Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Nube din Orșova

Orșova, str. Gratca, nr. 21 -
   Carmen Dima din Slatina
nota: 10
schedule 16.07.2022
Casa Nube este, in realitate, exact cum e prezentata pe site. Camere spatioase, baia imensa, curatenie la maxim, balcon cu vedere la Dunare, liniste cat cuprinde, piscina cu apa oglinda (curata) pusa la dispozitie zi si noapte, fotolii pentru relaxare la umbra, sezlonguri la discretie (fara plati idioate, ca pe litoral ), gazda, mai mult decat primitoare, amabila, grijulie. Totul a fost la superlativ.
   Luciana Stroe din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.10.2021
Am rezervat pentru august 2 camere, una pentru mine si sotul si una pentru parintii mei. Ne-a placut tuturor foarte mult. Camerele sunt mari, frumoase si foarte curate, iar bucataria este complet echipata.

A fost o placere sa ne bem dimineata cafeaua privind un peisaj superb. Am stat in piscina (apa este curata, filtrata), am stat la plaja pe sezlonguri, iar tata a fost extrem de incantat ca din curte a putut pescsui.
   Luiza Gegiu din Pitești
nota: 10
schedule 07.06.2021
Sejurul a fost excelent, am inchiriat integral casa. Locația este foarte frumoasă pe malul Dunării, camerele curate, bucătărie utilată complet, grătar, piscină. Gazdele sunt amabile si primitoare. Singurul inconvenient a fost pătura, era potrivită pentru o singură persoană.
   Popescu Lorena din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.05.2021
Ne-am simțit foarte bine. Locațiea are o amplasare foarte buna. Camerele foarte curate și confortabile. Gazdele binevoitoare sa ajute.
CONTACT
Țerescu Ionela
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Țerescu Ionela
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0733 530 759
WhatsApp