Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Hotel & Spa Altus din Praid grade grade grade

Praid, sat Praid, str. Principală (nádasfő), nr. 168 - 170 -
Nota 10.0 / 101 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.98


Adaugă recenzie
   Gheorghe Csavossy din Brasov
nota: 10
schedule 25.03.2024
Personal extrem de amabil, am primit orice fel de informatie sau indrumare am solicitat. Camere curate, suficient spatiu pentru o familie. Bazine cu apa dulce sau sarata ,filtrate cristal. Mic dejun bogat, cu tot ceea ce ar putea cineva sa astepte la o masa de dimineata si cu mult mai mult decat atat. Servire ireprosabila. Exista loc de joaca pentru copii; pe dealul din spatele hotelului apar mereu caprioare, spre bucuria copiilor; acvariul din holul hotelului este de asemenea o atractie irezistibila pentru copii. Un loc linistit, in vecinatatea comunitatii care isi duce traiul zilnic intr-un mod decent, in liniste.
   Toth Bernadett din Nagybanya
nota: 10
schedule 16.03.2024
Nagyon szuper welness szalloda, a lakosztalyunk tagas, nagyon tiszta es jol felszerelt volt na meg az agy kenyelmes volt! az alagsorban lrvo welness reszleg kimondottan dizajnos es szuper volt, furdolepedot a recepciorol lertunk es a torulkozoket hasznalhattuk a szobabol! a wifi jol mukodott, a parkolas ingyenes vam sajat parkoloja a szallodanak! a reggeli boseges es finom, a tejgebriz valami csodalatos volt! nagyon koszonjuk a vendeglatast!
   Dan din Piatra Neamti
nota: 10
schedule 16.03.2024
Un hotel deosebit, cu oameni foarte amabili si servicii foarte bune: mancare excelenta, spa curat, camere curate! Pentru relaxare este fix ce trebuie, mai ales ca accesul spa, prosoapele, halatele au fost incluse in pretul camerei. Curatenie, amabilitate, mic dejun diversificat, preparatele din restaurant foarte bune, jacuzzi si sauna ok. Recomand cu caldura!
   Emese Biro din Satu Mare
nota: 10
schedule 16.03.2024
Nagy meglepetesunkre sikerült egy kiváló hotelt találnunk, atutazasnak indult és hat napos foglalás lett belőle! nagyon tetszett minden, a szobák berendezése, felszereltsége, színe! a Spa részletről még csak annyit, hogy tökéletes, a sós medence valami isteni! délelőtti program bánya látogatás volt és délután élveztük a spa részleget! a reggeli nagyon bőséges, mindenki talál magának valót, a személyzet nagyon kedves és segítőkész!köszönjük szépen!!!!
   Flaviu din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 16.03.2024
Totul a fost superlativ, peste asteptari! Spa-ul este forte bine gandit, este forte frumos si curat! Au piscina cu apa dulce dar una si cu apa sarata! Exista o piscina pentru copii! Personalul este foarte prietenos, o echipa foarte buna! Mancarea foarte buna si curatenie impecabila!
   Julianna din Sfantu Gheorghe
nota: 10
schedule 16.03.2024
Nem is tudom hol kezdjem az ertekelest,osszessegeben minden rendben volt,egz csodalatos hetveget toltottunk a szallodaban! a hatrafele nezo elso emeleti szobabol gyonyoru kilatas nyilik es reggel lattunk ozeket is! az etelek nagyon finomak, a recepcios holgyek segitokeszek, mint utolag megtudtam ok segitettwk dwrjemnek a csokor virag meg a meglepetes szervezeseben! koszonunk mindent, nyertek maguknak meg egy visszajaro vendegpart!
   Hajnalka din Miercurea Ciuc
nota: 10
schedule 16.03.2024
Köszönj
ük szépen a vendeglatast, minden tökéletes volt, varakozasunkat felulmulta! a szemelyzet nagyon segítőkész, nagyon kedves és barátságos! a szobák nagyon tisztak voltak és tökéletes az apartman két felnőtt és két kisgyerek részére! babaagyat is biztositottak, biztosan visszajovunk meg! a Spa részleg tökéletes! bátran ajánlom mindenkinek a hotelt aki kikapcsolódásra vágyik egy barátságos hotelben! gratulálunk, szép munka!!!
