Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa din Vis din Orșova grade grade grade

Orșova, str. Valea Cernei, nr. 22 -
Nota 9.6 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.55
insert_emoticon Servicii:9.45
lightbulb_outline Curățenie:9.73
weekend Confort:9.55
monetization_on Prețuri:9.55
location_on Localizare:9.82


Adaugă recenzie
   Cristina Panczi din Timisoara
nota: 10
schedule 07.04.2024
Casuta din vis este intr-adevar o locatie de vis!
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine,va așteptăm cu drag și altădată
   Timofte Bogdan din Duisburg
nota: 10
schedule 21.08.2023
Pentru mine a fost experiență unică, ca si priveliște, ornamente si sa nu uităm de ospitalitatea cu care am fost primiți! Recomand tuturor! O sa fie ceva unic.
Sa nu uităm si pentru bărbați (pentru o relaxare, ne putem recreea prin a ne încerca "ustensiile" privind peștele, plus ceva bere langa, o relaxere liniștita!)
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult domnul Bogdan.Va așteptăm cu drag și altă dată
   Lacrimioara din Anina
nota: 10
schedule 14.08.2023
Noi am venit a doua oara și ne-am simțit foarte bine. Super totul, va mulțumim dl Gelu. Copiii au fost foarte mulțumiți, bunicul meu a avut o oaza de liniște. Locul este liniștit, chiar dacă se aud mașinile noi chiar am dormit bine și nu ne-a deranjat gălăgia.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.Va așteptăm cu drag și anul viitor
   Mariana din Oradea
nota: 10
schedule 10.08.2023
Proprietatea este foarte frumoasă, dotata cu tot ce ai nevoie, camere curate, gazde primitoare, oameni de nota 10. Ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine,noi ne dăm silita că și pe viitor toți oaspeții noștri să se simtă la fel de bine.Va așteptăm cu drag și altă dată
   Barbu Nicu din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 05.08.2023
Liniște, curat, gazda super de treaba, am avut și o plimbare cu barca din partea propriatarului, revenim, cu siguranță, va recomand cu placere locația. Dacă vreți sa va relaxați la pescuit, este locul perfect sa dai din curte, la peste la 4 metri de ponton aveți și grătarul sa faceți pestele.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru apreciere,va așteptăm cu drag și anul viitor
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Simona din Targoviste
nota: 10
schedule 24.07.2023
Casa din vis a fost o adevărată vacanță de poveste! Ne-am simțit excelent, copiii au fost foarte încântați de piscina. Casa curata și bine îngrijită, curtea bine amenajata și am avut la dispoziție tot ce era nevoie. Gazda foarte amabilă și primitoare. Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.Noi ne dăm silita sa și pe viitor sa aducem îmbunătățiri că toți oaspeții să se simtă bine
   Dumitru Semen din Micheldorf
nota: 10
schedule 21.07.2023
O locație foarte curata și îngrijită cu o gazdă primitoare și amabilă. Am avut tot ce ne trebuie, inclusiv scule de pescuit și plimbare cu barca. Inauntru este foarte curat, bucătărie dotata cu tot ce trebuie, aer condiționat, televizoare în toate camerele, inclusiv în bucătărie. Afara grătar și loc de joaca pentru copii. O locație chiar de vis (își merită numele), la care voi reveni cu plăcere.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.Va așteptăm cu drag și altă dată
poze recenzie poze recenzie
   Gogoase Florian din Sibiu
nota: 10
schedule 20.07.2023
Casa din vis s-a transformat în realitate din momentul în care am pășit în curtea pensiunii. Proprietarul pensiunii, dl. Gelu, este un om deosebit, ospitalier și respectuos. Ne am simțit în cele 4 zile ca la mama acasă. La plecare i-am mulțumit și i-am spus ca la finele lunii septembrie vom reveni cu niște prieteni.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.Va așteptăm cu drag și în septembrie
   Stomac Costel din Braila
nota: 10
schedule 20.07.2023
O locație cu priveliște fermecătoare, un loc unde găsești liniștea mult ravnita, gazda foarte primitoare și atenta la nevoile turiștilor, iar dotările ca piscina, grătar, pescuit de pe ponton te fac sa revii cu drag an de an. Este o locație rustica cu farmec aparte, iar curățenia și serviciile oferite sunt de calitate, drept pentru care revenim cu drag. Multumim pentru sejur.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.Noi ne dăm silința că și pe viitor sa facem cat mai multe surprize plăcute oaspeților.Va așteptăm cu drag și altă dată
   Covaci Dorel din Timișoara
nota: 10
schedule 19.07.2023
La începutul lunii iulie am închiriat pentru o perioadă de o săptămână împreună cu un grup de prieteni, încă de la sosire am fost întâmpinați cu căldură de către proprietar, o locație de vis, cu acces la râul Cerna, unde am putut pescui, în interiorul cabanei am găsit o curățenie exemplară, la exterior se află și o piscină, acces la drumul european, tot timpul sejurului ne-am simțit minunat, recomand această locație de nota zece, o să revenim de fiecare dată cu multă plăcere.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri.Va așteptăm cu drag și altă dată
