Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Cabana Poiana Galdei din Poiana Galdei grade grade grade grade

Poiana Galdei, str. Principala, nr. 32A -
   Marcu Mihai din Valu Lui Traian
nota: 5
schedule 10.09.2023
Dezamăgitor, nici vorbă de 4 margarete; maxim 2. După o discuție cu proprietarul, mi s-a spus că vom primi 2 camere cu balcon; citez "va pot oferi camere cu balcoane mari cu vedere la munte, apă curgătoare". Când am ajuns surpriză, o cameră nu numai că era fără balcon dar în fața geamului avea un gard de beton înalt de 2 metri, la mai puțin de 1 metru de geam. O "priveliște" oribilă (poză atașată). Apa curgătoare din descriere este peste drum de proprietate, nu este vizibilă absolut deloc din cauza vegetației și miroase a hazna (probabil se deversează apa de la canalizare în râu). Spațiul de luat masa este foarte întunecos, are un singur geam foarte aproape de proprietatea vecină și nu beneficiază de lumină naturală. Aragazul este în zona grătarului, destul de departe de bucătărie. Apropo de zona grătarului: este o zonă murdară cu ustensile mizerabile (voi atașa poză). Atitudinea proprietarului lasă de dorit.
Deși în descrierea situ-lui "Turist Info" scrie negru pe alb că acceptă animale de companie când am ajuns a fost deranjat că nu l-am anunțat că venim cu un cățeluș (de talie mică), iar când am vrut să-i arăt ce scrie pe site aproape că m-am făcut prost spunându-mi "nu mai căuta că nu scrie nicăieri". În camera unde am stat (cu peretele in fața geamului) era frig (aspect recunoscut de proprietar), iar în a doua seară când i-a cerut soția mea să de-a drumul puțin la căldură să poată să facă baie, proprietarul e fost deranjat: "că trebuia să mă anunțați de dimineață, că o să se facă prea cald în celelalte camere".
A deschis robineții de căldură în fața soției, dar caloriferele nu s-au încălzit (foarte puțin port prosopul de la baie).
Ps: ne mai mirăm că turiștii români aleg să meargă în străinătate.
Răspunsul unității:
Ps: ne mai mirăm că turiștii români aleg să meargă în străinătate." Pornesc replica de la aceasta expresie deoarece acest domn a venit cu vauchere de vacanta si ii recomand cu mare placere sa nu le mai foloseasca mai ales ca nu este beneficiar legal.Au fost 4 persoane si nu dansul sau sotia dansului au facut rezervarea telefonic.Dansul a venit cu un catel fara sa discute cu mine acest aspect.Noi avem caini ciobanesti carpatini care nu au probleme cu turistii dar fata de alti caini nu putem garanta comportamentul lor.Acceptam pentru ca suntem mari iubitori de necuvantatoare dar dupa discutii prealabile legate de siguranta lor in primul rand.Oricum nu erau vaucherele familiei Marcu Mihai ci ale familiei Bujoi Catalin care a discutat cu mine telefonic conditiile cazarii specificand ca sunt 4 persoane din aceasi familie !!!!! trecand peste acest aspect pe care l-am descoperit acum nu se cere apa calda in calorifere la 10 seara in mijlocul lunii august.Eu putand sa le furnizez caldura doar afectand si ceilalti turisti si neputand sa-i anunt sa-si inchida caloriferele la ora cea tarzie.Aragazul a fost mutat la foisorul cu gratar din curte tot din cauza unor "turisti" care inteleg sa gateasca ciorbe si tocanuri la pensiune cu living si bucatarie deschisa deranjand prin mirosuri pe ceilalti turisti ce urmaresc seara TV-ul sau asculta muzica !! De fapt de aici au plecat toate problemele dansului finalizate cu aceasta recenzie negativa.Iar referitor la curatenia de la gratar nici macar nu stiu la ce se refera.Nu pot inlocui sculele de manevrarea carnii pe gratar dupa fiecare turist ce foloseste aceasta facilitate ce o punem la dispozitia turistilor.Dar cand vrei sa scrii ceva negativ normal ca trebuie......sa gasesti.
CONTACT
Craciun Viorel
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Craciun Viorel
Telefon: 0744 502 091
WhatsApp
Apel/SMS