   Lena Popa din Targu Mures
nota: 10
schedule 14.03.2024
Hotel cu amplasament bun. Departe de centru, liniste! Camere spatioase si frumoase, curate, dotate. Centru spa ok, recomand. Apa sarata si dulce, jacuzzi, hamam. Restaurant ok. Servirea ok, sejur ok. Vom reveni cu siguranta la acest hotel.
Recomand tuturor care doresc liniste si relaxare!!!
   Bonta Mihai din Targu Neamt
nota: 10
schedule 14.03.2024
Hotelul oferă toate facilitățile unei șederi cât mai plăcute! Cameră spațioasă, restaurant cu mâncare bună, priveliște foarte frumoasă, piscine interioare, saune! E perfect de mers și cu copii!
Camera curata și frumoasa. Personalul, în special din restaurant, sunt oameni excelenți și bine pregătiți profesional. Spa curat și liniștitor. În general perfect. Recomand restaurantul hotelului. Nota 10.
   Macari Adrian din Targu Jiu
nota: 10
schedule 13.03.2024
Locație frumoasa, camere curate și frumoase, piscinele au fost curate cu apa calda, cei de la recepție foarte prietenoși și amabili.
Prima seară am mâncat la restaurant și am fost plăcut impresionați, sper doar ca evaluarea să ajute. La restaurant preturile sunt normale, iar porțiile de mâncare foarte mari. Prețul cazării mi s-a părut puțin cam mare, dar este un loc nou, curat, frumos, cu restaurant, balcon și terasa, dar și parcare gratuita. Vom reveni!!!!!
   Olaru Stefan din Slobozia
nota: 10
schedule 12.03.2024
Spatioasa, confortabila, curata. Mancarea la micul dejun a fost gustoasa si agreata pana si de micutii mei pretentiosi.
Personal deosebit de amabil, curatenie, bazine cu apa foarte buna si saune uscata.
A fost foarte frumos. Ne-am simtit foarte bine si camerele au fost ok si la spa, si mancarea, si personalul.
Complex cochet, intim, aproape de natura.
Merita!
   Arpad din Kovaszna
nota: 10
schedule 11.03.2024
Minden megtalalhato, ami egy jo kikapcsolodashoz kell. A szemelyzet, mind a recepcion, mind az etteremben a leheto legbaratsagosabbak es segitokeszek. Ugyanez elmondhato a szalloda tobbi dolgozojarol is. Szep kilatas. Jo parkolasi lehetoseg. Szoba nagyon tiszta. Naponta takaritottak. Este csendes. Biztosan talalkozunk meg, mindenkinek ajanlani tudom!
   Mihai Marina din Ploiesti
nota: 10
schedule 11.03.2024
Locație frumoasa, camere curate și frumoase, piscinele au fost curate cu apa calda, cei de la recepție foarte prietenoși și amabili.
Prima seară am mâncat la restaurant și am fost plăcut impresionați, dar după crenvurștii alterați de la micul dejun a doua zi, nu am mai mâncat acolo. Sper doar ca evaluarea să ajute. La restaurant preturile sunt normale, iar porțiile de mâncare foarte mari. Prețul cazării mi s-a părut puțin cam mare, dar este un loc nou, curat, frumos, cu restaurant, balcon și terasa, dar și parcare gratuita.
Recomand.
   Bonta Aleena din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.03.2024
Am petrecut un weekend superb alături de soț și copilașii noștrii 9 și respectiv 3 ani. Camere superbe, confortabile, curate, mâncare super bună și multa. Iar despre spa, pot spune ca a fost bestial, apa curata, calda, curățenie. Ce ar mai trebui, părerea mea: un loc de joaca, afara pe teren, mult mai diversificat și în balcoanele camerelor o măsuță și niște scaune.