   Adriana Vasaliut din Arad
nota: 5.83
schedule 15.07.2023
Dezamagitor. De cum am intrat am primit o gramada de reguli (indicatii) cum ar zice gazda, in special sa nu consumam foarte multa apa, curent. Casa functioneaza cu redresor, proprietarul are pe telefon aplicatie cu care da drumul la aerul conditionat, apa la piscina. Ne-am balacit la picina si a sarit apa, ne-a vazut pe camera si a doua zi ne-a intrebat ca oare de ce a scazut apa. Baia cu o cabina de dus minuscula, la care venea apa cand foarte fierbinte, cand rece. Toate usile se inchideau cu dificultate si faceau zgomot. Deci, nu a fost concediul mult visat si asteptat un an.
Răspunsul unității:
Doamnă Vasiliut,după cum se specifica și în descrierea unității,cabana funcționează în sistem ecologic,motiv pentru care le recomand tuturor oaspeților sa nu facă exces de apa caldă și curent electric.Din atitudinea dumneavoastră,de la bun început,această recenzie o consider o răzbunare pentru faptul că ați făcut rezervarea pentru 4 adulți,iar cu o seara înainte am fost anunțat că veți veni 6 adulți refuzând să plătiți diferența conform descrierii unității.Pentru a nu va strica concediul,am acceptat tariful pentru 4 adulți.Acesta sa fie oare și motivul pentru care nu ați respectat selectarea deșeurilor, având la dispoziție recipiente etichetate ,cel pentru manajere fiind gol,iar în cel de reciclabile erau amestecate toate deșeurile.La predarea unității totul era funcțional,zilnic mi-ați confirmat că totul este in regula..Nu era nevoie să-mi specificați de nenumărate ori că lucrați unde lucrati.Noi ne străduim ca toți oaspeții să se simtă bine indiferent de clasa sociala.
   Fam Crisan din Arad
nota: 10
schedule 04.10.2022
Am pasit in casa din vis la sfarsit de septembrie, desi vremea nu a fost potrivita pentru piscina (ne-am asumat riscul), ne-am simtit excelent, curatenia este la ea acasa in camere, in bucatarie si mai ales in băi. Micile detalii ca bucătăria utilata cu tacâmuri, farfurii si pahare suficiente, microunde, filtru cafea, inclusiv cu puțin zahar, otet, sare in caz ca ai uitat ceva acasa si amabilitatea gazdelor au facut weekendul prelungit petrecut acolo sa fie unul excelent. Cazarea a fost dotată cu o boxa pentru a asculta muzica, trambulina, balansoar, jocuri de remi, sah, carti.
Curtea este ingrijita si se vede ca sunt oameni gospodari, am putut servii struguri, smochine, mere la discretie din roadele proprietății.(am primit chiar si la pachet). Singurul inconvenient este soseaua din spatele casei, dar proprietarul ne-a spus de ea de la inceput si nu ne-a deranjat in mod deosebit.
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine.Va așteptăm cu mare drag și pe viitor,iar noi ne vom da silința că toți oaspeții noștri să se simtă foarte mulțumiti
   Ovidiu din Reșița
nota: 10
schedule 17.09.2022
O locație minunată, priveliște de vis, pozele spun prea puțin fata de cum este locația. Gazdele sunt primitoare, îți pot pune la dispoziție orice este nevoie. Nu în ultimul rand, este o locație foarte curata în care nu ai nimic de obiectat, grădina bine îngrijită si piscina este suficient de mare.
A fost excelent si ne-am simțit foarte bine.
Vă mulțumim.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru apreciere.Ne vom da silința că și pe viitor oaspeții noștri să se simtă la fel de bine.Va așteptăm cu placere și pe viitor.
   Marina Radu din Ploiesti
nota: 10
schedule 06.08.2022
Locatia superba din toate punctele de vedere, linistea deosebita si grija gazdei fata de nevoile noastre au contribuit la un concediu placut. Piscina este o racorire ideala pentru zilele toride. O gazda de nota 10. O sa revenim mereu cu aceeasi placere.
Răspunsul unității:
Vă așteptăm cu mult drag și pe viitor cu noi surprize placute
   Heredea Angela din Oradea
nota: 10
schedule 04.07.2022
Nota 10 cu felicitari!
O locatie de vis, asa cum ii si denumirea, cu o gradina minunata foarte ingrijita si curata.
Un loc care iti ofera linistea si relaxarea de care ai nevoie. Este curat si are absolut tot ce este necesar.
Gazda este foarte amabila si prietenoasă. Am avut parte de o vacanta minunată.
Multumim din suflet!
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine și a fost un concediu frumos.Ne dam silința că toți oaspeții să se simtă la fel.Va așteptăm cu placere și altădată.Va rog când terminați tabloul să-mi trimiteți o fotografie.Multa sănătate va doresc tuturor.
   Sorin Moraru din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.04.2022
O locație de vis, cu o gradina minunata, foarte curata si îngrijită. Este curat și ai absolut tot ce îți este necesar. Gazda foarte amabila și prietenoasa, cu o grija deosebita pentru nevoile turiștilor. Am avut parte de o vacanta minunata și abia așteptăm să revenim.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru apreciere sa ne vedem cu bine in august
   Drumea Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.08.2021
Un loc minunat, niște gazde care ne-au facut sa ne simtim mai bine ca acasa, chiar dacă am ajuns mai tarziu decat trebuia, a fost foarte amabil.

