Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Fanu din Orșova

Orșova, str. Stefan Cel Mare, nr. 64 -
   Moisescu din București
nota: 10
schedule 12.09.2021
Casa amplasată cu vedere la Dunăre, terasa spațioasă orientată către faleză, camere îngrijite, bucătărie dotată cu utilitățile necesare, loc amenajat pentru grătar și servit masa, gazdele primitoare și atente la nevoile clienților, ceea ce a asigurat un sejur foarte plăcut.
   Virgil din Brasov
nota: 10
schedule 13.07.2021
Locatie e exceptionala, gazda deosebita, curatenie impecabila, comfort. Toate necesare unui concediu perfect. Se traverseaza strada si e plimbarea cu vaporasul. Oameni de cuvant, primitori.
   Anca Stan din Satu Mare
nota: 10
schedule 12.07.2021
Ne-am simtit minunat, o locație foarte frumoasă, curată și niște gazde minunate. Vederea de pe terasă este magnifică direct spre Dunăre, casa foarte frumoasă cu toate condițiile pe care ti le doresti.
   Sterian Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.07.2021
Am fost tare mulțumiți de confortul oferit. Cazare în camere spațioase, curatenie impecabila, acces la bucătărie, frigider. Locația se afla pe faleza Dunării.

Familia care ne-a găzduit sunt niște oameni deosebiți, prietenoși. Ne-au povestit despre istoria locului. Ne-am simțit tare bine. Am făcut croaziera pe Dunăre.
   Stefan Alexandru din Iasi
nota: 10
schedule 03.07.2021
Am fost foarte multimiti de locul unde am stat, gazdele au fost foarte primitori cu noi, un loc de vis, camerele au fost foarte bune, oamenii de milioane, foarte aproape de Dunare, locuri de vazut si un orasel foarte curat.
   Alina Pintilie din Alexandru Cel Bun
nota: 10
schedule 03.07.2021
Gazda primitoare si prietenoasa, camerele foarte curate, aerul conditionat pe timpul verii a prins foarte bine, priveliste asupra Dunarii de neuitat, aproape de plimbari cu barca, de biserica Sf. Ana si de Capul lui Decebal.
CONTACT
Tudosie Stefan
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Tudosie Stefan
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0721 509 664
WhatsApp
SMS