   Istvan Cseresnyes din Targu Mures
nota: 10
schedule 09.03.2024
Hotel de trei stele, dar ar merita 4, avand in vedere ca dispune de centru spa, camere curate si frumoase, spatioase. Personal amabil, servirea ok, curatenia ok.
Dispune de curte mare, aer curat etc.
Recomand cu drag, cam 700 m de salina Praid.
Nota 10!!! Terasa din spate ofera o liniste mare, daca vrei sa savurezi o cafea.
   Sergiu Dorel din Huedin
nota: 10
schedule 05.03.2024
Locatie frumoasa, curatenie, spa foarte curat, sauna umeda si uscata, bazin cu apa sarata, sezlonguri, mic dejun bogat, mancare bună.
Curățenie, parcare (cu tarif inclus in pretul de cazare), servicii de calitate, personal amabil
vom reveni, cu siguranță!
   Ambrus-szász Noémi din Praid
nota: 10
schedule 03.03.2024
Hotelul Altus este un hotel frumos, cu un centru spa luxos, mâncare delicioasă și servicii excelente. Serviciile spa sunt de top. Mâncarea de la restaurantul hotelului este absolut divină - fiecare masă este pregătită cu experiență și prezentată cu o atenție deosebită la detalii. Și să nu uităm de serviciul excepțional.
   Giurgiu Dana din Iasi
nota: 10
schedule 03.03.2024
Hotel cu amplasament bun. Departe de centru, liniste! Camere spatioase si frumoase, curate, dotate. Centru spa ok, recomand. Apa sarata si dulce, jacuzzi, hamam. Restaurant ok. Servirea ok, sejur ok. Vom reveni cu siguranta la acest hotel.
Recomand tuturor care doresc liniste si relaxare!!!
   Dragos Rusu din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 03.03.2024
Am fost cazati in acest hotel minunat cu un grup de prieteni. Hotelul dispune de camere duble, triple, apartamente deci este ideal pentru grupuri. Restaurant ok, centru spa spatios cu apa dulce si sarata, jacuzzi, sauna, hamam. Program felxibil!
Camere curate si spatioase.
   Alina din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 03.03.2024
Apartamentul a fost excelenta pentru o familie cu doi copii mici! Spatioasa, confortabila, curata. Mancarea la micul dejun a fost gustoasa si agreata pana si de micutii mei pretentiosi. Zona spa este suficienta, mai ales pentru relaxare dupa o zi obositoare! Personalul foarte amabil si de ajutor cu orice problema am avut! Pe scurt, raport excelent calitate-pret! A fost peste asteptari!
   Ferestean Marinel din Targu Mures
nota: 10
schedule 02.03.2024
Hotel modern, cochet cu gusturi alese, micul dejun inclus si accesul spa in tarife de cazare.
Centru spa dispune de apa sarata, dulce, jacuzzi, saune (aburi + uscat ), piscina de copii.
Camere frumoase, spatioase, curate, dotate.
Personal amabil, servirea la restaurant excelent! Vom reveni cu siguranta! Va recomand cu drag!
   Dorin Tatar din Resita
nota: 10
schedule 01.03.2024
Am venit prima dată în această locație și suntem foarte mulțumiti.
Personal amabil. Spa frumos. Totul la superlativ. Curatenie, confort, internet de calitate buna. Camere frumoase.
Centrul spa al hotelului este excelent. Recomand cu încredere! Revenim cu drag!
   Socol Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 29.02.2024
In luna februarie am încercat un hotel in România și am rămas surprinsi plăcut, mâncare foarte buna și la preț decent, chiar foarte decent, camera foarte curată, fără mocheta pe jos in camera.
Piscina curată/calda. Prețul cazări nu e foarte mic.
Recomand, sigur mai venim, foarte curata locația!
