sa ne continuam munca inceputa cu aproape 11 ani in urma. Sediul nostru se afla la baza partiei Clabucet, in spatele hotelului Premier din Predeal. Primele cursuri cu schiori avansati varsta 7-13 ani se desfasoara din data de 26 dec-6 ian pe partiile din Predeal. Cursurile si taberele organizate de iarna sau de vara se desfasoara cu profesor Predeleanu Daniel, monitor schi profesionist din anul 1999, categoria a III-a, Rodica Sima, instructor schi profesionist categoria a IV-a, Costin Dobrotescu, instructor schi profesionist categoria I si Predeleanu Liviu, monitor schi formator din anul 1976, obtinuta in prezenta comisiei Federatiei Romane de Schi si Biatlon, afiliata ISIA si Asociatiei Nationale a Scolilor de Schi din Romania. O data la 2 ani se organizeaza cursuri de perfectionare, ridicarea categoriei si readucere la zi a cunostintelor si la care ne face mare placere sa participam.

  Date de contact:
 • Nume: Mihai & Daniel
 • Telefon: 0722 203 337, 0721 635 988
 • Web: www.taberelapredeal.ro

Excursii pe trasee turistice in m-tii Bucegi

Organizam excursii/drumetii, pentru grupuri mici de 1-8 persoane, in m-tii Bucegi - Piatra Mare,exclusiv perioada de iarna, pe trasee mai mult sau mai putin cunoscute,cu plecare din Predeal.

Detaliile se perfecteaza de comun acord cu clientul.

  Date de contact:
 • Nume: Lucian
 • Telefon: 0724 973 074
 • Email: cota14002003@yahoo.com

Inchirieri biciclete

Carinthia Bike Predeal
Inchirieri biciclete - Ture mountain bike
Centrul de inchirieri biciclete Carinthia Bike din Predeal va pune la dispozitie 20 de biciclete de munte moderne: Devron Riddle h 1.6 pentru adulti si Cross Graffito pentru copii. La cerere oferim transportul gratuit al bicicletelor in statiune. De asemenea organizam saptamanal ture cu bicicleta de dificultate usoara-medie.
Tarife (inclusiv casca de protectie)
- 50 lei/zi
- 15 lei/ora
Va asteptam zilnic intre orele 09:00 - 18:00 la baza partiei Clabucet Varianta, Strada Liviu Rebreanu nr.2 Predeal.

  Date de contact:
 • Nume: Olaru Bogdan
 • Telefon: 0723 931 259
 • Email: Carinthiabike@yahoo.com

Plimbari cu Atv-ul

Inchirieri atv in Predeal pe trasee montane insotiti de ghizi la doar 80 ron ora de atv.


Pentru grupuri si activitati de team building preturile se negociaza.

  Date de contact:
 • Nume: Dragos Paduraru
 • Telefon: 0724 522 268

Patinoar Paradice Ice

Patinoar Paradice Ice

Programul:

Luni - Joi: 12:00 - 21:00
Vineri - Duminica: 10:30 - 22:00

Tarife:

Patine + Intrare: 10 lei/ora
Intrare: 5 lei/ora

Predeal Mtb Trophy - Editia A II - a 2011

In acest an, sub deviza, "Prieteni pentru un Mediu Curat”, Primaria Predeal, Agentia de Protectie a Mediului Brasov, Garda de Mediu Brasov impreuna cu sponsorii competitiei, propun organizarea evenimentului, `` Predeal Mtb Trophy” ca fiind o noua etapa de informare si exemplificare asupra necesitatii protectiei mediului inconjurator.

In, ``Anul International al Padurii”, concursul de mountain bike cross country “predeal Mtb Trophy” se doreste a fi parte integranta a actiunilor ce vor fi desfasurate cu aceasta ocazie in intreaga lume.

Astfel, ne vom intalni in data de 3 Septembrie 2011, ne vom imprieteni si cu totii vom pedala pentru arata lumii frumusetea naturii pure, a izvoarelor cristaline de munte, a vechilor poteci acoperite de senzationala vegetatie, pe alocuri, unica in lume.

