Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Paloș din Orșova

Orșova, str. Gratca, nr. 164 -
   Trif Rodica din Oradea
nota: 10
schedule 29.07.2022
Casa Paloș a fost o revelație pentru noi! Bucuria de a găsi un colț de rai a fost egalată doar de plăcerea de a cunoaște această familie minunată! Excepționale gazde, oameni plăcuți, calzi și atenți cu oaspeții dumnealor! Confort excelent, curățenie și ambianță desăvârșită! Am și recomandat cu drag prietenilor mei! Vă mulțumim și vom reveni cu o pălincă de Bihor!
   Majoș din Călacea
nota: 10
schedule 06.07.2022
Totul la superlativ.
Camerele spatioase si primitoare.
Totul făcut cu bun gust si rafinament, gazda foarte primitoare.
Pontonul excelent pentru pescuit sau relaxare.
Priveliste superbă către cuscrii sârbi de pe terasă.
Un loc unde iti doresti să revii.
   Anda din Timișoara
nota: 10
schedule 06.07.2022
Am fost împreună cu soțul meu și ne-am simțit cu adevărat ca in vacanță! Condițiile sunt foarte bune, este curățenie peste tot, localizarea este excelentă (pontonul face toți banii!). Am fost foarte plăcut impresionați de personal, care a fost deosebit de amabil cu noi și orientat către nevoile clientului.
   Toni din Cluj
nota: 10
schedule 06.07.2022
Un sejur intr-un peisaj minunat din clisura Dunarii, unde am avut parte de liniste si aer curat. Locatia dispune de  terasa in aer liber, ponton cu sezlonguri pentru plaja si un ponton pentru pescuit.
Curatenie si personal foarte amabil si prompt.
Recomand cu incredere tuturor celor care vor sa aiba parte de liniste, aer curat si peisaje mirifice.
   Karina din Odessa
nota: 10
schedule 01.07.2022
Rooms exactly like pictured, conditions were as described, everything was perfect, in best way. Owners are great people, friendly and take care about everybody of visitors. Nature is beautiful, fresh air and good mood. Just visit and you will be back.
   Chris Warford din London
nota: 10
schedule 01.07.2022
We had a great time at casa Palos! Our room was very clean, the very friendly and extremely helpful and the views and surroundings are amazing! We definitely recommend and would love to come back soon. Thank you for a lovely stay and for all your sightseeing tips!
   Gabriela din Timisoara
nota: 10
schedule 30.06.2022
Recomand cu căldură. Personalul te tratează cu căldură și deschidere, iar curățenia este impecabilă. Peisajul te trimite într-un basm în care te poți bucura alături de cei dragi. Aerul curat și ciripitul păsărilor îi lăsa loc sufletului să zboare spre cele mai îndepărtate culmi, iar panorama rămâne întipărită în arhivele gândului mai mult decât ai crede.
   Alina din Timișoara
nota: 10
schedule 30.06.2022
Diferenta dintre un loc si un altul o face, fara doar si poate, omul. Recomand aceasta destinatie, in primul rand, datorita oamenilor care-l gestioneaza. Prin disponibilitatea, caldura si buna lor dispozitie, fac din acest loc unul apropiat de ceea ce numim "acasa"!
   Ovidiu Damian din Timisoara
nota: 10
schedule 30.06.2022
O vacanta perfecta! Liniste, curatenie impecabila, peisaj fantastic! Personalul extrem de amabil. Pescuit, plaja, plimbare cu barca, traseu prin padure, pe malul Dunarii, pana la Ieselnita. Voi reveni cu siguranta! Senzational! PS: Se por face traseele si cu bicicletele pentru cei interesati.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2015 - 22.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut posibilitatea sa vizitez Cazanele Mici, Cazanele Mari, Tabula Traian, Chipul lui Decebal (plimbare cu salupa pe Dunare), Baile Herculane, Grota Haiducilor, Cascada Bigar, sa vad rasaritul de pe ponton in diferite forme, in culori unice, in ceata, in roua de dimineata. Cabanutele, tip bungalou, iti ofera intimitatea de care ai nevoie si o priveliste de neuitat. O padurice stufoasa, aflata in spatele casei te va lasa sa-i respiri aerul curat si sa te incarci cu energie. O frumusete! Atat proprietarul, cat si personalul, sunt niste oameni foarte cumsecade, primitori, darnici, glumeti, cu mult bun simt. Din toata inima, recomand Casa Palos.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0740 242 416
WhatsApp