Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Bunici - Transrarău din Pojorâta

Pojorâta, sat Pojorâta, str. Izvor, nr. 625 A -
Nota 10 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sandu Constantin din Iasi
nota: 10
schedule 26.07.2022
Am fost de doua ori la această locație, este totul de nota 10, curățenia, confortul camerelor și comportamentul gazdelor, locația este super. Casutele sunt dotate cu tot ce ai nevoie, nu lipsește nimic, vom mai reveni. Mulțumim, dl. Mitica.
   Angela din Iasi
nota: 10
schedule 28.02.2022
Am fost uimiți de locația minunata, căsuțele ca din povesti, utilate complet cu tot ce ai nevoie și gazdele amabile și f.discrete, ne-am simțit ca acasă. Tabloul cu pozele bunicilor din căsuța m-a impresionat enorm, nu e doar o pensiune oarecare, e o căsuță desprinsă din alte vremuri, cu încărcătură și amintiri prețioase, păstrate cu grijă! Mulțumim pt tot!
   Iuliana din Bragadiru
nota: 10
schedule 14.01.2022
O locatie foarte placuta, potrivita pentru o vacanta linistita, relaxanta.
Casa este in stil traditional, dar are si toate cele necesare pentru a te simti foarte confortabil.
Curatenia impecabila, paraul cate trece prin fata casei, padurea din spate, intregesc tabloul unui loc de vis.
In plus, gazdele sunt de exceptie!
   Damian din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.01.2022
Un loc minunat, relaxant, primitor unde as reveni oricand cu cea mai mare placere. Gazdele sunt oameni calzi, buni si foarte amabili. O locatie din Bucovina pe care o plasez pe locul 1 in topul multor altora din tara noastra din diferite zone ale tarii. In casutele in care am fost cazati am fost impresionati de curatenie, bun gust, peisaje si traditie.
   Irina Calin din Bragadiru
nota: 10
schedule 12.01.2022
Casa La Bunici este formata din mai multe casute individuale, construite intr-o zona ca in povesti cu multa vedeata, liniste si oameni cu suflet mare. In acesta locatie am găsit tot confortul fizic si psihic de care aveam nevoie. Căsuțele sunt exact ca in poze, confortabile, curate, frumos aranjate imbinand elegant traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunați, primitori ,comunicativi, calzi si foarte amabili. In acest loc gasiti tradiție, confort, liniste, zone unice de vizitat si oameni deosebiți pe care cu siguranță o sa-i vizitați anual.
   Otilia din Pojorata
nota: 10
schedule 20.10.2021
Este superb, este mult mai frumos decât arată pozele, gazdele sunt foarte primitoare, este foarte curat, peisajul este extraordinar.

Fiecare casă este dotată cu toate condițiile cerute. Este minunat că poți să avea casa ta proprie și să nu fi deranjat. Sunt căsuțe pentru o familie sau două familii sau se poate închiria toată locația.
   Dan Ungureanu din Iasi
nota: 10
schedule 16.10.2021
O locație deosebită cu oameni minunați.

Am descoperit aceasta locație din întâmplare și am rămas fermecat de liniștea locului și ospitalitatea celor care întrețin această locație. Ne-am simțit excelent și vă mulțumim că împreună cu dvs. am avut posibilitatea de a vizita o multitudine de locuri și mănăstiri din zona Transrarău - Pojorâta.

Potrivita celor care vor să-și încarce bateriile și să viziteze locuri frumoase în compania oamenilor minunați din zonă. Mult succes și mulțumim.
CONTACT
Roată Mitică
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Roată Mitică
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0735 031 403
WhatsApp