Predeal Mtb Trophy - Editia A II - a 2011

Descrierea Traseului

I. Traseu scurt – Family 5 km

Start - Cabana Fulg de Nea -> str. G. Cosbuc -> Clabucet Varianta -> Hotel Premier -> Telescaun -> Drum forestier -> Poligon -> Polisoaca -> Finish


II. Traseu mediu – Hobby 20 km

Start -> Dn1 -> str. Eroilor -> Polistoaca -> Drum Forestier Susai -> Cab Susai -> Valea Azugii -> Cab. Trifoiul -> Drum Ceausescu -> Cab. Susai -> Creasta Cocosului -> Telescaun -> Hotel Premier -> Finish


III. Traseu lung – Profi 45 km

Start -> Dn1 -> str. Eroilor -> Polistoaca -> Drum Forestier Susai -> Cab. Cioplea -> Timisul de Sus (poiana lui Manole)-> Drum Forestier Timisul Sec -> Pierticica (masivul Piatra Mare)-> Cab Susai -> Valea Azugii -> Cab. Trifoiul -> Drum Ceausescu -> Cab. Susai -> Creasta Cocosului -> Partia Cocosul -> Telescaun (clabucet Plecare)-> Cab. Garbova -> Partia Clabucet -> Finish

  Date de contact:
 • Nume: Catalin
 • Telefon: 0268 456 237
 • Email: marius.paun@sunset-villas.ro
 • Web: http://www.sunset-villas.ro/m/events/view/MTB-Predeal-Trophy

Divertisment

Fun Park Trei Brazi Predeal este un parc de divertisment, agrement, sport, distractie in aer liber pentru oameni de toate varstele.

Aici gãsiti topogan tubing 100 m, escaladarea copaci 14 jocuri, tiroliene, bungee jumping 15 m înãltime, reverse jumping 15 m, pendul jumping 7, 12'15 m înãltime, panouri de catarare diferite grade de dificultate, paintball, Atv copii.

Preturi:Aventura - Traseu complet 14 jocuri + tiroliana = 20 lei / tura

- Tiroliana 80 m = 10 lei / tura

Topogan - 5 lei/1 tura ; 13 lei/3 ture ; 25 lei/6 ture

Zorbing - 30 lei / tura

Paint Ball - negociabil in functie de numarul participantilor

Jumping - 5 lei / 15 min

ATV - 100 lei / ora ( Suzuki king Quad 700 cc, 400 cc )

Pt iarna dispunem de o partie de schi începãtori 100 m, 3 piste de tubing 100 m, snowmobile copii, Atv copii. Parcul este deschis vara-iarna 10-18 30.

  Date de contact:
 • Nume: GoideaBogdan
 • Telefon: 0726 313 103
 • Email: Agrementconceptpredeal.ro
 • Web: www.funparkpredeal.ro

