Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Fanu din Orșova

Orșova, str. Ștefan Cel Mare, nr. 64 -
   Cristian Tiberiu din Targoviste
nota: 10
schedule 18.09.2022
Am fost cazaţi la casa Fanu (dl. Ştefan) in weekend-ul 5-7 august 2022, împreuna cu finii din Sua. Condiţii de cazare bune, acceptate chiar si de americani, care se ştie că sunt pretenţioşi! Pat dublu matriomonial, baie proprie, bucătărie proprie, terasă dedicată, grătar şi foişor. Bucătărie complet utilată pusă la dispoziţie de d-na Nuţi (soţia d-lui Stefan), ne-a oferit toate cele necesare pentru gătirea unei mese autentice dunărene (borş de peşte şi peşte prăjit cu mămăligă, mujdei de usturoi şi salată de vară) şi care ne-a ajutat şi cu ingredientele necesare. Peştele ne-a fost asigurat de dl. Fane prin intermedierea unor pescari locali; peşte f.f.f.f poaspăt (pescuit dimineaţă la ora 8;00 şi scos din năvoade chiar de noi). La sfaturile d-lui Ştefan am avut o croazieră magnifică pe clisura Dunării (cu un ghid calificat şi bine documentat, care a "făcut toţi banii"), am vizitat obiective din apropiere (mănăstirea Mracronia, mănăstirea sf. Ana, Băile Herculane, etc.). La rezervare, nu credeam să fie aşa de bine. Vom reveni cu plăcere anul viitor în vară, cu copiii noştri, pentru un sfărşit de săptămână de neuitat.
   Cristina din Galati
nota: 9.67
schedule 06.09.2022
Am fost un cuplu și am închiriat tot apartamentul ptr ca ne place intimitatea. Terasa cu priveliște la Dunăre ne-a convins și chiar a meritat. Domnul Fanu ne-a ajutat cu recomandări, ne-a oferit lemne si cărbune ptr grătar, foarte simpatici amândoi și foarte ospitalieri. Din păcate am stat doar un weekend, dar merita! Recomand!
   Hîrtopanu Cristina din Pașcani
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2022.
Curățenie, amabilitate, vedere la Dunare. Un sejur frumos, în care ne-am simțit foarte bine! Gazda ne-a ajutat sa alegem varianta cea mai buna pentru croaziera pe Dunăre, având în vedere ca aveam și un copil în grup. Chiar ne-a rezervat locuri pe salupa. Mereu atenți la nevoile noastre, sociabili și foarte amabili.
   Nadia Tabarcea din Câmpulung Moldovenesc
nota: 10
schedule 21.07.2022
Deosebit de frumoasa locația, foarte mulțumiți de condițiile de cazare, cu vedere de pe terasa, înspre faleza, gazdele minunate, o să mai merge cu drag . Am foarte mulțumiți de absolut totul. Recomand cu încredere aceasta locație, iar împrejurimile merită vizitate!
   Moisescu din București
nota: 10
schedule 12.09.2021
Casa amplasată cu vedere la Dunăre, terasa spațioasă orientată către faleză, camere îngrijite, bucătărie dotată cu utilitățile necesare, loc amenajat pentru grătar și servit masa, gazdele primitoare și atente la nevoile clienților, ceea ce a asigurat un sejur foarte plăcut.
   Virgil din Brasov
nota: 10
schedule 13.07.2021
Locatie e exceptionala, gazda deosebita, curatenie impecabila, comfort. Toate necesare unui concediu perfect. Se traverseaza strada si e plimbarea cu vaporasul. Oameni de cuvant, primitori.
   Anca Stan din Satu Mare
nota: 10
schedule 12.07.2021
Ne-am simtit minunat, o locație foarte frumoasă, curată și niște gazde minunate. Vederea de pe terasă este magnifică direct spre Dunăre, casa foarte frumoasă cu toate condițiile pe care ti le doresti.
   Sterian Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.07.2021
Am fost tare mulțumiți de confortul oferit. Cazare în camere spațioase, curatenie impecabila, acces la bucătărie, frigider. Locația se afla pe faleza Dunării.

Familia care ne-a găzduit sunt niște oameni deosebiți, prietenoși. Ne-au povestit despre istoria locului. Ne-am simțit tare bine. Am făcut croaziera pe Dunăre.
   Alina Pintilie din Alexandru Cel Bun
nota: 10
schedule 03.07.2021
Gazda primitoare si prietenoasa, camerele foarte curate, aerul conditionat pe timpul verii a prins foarte bine, priveliste asupra Dunarii de neuitat, aproape de plimbari cu barca, de biserica Sf. Ana si de Capul lui Decebal.
   Stefan Alexandru din Iasi
nota: 10
schedule 03.07.2021
Am fost foarte multimiti de locul unde am stat, gazdele au fost foarte primitori cu noi, un loc de vis, camerele au fost foarte bune, oamenii de milioane, foarte aproape de Dunare, locuri de vazut si un orasel foarte curat.
CONTACT
Tudosie Ștefan
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Tudosie Ștefan
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0721 509 664
WhatsApp