Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Capra Neagra din Parâng

Nota 9.98 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.88
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dragomir Georgeta din Caransebed
nota: 10
schedule 19.07.2021
Suntem un grup de prieteni cu copii mari și mici care mergem pe munte in fiecare an cu cazare la Cabana Capra Neagră. Proprietarul unității ne așteaptă de fiecare data cu cabana încălzită, foc in șemineu. Curățenia in camere și in curte este excelenta. Cabana este dotata cu multe băii, livingul este cu încălzire in pardoseala (excelent pentru copii mici), in curte este loc de joaca pentru copii, un grătar mare și un foișor (un loc de relaxare). Cabana este foarte aproape de telescaun.
   Petru Cica din Caransebeș
nota: 9.83
schedule 19.07.2021
Am fost acolo impreuna cu prietenii si familia si a fost o vacanta foarte reusita. Personalul a fost foarte primitor, iar conditiile de cazare au fost de exceptie. De asemenea, privelistea de care ne-am putut bucura a fost nemaipomenita, iar copiii s-au simtit deosebit de bine.
   Frandes Stanca Delia din Arad
nota: 10
schedule 18.07.2021
Pensiunea este foarte frumoasă, curată, utilată cu absolut orice ar putea fi necesar. Poziția este excelentă, foarte ușor de ajuns și la mică distanță de telescaun. Gazdele sunt primitoare și atente, am primit sfaturi foarte bune pentru drumeții și locuri deosebite de vizitat în împrejurimi.
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere . Speram sa ne vedem cit de curind să mai descoperim noi frumuseți in imprejurimi impreuna.Va asteptam cu drag.
   Gabi S. din Teregova
nota: 10
schedule 18.07.2021
Am fost cu familia, curatenie exemplara, confort, dotata cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta, proprietarii pensiunii extraordinari, foarte amabili și serviabili, pretul foarte bun. Locatie situata foarte bine, aproape de majoritatea punctelor de interes.
   Cica Ana Patricia din Caransebeș
nota: 10
schedule 18.07.2021
Curățenie, confortul camerelor excelent. Pret bun, poziția cabanei excelenta. Aer excelent. Plimbare prin împrejurimi. Excelent pentru poze cu familia, prietenii. Relaxare maximă, perfect pentru un concediu reușit și mult așteptat. Așezat lângă telescaun.
   Manuela Bogdan din Aninoasa, Hunedoara
nota: 10
schedule 18.07.2021
Dacă vrei sa mergi în vacanta sau într-o ieșire cu prietenii, sa te simți ca acasă, dar sa fie casa de vis, cabana capra neagra este locul ideal. Nu exista nimic ce ti-ar putea lipsi, atâta timp cât ai buna dispoziție cu tine. Este locul ideal atât pentru meditație, cât și pentru distracție. Iar gazdele, sunt cu adevărat imaginea perfecțiunii în materie de ospitalitate.
Răspunsul unității:
Multumim, noi ne bucurăm sa avem ca oaspeti oameni atit de minunați,va primim cu drag totdeauna.
   Bureana Persida din Sibiu
nota: 10
schedule 18.07.2021
Ne-am simțit foarte bine, confortul cabanei de nota 10, ai parte de curățenie și de tot ce ai nevoie pentru o vacanța la munte, iar gazda numai la superlativ, multă răbdare si foarte primitori, creeaza atmosfera placuta.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult, sinteti bineveniti oricind la noi.
   Larisa din Petroșani
nota: 10
schedule 18.07.2021
Un loc de vis. Proprietarii sunt foarte amabili, simțiți ca mergi la părinți in vizita. Camerele sunt foarte curate, îngrijește cu mare atenție. Baile sunt curate și dezinfectate, bucătăria este dotata cu aparatura de care ai nevoie pentru un sejur de vis.

Cabana este dotata cu tot ce-ai nevoie ca sa te simți acasă. Este dotata cu loc special pentru grătar,
este aproape de drum, are o curte spațioasă încât îți poți baga mașina ca sa despachetezi in voie.
Răspunsul unității:
Multumim, ne bucuram ca va place la noi, va mai asteptm cu drag.
   Hauca Iulian din Slatina
nota: 10
schedule 13.07.2021
Facilitati: nu lipseste absolut nimic. In caz de ai uitat ceva acasa, vei gasi orice ai nevoie la pensiune.
Localizarea este una de vis, cu un peisaj de iti taie rasuflarea, terasa minunata, gratar, iarba verde, liniste, un loc ideal pentru o relaxare ideala, dincolo de aglomeratia si galagia de zi cu zi. Despre curatenie, nu se pune problema, absolut impecabil. Gazda, minunata, oameni foarte primitori.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri, va mai asteptam cu drag.
poze recenzie
CONTACT
Maris Florin
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Maris Florin
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0720 153 090
SMS