Fun Park

Fun Park Trei Brazi este situat in vecinatatea cabanei Trei Brazi din statiunea Predeal. Datorita peisajului locatia este unica. In incinta parcului va puteti petreceti timpul liber pe trasee amenajate si montate la standardele internationale. Banda Magica in lungime de 86 m va poate transporta spre cele trei locuri special amenajate, Partia Pitcilor (iarna) dedicata incepatorilor, partia pentru sanius (iarna) si Tubing (vara, iarna). Tot aici se gaseste si Baby Skiul care are o lungime totala de 130 m. Partiile in sezonul de iarna sunt mereu in stare perfecta de functionare, amenajarea lor facandu-se cu o masina de batut zapada speciala.
In sezonul de vara parcul de aventurã așteaptã sa explorati cele 14 jocuri cu dificultate medie, tiroliana in lungime de 80 metri , topoganul artificial in lungime de 100 metri, sa faceti cateva sarituri pe salteaua pentru copii, sa trageti cu arcul la tinta sau Paint Ball pe echipe.
In sezonul de iarna va punem la dispozitie o partie de ski pentru incepatori lunga de 100 metri, un topogan de zapada lung de 105 metri, o pista pentru snowmobile de copii, ATV-uri pentru adulti si Paint Ball.
Fun Park vara
Catarare - 14 jocuri cu dificultate medie, o tiroliana cu lungimea de 80 metri si inaltimea maxima 3 m metri.
Topogan - pista de alunecare cu colacul de pe topogan inalt de 3.5 metri si lungime de 100 metri
Paint Ball - Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti. Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.
Jumping - saltea pentru sarituri copii ( maxim 80 kg )
Mini ATV-uri pentru copii 100 lei/ora
Program: 10.00 - 18.30
Preturi:
Aventura - Traseu complet 14 jocuri + tiroliana = 20 lei / tura
- Tiroliana 80 m = 10 lei / tura
Topogan - 5 lei/1 tura ; 13 lei/3 ture ; 25 lei/6 ture
Zorbing - 30 lei / tura
Paint Ball - negociabil in functie de numarul participantilor
Jumping - 5 lei / 15 min
ATV - 100 lei / ora ( Suzuki king Quad 700 cc, 400 cc )
Snow Park iarna
Topogan - snowtubing 100 metri de alunecare pe zapada cu plecare de al 3.5 metri inaltime
Paint Ball - Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti. Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.
Partie ski - partie pentru incepatori cu lungimea de 100 metri ( urcarea se face pe banda )
Snowmobile - pentru copii ( mini snowmobile )
Program: 10.00 - 18.30
Preturi:
Topogan - 5 lei/1 tura ; 13 lei/3 ture ; 25 lei/6 ture
Zorbing - 30 lei / tura
Paint Ball - negociabil in functie de numarul participantilor
Partie ski - 3 lei/1urcare ; 8 lei/3 urcari ; 15 lei/6urcari
Snowmobile copii - 25 lei/10 min ; 40 lei/20 min
Regulament
Parcul este accesibil tuturor persoanelor ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea jocurilor conform exigentelor de securitate.
Aceste reguli trebuiesc citite de catre toti inainte de a incepe parcursurile.
1. Evoluati in acest Park pe propria dvs. raspundere si recunoasteti ca ati citit si inteles prezentul regulament. In cazul minorilor, consimtamantul este exprimat de catre parinti sau persoanele care ii insotesc.
2. Echipamentul trebuie utilizat doar in felul in care v-a fost indicat.
3. Prezenta tuturor la demonstratia utilizarii echipamentelor si jocurilor este obligatorie
4. Carabinele de securitate trebuie sa fie in permanenta folosite.
5. La tubing pozitia corecta este cu sezutul in colac, picioarele ridicate iar mainile trebuie sa tina manerele colacului.
6. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa va adresati personalului.
7. Directiunea isi rezerva dreptul de a intrerupe unele activitati in caz de interperii ( vant, furtuna, ploaie )
8. Participantii trebuie sa aive o asigurare de sanatate.
9. Distrugerea echipamentului pus la dispozitie ( in cazul nerespectarii instructiunilor de folosire ) va fi suportata de catre persoana vinovata.
10. Accesul in incinta Parkului reprezinta aderarea persoanei la prezentul regulament si totodata supunerea acestuia la regulile parkului.
Unde ne gasiti !
Strada: Trei Brazi (langa cabana Trei Brazi)
- altitudine 1106 m
- distanta fata de Predeal 5 km
- acces: drumul spre Trei Brazi
Accesul in statiunea Predeal se face foarte usor. Statiunea Predeal este situata pe DN1-E15, la mai putin de 160 km de capitala tarii Bucuresti ( timp aprox. 2 ore cu masina ) si la 25 km de Brasov. Fun Park Predeal este situata in apropiere de DN1 care traverseaza orasul Predeal, pe drumul spre Cabana Trei Brazi.

  Date de contact:
 • Nume: Pop Ilie
 • Telefon: 0721 185 313, 0722 940 105 ( zilnic intre orele: 10.00 - 18.30 )
 • Email: agrementconceptpredeal@yahoo.com
 • Web: http://www.funparkpredeal.ro

