Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Red House din Orșova grade grade grade

Orșova, str. Valea Cernii, nr. 1 -
Nota 9.0 / 5 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:8.75
monetization_on Prețuri:8.5
location_on Localizare:8.5


Adaugă recenzie
   Valeria din Constanța
nota: 10
schedule 23.08.2023
După șederea noastră (grupul din Constanța de 45 de persoane) am realizat ca:
camerele sunt foarte curate, apa din piscina strălucește, mâncare extraordinara, recomand saramura de peste și papanașii absolut fenomenali, personalul este foarte amabil, mereu la dispoziția clienților. Sincer mai rar găsești un hotel care sa le aibă pe toate la un loc, vom reveni cu siguranță de fiecare dată când vom avea ocazia!!
   Adela din Timișoara
nota: 6.17
schedule 17.08.2023
Am fost cazați două nopți, familie cu doi copii, într-un apartament cu două camere, 450 lei pe noapte. Gazdele primitoare, nu am ce obiecta, dar la restul se poate mult mai bine.
Copilașii au fost încântați de piscină și de pisicuța Luna. Mâncarea acceptabilă, dar ciorba aia de burtă a fost delicioasă, dar ulterior și eu și soțul de la ea am avut dureri de stomac și ne-a mers burta rău. Nu ar fi rău să se pună site la geamuri și telecomanda aia lipită cu scoci să fie schimbată. Am spus din prima seară că bateria de la baie curge și cada de la cabina de duș este infundată, abia se scurgea apa, plus mirosul de canalizare.
   Ratiu Adnana din Tarnaveni
nota: 10
schedule 31.07.2023
Am fost cazati la aceasta pensiune o noapte, 27/28 iulie 2023, un grup de 44 persoane. Conditiile in camere au fost foarte bune, iar curatenia exemplara. Pe langa cazarea celor 44 de persoane, am servit la pensiunea Red House si masa: 142 de persoane!!! (caci grupul nostru a fost din 142 persoane, diferenta de la 44 in sus fiind cazate in alte locatii). 142 de persoane am servit masa, asta insemnand felul 1, felul 2 si desert, la aceeasi ora, in acelasi timp. Si despre masa servita la Red House avem doar cuvinte de lauda: ca la mama acasa! Ținem sa multumim pe aceasta cale intreg personalului pensiunii Red House care s-a ridicat la nivelul asteptatilor noastre, a depus efort ca totul sa fie asa cu trebuie si ne-a primit cu atata caldura si ospitalitate. Mai mult, managerul pensiunii a mediat si facilitat pentru noi toti plimbarea cu salupele pe Dunare, motiv in plus sa ii multumim si pentru acest gest. Ne cerem scuze daca, voit sau nevoit, personalul pensiunii a fost supus unui comportament inadecvat din partea vreunuia dintre noi. Regretam ca, datorita timpului scurt, petrecut la Red House, nu am putut profita si de piscina din incinta. Poate cu alta ocazie. Va multumim inca o data pentru tot si va dorim ca pragul pensiunii dvs sa fie trecut de cat mai multi turisti! Doamne ajuta!
   Mariana din Tecuci
nota: 10
schedule 31.05.2023
Gazde foarte amabile, flexibile, adaptându-se la programul nostru. Ne-au întâmpinat cu căldură, dar și cu o mâncare excelentă. Camere spațioase și curate, foarte curate. Chiar dacă este amplasată la stradă, peisajul este mirific. Am fost cu un grup de adolescenți și am fost cazați într-un corp al pensiunii unde, la parter, sunt amplasate mese de biliard și tenis. Ne-am simțit excelent. Recomand din toată inima!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionel din Galati
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 28.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nota 10 cu felicitări.Gazdaf.amabila
CONTACT
Cosmin
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cosmin
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0733 482 144
WhatsApp