Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Edya din Petroșani

Petroșani, str. Peștera Bolii, nr. 25 -
la aproximativ 10.0 km de centrul localității Parâng
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Matei din Lungesti
nota: 10
schedule 05.03.2023
O locație de vis, peisaj, gazde primitoare, totul la superlativ. Curatenie, liniste, camerele spatioase. Gazdele foarte atente la amanunte, curtea amenajata superb, foisorul, gradina amenajata cu pomi fructiferi care iti îmbie apetitul. Un loc perfect pentru meditatie, linistea perfecta iti încarcă sufletul. Vom reveni, cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Sunteți bineveniți oricând!
   Bruma Marius din Botoșani
nota: 10
schedule 16.08.2022
Nu s-a inventat încă nota maxima pe care o merita această pensiune. Totul a fost peste așteptări. Proprietari de nota 20. Pensiune retrasă, departe de gălăgie, camere mari, curățenie exemplară, palincă foarte bună. Vom reveni, cu siguranță. Va mulțumesc pentru tot ce ne-ați oferit.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri , ne bucuram ca ne-ati fost oaspeti si va asteptam cu drag oricand !
   Corina Pelin din Iasi
nota: 10
schedule 06.08.2022
Am fost plăcuți impresionați de aceasta casa de vacanta. Totul e nou, interiorul casei te poarta în timp, combinat modernul cu medievalul. Curățenie în fiecare încăpere, bucătăria utilata cu tot ce ai nevoie. Despre împrejurimi numai lauda... Munți de jur împrejur, liniște. Noaptea sunetul pârâului din apropiere aduce un confort în plus. Aer curat, o mica livada... minunat! Despre gazde... oameni primitori, săritori și harnici! Mulțumim. Cred ca vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru alegerea de a ne fi oaspeți, pentru aprecieri și va așteptăm cu drag sa reveniți!
   Cristinel Gurzu din Galati
nota: 10
schedule 11.04.2022
Situata la intrepătrunderea dintre țara Hațegului și țara Momârlanilor, intr-o zona discreta parcă arbitrară, creată de unduirea nevinovata a râului Jupînesei (Galbinei) care împacă lumi demult apuse ce si-au predat mărturiile de față (pestera Bolii, cetățile dacice), veți fi găzduiți cu mare ospitalitate și atenție meticuloasa ce încearcă sa satisfacă fel de fel de capricii, intr-o locație care își arata noul în orice ungher, toate acestea vor duce la încă o cotă de sensibilizare a sufletului ce își va fi fundamentat pacea prin ocolul acestei zone a țării (Părâng și Retezat deopotriva).
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam !
   Georgian Stoica din Constanta
nota: 10
schedule 18.03.2022
Totul a fost peste așteptări. Gazdele sunt niste persoane deosebite, au facut totul ca sa ne simțim bine. Pensiunea este nouă, foarte frumoasa si făcută cu bun gust. Caldura a fost la discreție. Este un loc liniștit, unde fiecare își va incarca bateriile dupa stresul cotidian.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va asteptam cu drag si altadata !
   Linoiu Loredana din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2022
Am avut parte de o cazare care ne-a oferit toate conditiile, multa intelegere si comunicare deschisa din partea prorietarilor. Un loc perfect de a te relaxa si de a te bucura de natura, de a explora imprejurimile. Este o cazare cu open space, curte mare, un foisor superb, atmosfera primitoare de unde nu ne-a lipsit nimic, atentie la detalii si la dorinta de a indeplini orice cerinta.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si cu drag va asteptam sa reveniti la noi !
CONTACT
Gheocea Marin
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gheocea Marin
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0723 138 940
WhatsApp
Apel/SMS