Partii de ski

Partii de ski-----------------Grad de dificultate-----Lungime (m)
Cocosul-----------------------Medie-------------------2250
Clabucet----------------------Medie-------------------2100
Subteleferic------------------Dificila------------------1200
Clabucet sosire (iluminat)-Usoara-------------------800
Clabucet varianta-----------Usoara-------------------790
Clabucet scoala-------------Foarte Usoara----------200
Subteleferic st. Inf.----------Foarte Usoara----------670
Paraul rece-------------------Medie--------------------520
Una dintre cele mai apreciate statiuni din Romania, ofera iubitorilor sporturilor de iarna un peisaj de vis. Statiunea este situata in partea superioara a Vaii Prahovei, fiind inconjurata de Muntii Bucegi, Muntii Postavaru si Muntii Piatra Mare.
Climat subalpin cu temperatura medie in luna ianuarie de -5°c si o medie a stratului de zapada de 50 cm. Zapada este prezenta din decembrie pana in martie.
Acces: Se poate ajunge cu trenul pe ruta de cale ferata Bucuresti - Oradea, sau cu masina pe drumul national Dn 1 avand de parcurs 25 km de la Brasov sau 147 km de la Bucuresti.
În staţiunea Predeal existã un numãr de opt pârtii de schi, cu grade diferite de dificultate. Pentru turistii care doresc sã înveţe acest minunat sport de iarnã, existã un numãr foarte mare de instructori de schi alpin autorizaţi. Aceştia au experienţã de ani de zile în domeniu, mulţi dintre ei fãcând schi alpin de performanţã şi obţinând rezultate excepţionale de-a lungul anilor. In apropierea partiilor de ski exista centre de inchiriat echipament.
La Predeal existã un telescaun care urcã din apropierea cabanei Clãbucet Plecare pânã sus pe vârful crestei muntelui Clãbucetul Taurului, de unde aveţi posibilitatea de a coboâ pe pârtiile Clãbucet, Clãbucet Variantã, Cocoşul şi Subteleferic.
La baza pârtiei Clãbucet existã deasemenea un sistem de teleschi ce urcã pânã la începutul pârtiei în partea de sus, dar şi un sistem de baby-schi care transportã schiorii doar pe secţiunea uşoarã a pârtiei Clãbucet, pânã doar puţin mai sus de aceasta.
Partia Clabucet: grad de dificultate: mediu, lungime: 2100m, diferenta de nivel: 390m, inclinare: 20°, este dotata cu transport cablu.
Partia Cocosul: grad de dificultate: mediu, lungimea: 2250m, diferenta de nivel: 394m, inclinare: 18°.
Partia Subteleferic: grad de dificultate: dificil, lungimea: 1200m, diferenta de nivel: 350m, inclinare 31°, este dotata cu transport cablu.
Partia Clabucet sosire: grad de dificultate: usor, lungimea: 800m, diferenta de nivel: 160m, inclinare 20°, este dotata cu transport cablu, instalatie cu zapada artificiala si iluminat nocturn.
Partia Clabucet varianta: grad de dificultate: usor, lungimea: 790m, diferenta de nivel: 160m, inclinare 20°, este dotata cu transport cablu, instalatie cu zapada artificiala.
Partia Clabucet Scoala: grad de dificultate: foarte usor, lungimea: 200m, diferenta de nivel: 30m, inclinare 15°, este dotata cu transport cablu, instalatie cu zapada artificiala si instalatie nocturna.
Partia Paraul Rece: grad de dificultate: mediu, lungimea: 520m, diferenta de nivel: 160m, inclinare 21°, este dotata cu transport cablu.

  Date de contact:
 • Nume: Cristi Rusu
 • Telefon: 0727965463
 • Email: cristi.rusu@hotmail.com

Jocuri fun Medieval

În cadrul Pensiunii Medieval din Predeal se găsesc 4 piste de bowling, 2 mese de biliard și jocuri de air hockey și fussbal pentru toată lumea.
Preturi:
-bowling - 60 lei/h pana la ora 18; 70 lei/h dupa ora 18.00
-biliard 20 lei/ora
-air hockey - 2.5 lei/jeton
-fussbal - 2 lei/jeton
Vă așteptăm cu oferte speciale, pentru informații și rezervări apelați 0732733306.

  Date de contact:
 • Nume: Oana Goidescu
 • Telefon: 0732 733 306
 • Email: pensiuneamedieval@yahoo.ro

Quad Team Building

QUAD TEAM BUILDING va incarca cu energie si cu buna dispozitie prin urmatoarele activitati de agrement:
-JEEP TOURS OFFROAD intre 2 si 5 ore.
-Excursii ATV
-Excursii Snowmobil
-Tir sportiv(Puscăcualice) -Tir sportiv (Arc cu săgeți)
PACHET TIR SPORTIV ( PUȘCĂ + ARC).
-Tiroliană
- Rapel
PACHET TIROLIANĂ + RAPEL
-Paintball
-Teambuilding games indoor/outdoor

  Date de contact:
 • Nume: Receptie
 • Telefon: 0788 555 505, 0724 314 444
 • Email: rezervari@quad.ro
 • Web: www.quad.ro

Excursii montane/off-road/ski alpin

Se pot organiza excursii montane de drumetie cu ghizi profesionisti si activitati de off-road montan si ski alpin cu sau fara monitor.

  Date de contact:
 • Nume: Gabriel Vines
 • Telefon: 0720 501 055
 • Email: office@crescent.ro

Poze imprejurimi Predeal

Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal Predeal

Vezi toate unitatile de cazare din Predeal