Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Panorama House din Praid

Praid, sat Praid, str. Principală, nr. 82 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nina Lungu din Chișinău
nota: 10
schedule 14.03.2024
Minunată!
   Mariana din Baia Mare
nota: 10
schedule 01.03.2024
O locație excelenta, camere curate și spațioase. Fiecare camera are baie propie, cabana are toate utilitățile si dotările necesare! Este situata aproape de sosea, având o priveliște minunata și nu foarte departe de salina praid (aproximativ 700m)! Recomand 100%!!!
   Dan Mihai Mitrofan din Alba Iulia
nota: 10
schedule 20.09.2023
Super locatie! Super conditii! Super curatenie si dotare! Gazde amabile si discrete! Recomand cu toata increderea! Atmosfera de "acasa". Curte bine intretinuta , semnal internet foarte bun inclusiv pe terasa, bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Frigider pe terasa (pentru lenesi!), distanta mica fata de centru si de salina. Usor de gasit, acces direct din drumul principal. Cu siguranta vom reveni!
   Vornicescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.07.2023
Locatia superba, priveliste de vis! Liniste, curat, exact cum arata in poze. Gazdele foarte binevoitoare, atente. Recomandam cu mare drag! Sigur o sa mai revenim aici. In camera am gasit absolut tot ce aveam nevoie, bucataria are toate ustensilele, pe langa frigider, cuptor cu micorunde, expresor cafea, plita cu inductie, vesela, cratite, absolut tot, patul confortabil, canapeaua extensibila pentru copii si ea confortabila si incapatoare, lenjeria alba si prosoape la baie albe, care pentru mine e un mare plus. Terasa incapatoare, am admirat cu drag rasaritul. Bravo pentru serviciile oferite!
CONTACT
Marton Laszlo
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Marton Laszlo
Telefon: 0743 351 166
Apel
WhatsApp