   Alina din Baia Mare
nota: 10
schedule 29.02.2024
E pentru prima data cand ne-am cazat la Altus, dar cu siguranta nu e ultima!!!! A fost o experienta de vis. Personal minunat, incepand cu cel de la receptie si continuand cu personalul de la restaurant. Personalul foarte amabil, vorbitori de limba romana, mancarea foarte buna. Mancare excelenta cu un plating pe masura! Totul a fost minunat! In ultima zi, dupa ce am predat camera, am mai stat la spa pana la ora 11:00! Curatenie cu siguranta, le vom mai pasi pragul si pe viitor!
   Dana Giurgiu din Targu Neamt
nota: 10
schedule 28.02.2024
Parcare încăpătoare in fata si in spatele hotelului. Camere nu foarte mari, dar cu cele necesare. Sistem putin ciudat cu cheie obisnuita pentru camere, dar cartela pentru electricitate. Balcoane mari. Restaurant nu foarte mare, dar mancarea este buna si portiile sunt mari. Spa curat cu piscina, jacuzzi, piscina de copii, saune si o piscina deosebita cu sare.
   Gergely Demeter din Targu Mures
nota: 10
schedule 27.02.2024
Szép hely, jók a szolgáltatások (spa, étterem) viszont még a szobák tisztaságán (ágynemű) és a vendéglőben a tányérok tökéletesebb tisztításán kell dolgozni. A recepciósok kedvessége átlagos, semmi mosoly vagy hasonló kedvesség. Nem ajánlom a főút melletti szobákat mert éjszaka az autók elég hangosan haladszanak ha nyitva van a terasz ajtó. (másik oldal nagyon kellemes)
a spa szép és jól felszerelt, tisztaság rendben van és a medencék hőmérséklete tökéletes. (gyerek medence, jakuzzi, úszó medence, sós medence, finn és gőz szauna). Fekvő ágyak, zárható szekrények és öltözők. (nincsen felügyelő személyzet a spaban). Ajánlom.
   Kovács Annamária din Kolozsvár
nota: 10
schedule 27.02.2024
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. Kényelmes és tiszta szoba, a személyzet nagyon kedves, a reggeli bőséges és változatos. Az étterem is kiváló, nagyon bőségesek az adagok, és nem mellesleg ízletesek is. Biztosan visszatérünk még, csak ajánlani tudom☺️
poze recenzie
   Rita Szabo din Targu Mures
nota: 10
schedule 24.02.2024
Fie că vrei relaxare in partea de spa, fie că vrei doar o cazare bună pentru a putea vizita atracțiile turistice din zonă, fie că vrei să servești doar masa in restaurantul din incinta hotelului, este locul ideal.
Am petrecut un weekend aici. Tare frumos totul: camere curate, mic dejun inclus în preț, variat și gustos. Spa-ul de asemenea frumos: piscină încălzită pentru copii cu adâncimea de 50 cm, jacuzzi, piscina cu apa dulce și sărată pentru adulți, hamam și sauna! Va recomand cu tot dragul!
   Dan din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2024
Am fost cazată împreună cu familia. La aceasta unitate de cazare toate serviciile sunt la superlativ.
Am rămas profund impresionată de tot ceea ce am întâlnit aici: curățenie ireproșabilă, camera spațioasă cu toate utilitățile, baia extrem de curata, uscător de par.
Un loc placut, perfect pentru relaxare.
Mancarea foarte buna, camerele curate, la spa ambientul este placut, include piscina, jacuzzi, sauna uscata si umeda. Masajul a fost o experienta placuta. Statiunea este linistita.
Recomand cu caldura! Personal foarte amabil si la receptii - hotel si spa, si la restaurant.
   Vlad Daniela din Targu Mures
nota: 10
schedule 12.02.2024
Pensiunea este situata la circa 15 minute de mers lejer până la salina, este o locație curata, moderna. La restaurant mâncarea este bună, meniul fiind unul clasic. Micul dejun bun și variat. Aici găsiți un spa cu sauna umeda si uscată, jacuzzi, un bazin de înot mai micut și un bazin cu apa calda sărată. Puteți beneficia și de servicii de masaj, recomand.
CONTACT
Krisztina
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Krisztina
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0755 176 270
WhatsApp
Apel/SMS