Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Art Of Harmony din Piatra Neamț

Piatra Neamț, str. Petrodava, nr. 73 -
Nota 9.8 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.5
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.5
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Cosmin Susanu din Roman
nota: 9.5
schedule 21.05.2024
Locație de excepție, poziționarea extraordinara pe malul lacului oferă intimitate și un peisaj de vis. Totul la superlativ! Pensiunea este dotata cu absolut orice ai nevoie pentru un sejur perfect. Are o zona de relaxare atat pentru copii cu loc de joaca, dar si pentru adulti, ciubar, gratar, masa de tenis. Pe lac exista un ponton unde se pot face poze memorabile. Proprietarul foarte discret, ne-a facut o scurta prezentare cand am ajuns si l-am mai vazut la plecare. Vom reveni cu siguranță!
   Budeanu Ana din Roman
nota: 10
schedule 21.05.2024
Am petrecut un weekend minunat alături de prieteni în această locație deosebit de frumoasă! Totul la superlativ, iar peisajele pur și simplu îți taie răsuflarea! Bucataria este utilată și dotată cu tot ce este nevoie! Camerele sunt mari, curate și aerisite! Vom reveni cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia! Recomandam!
poze recenzie
   Cezar Pavel din Buzau
nota: 10
schedule 22.03.2023
Un loc fantastic de frumos! Curat, linistit si primitor! Ai tot ce iti trebuie pentru un week-end de vis! Multumesc gazdei! Camere spatioase si curate! Bai la fiecare camera! Bucatarie complet utilata, sala de sport, sauna, peisaj, ponton, loc de joaca pentru copii, parcare, poti pescui, poti merge cu bicicleta, poti face drumetii, muntele fiind peste drum. Totul la superlativ! M-am simtit excelent. Multumesc. Cu siguranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru recenzie! Va așteptăm din nou cu mare drag!
CONTACT
Geo Mateescu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Geo Mateescu
Telefon: 0751 329 819
Apel
WhatsApp