Un loc care iti ofera liniștea și relaxarea de care ai nevoie după un an încercat. Copii au fost extrem de încântați, drept pentru care la anul ne vom petrece concediul tot acolo.

Multumim din suflet si sa ne revedem cu bine.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru apreciere,vă așteptăm cu plăcere și la anul
   Guruian Daniela din Resita
nota: 10
schedule 24.07.2021
Un loc de poveste, povestea unui vis devenit realitate, asa cum are si denumirea. Acolo unde priceperea, ambiția unui om s-au întrecut pe ele însele, în ciuda faptului că omul călătorește foarte mult pe alte meleaguri, are un suflet minunat, deschis la nevoile musafirilor.

Casa este superbă, întrecută doar de amabilitatea și ospitalitatea gazdei care știe deopotrivă importanța prezenței în caz de nevoie, dar și absența, ca respect față de prețiozitatea petrecerii timpului împreună, doar al oaspeților.

Frumosul nu vine doar din partea locurilor, la care ne așteptăm, dar vine să ne surprindă în mod plăcut și din grija față de detaliile amenajărilor casei astfel încât să fie un motiv în plus să te facă să petreci un timp de calitate.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru aprecierea făcută. Ne dam silința ca și pe viitor toți care ne trec pragul sa se simtă la fel de bine. Va așteptăm cu placere și pe viitor.
   Mihail din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniste, gazda foarte grijulie.
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere ,va asteptam cu placere si in urmatorii ani
poze recenzie
CONTACT
Gelu Balanescu
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gelu Balanescu
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0748 055 798
WhatsApp
Apel/SMS