Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Simona din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Dj171b, nr. 10 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cătălin din Comănești
nota: 10
schedule 10.09.2023
O familie de oameni gospodari, o locație de nota zece, mîncare foarte bună, pregătită din produse din gospodaria proprie, camere confortabile, o curățenie exemplară, gazde primitoare și foarte de treabă. Recomand această locație. O să revenim cu siguranță. Mulțumim familiei Gheorghe și Simona.
   Mirela din Constanta
nota: 10
schedule 06.09.2023
Recomand din tot sufletul, am întâlnit niste oameni extraordinari, au făcut tot posibilul să ne simțim ca acasă și printre prietenii, camere curate mâncarea foarte gustoasa si delicioasă, totul făcut in casă cu produse proaspete si naturale, vom reveni cu drag de fiecare data.
   Satala Rodica din Săveni
nota: 10
schedule 19.02.2023
Recomand din tot sufletul aceasta cazare, am avut norocul să dăm peste niste oameni extraordinari, implicați cu sufletul în această afacere de familie, au făcut tot posibilul sa ne simțim că acasă, căldură, curățenie, mâncarea foarte delicioasă, vom reveni, cu drag, de fiecare data.
   Asandei Costel din Giurgiu
nota: 10
schedule 08.08.2022
Casa Simona este o pensiune de vis. Gazdele sunt foarte primitoare și te întâmpină cu o căldură sufleteasca nemaiîntâlnită. Locația este un colt de rai, liniște, aer curat și peisaje minunate. Camerele sunt spațioase, curățenia este de nota 100 , iar cuvintele de ordine sunt voia bună. Aici este ocazia sa cunoști maramureșeni autentici, largi la inima și plini de viata. Iti rezerva surprize foarte plăcute și momente de neuitat. Mesele sunt îmbelșugate, mâncare naturala suta la suta, iar horinca este din partea casei la discreție. Mâncarea este foarte gustoasa și apetisanta. Gazdele îți oferă atât de multă mâncare ca, inițial, când a servit grupul nostru am crezut ca este pentru toți cei cazați acolo. Un singur cuvânt - excepțional. Așteptăm să ne întoarcem la aceasta pensiune oricând ni se ivește ocazia. Toată aprecierea pentru d.nul George și d.na Simona!
   Nicoleta din Braila
nota: 10
schedule 07.08.2022
Pensiune cu oameni minunati! Mancarea si cazarea sunt pe masura asteptarilor, iar desertul incununeaza totul! Recomandam cu drag aceasta pensiune! Camerele sunt ff curate, mobilate cu gust iar in curte sunt locuri de servit masa. Domnii foarte atenti la toate cerintele oaspetilor, iti vorbesc calm si frumos! Multumim pt tot!
   Lauda Mihaita din Giurgiu
nota: 10
schedule 06.08.2022
Gazdele extrem de primitoare și foarte atente la orice detaliu, oameni de nota 1000, o locație de vis, mâncarea extraordinar de buna, totul făcut în casă, o horincă și afânată foarte buna. Nu o sa regretați niciodată venitul aici și o sa mai vreți să vă întoarceți ❤️❤️
   Cristiana din Giurgiu
nota: 10
schedule 04.08.2022
O locație super, cu împrejurimi minunate, mâncare excelenta, naturala, horinca, voie buna și niște gazde de nota 200, care au fost și gazde și prieteni în același timp. Curățenie ireprosabila. Punct central fata de toate atractiile zonei maramuresene. Multumim gazdelor pentru tot! Vom reveni, cu siguranță!
   Sima Jan din Constanta
nota: 10
schedule 21.08.2021
Am fost la Casa Simona, am petrecut 4 zile de vis, gazdele au nota 100 din partea mea, mâncarea a fost excepțională, deserturile simonei au făcut curcubeu în cerul gurii, am avut parte de surprize la tot pasul inclusiv muzicanți care au adus armonia grupului.
CONTACT
Gheorghe și Simona
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Gheorghe și Simona
Telefon: 0799 096 031
Apel
WhatsApp