Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Mina din Ocnele Mari

Ocnele Mari, str. Al. Ioan Cuza, nr. 143 -
Nota 9.9 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.6
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ciprian din Turnu Severin
nota: 10
schedule 29.08.2023
Un sejur minunat. Vila se afla foarte aproape de salina, la aproximativ 3 minute de mers pe jos pana la salina. Camerele sunt curate și spațioase cu baie proprie. Bucătăria spațioasă, curata cu tot ce trebuie. Gazdele sunt extraordinare, primitoare și atente pentru a te simți ca acasă. Vom reveni cu drag la acesta locație minunata! Mulțumim gazdelor.
   Mioara Vasilescu din Bragadiru
nota: 9.67
schedule 04.08.2023
Cazarea a fost in regula! Personalul este amabil, curatenia si confortul sunt excelente, pretul este foarte bun. Are wi-fi dual band cu viteze bune. Pernele au o calitate inferioara evidenta, fiind foarte moi si calduroase, extrem de nepotrivite pentru zilele de vara.
   Daiana Cruceru-mitu din Craiova
nota: 10
schedule 02.08.2023
Un loc foarte frumos și foarte primitor. Gazdele deosebite, te fac sa te simti ca acasa, conditiile de cazare excelente. Venim de 4 ani și vom veni tot timpul cu drag. Casa este foarte curata, camerele sunt spatioase cu baie proprie, iar bucatariile sunt extrem de utilate si foarte mari, condițiile de cazare sunt la superlativ. Este foarte bine amplasata, în apropierea salinei, parcare în curtea interioara, are și spațiu pentru făcut un grătar, precum și loc de joaca pentru copii.
pe scurt... un loc în care te simți extrem de bine și îți creează tot confortul de care ai nevoie pentru relaxare... atât pentru un weekend, cât și pentru un concediu.
   Tudor Mariana din Giurgiu
nota: 10
schedule 02.08.2023
Vin la vila Mina de 7 ani. Am fost cazată în cele două locații. Pot spune ca ne-am simțit bine, am avut totul la dispoziție. Gazda foarte primitoare, curățenie, in camere sunt prosoape, săpun lichid, hartie igienica, bucataria este utilată cu aparat pt. cafea, cuptor cu microunde, frigidere, aragaz, ustensile pt. grătar tot ce ai nevoie, spațiu de joacă pt. copii, scaune și măsuță pe balcon. Venim, cu drag, la vila Mina nu o dată pe an, am fost și de 4 ori pe an. Revenim, cu drag, aici deoarece este aproape de salină, strada este asfaltată. Merită să încercați o experiență de neuitat.
   Nicoleta din Bucureşti
nota: 10
schedule 21.07.2023
Cazare exceptionala. Totul este facut cu bun gust. Foarte curat si bine utilat. Propietara foarte amabila si disponibila la toate nevoile turistilor. Foarte aproape de salina si de piscina cu apa dulce dar si cu un bazin cu apa sarata. Am fost un grup de 9 adulti si 13 copii. Au si spatiu de joaca pentru copii, gratare, foisor, tot ce trebuie pentru un sejur perfect.
   Miliganu Daniela din Craiova
nota: 10
schedule 29.08.2021
Locatie foarte aproape de salina, personal amabil.
   Dana din Craiova
nota: 10
schedule 28.06.2021
Gazde de nota 10+, primitoare, sociabile si mereu atente la nevoile oaspeților. Distanta fata de salina de maxim 5 minute, 15 minute fata de magazinul Diana. Curățenia și confortul camerelor ii recomanda. Bucataria spatioasa, dotată cu tot ce e necesar.
   Angela din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea proprietarilor
Bucataria echipata cu tot ce este necesar
Curatenie
Loc de joaca pentru copii
Distanta mica fata de Salina si strand
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi fost buna o masa si 2 scaune pe balcon
   Laura L din Craiova
nota: 8.83
schedule sejur: 29.07.2019 - 01.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este nouă, mobilată frumos. Bucătăria este utilată cu tot ce ai nevoie. Distanta până la salina este foarte mică, pe jos faci maxim 5 minute.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au legătură cu vila Mina, dar orașul Ocnele Mari este efectiv o ruină. Nimeni nu se ocupa de infrumusetarea orașului, nu sunt terase, magazine și nici locuri pentru petrecut timpul liber.
   Marius M din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 15.07.2019 - 17.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila Mina este pozitionata foarte aproape de salina ( sunt doua locatii una este putin mai sus) , 3 minute de mers pe jos lejer. Gazda este foarte primitoare si m-a asteptat la soseaua principala din Ocnele Mari apoi m-a condus la locatie. Cazarea am avut intr-o camera dubla cu baie proprie si toate utilitatile, internet, tv, o camera foarte curata si cu multa liniste. Poti sa faci gratar daca doresti , gazda va pune la dispozitie tot tu doar sa vii cu ce trebuie sa pui pe el . Vila este o constructie noua si a fost foarte frumos, este amenajat si un loc de joaca pentru cei mici. A fost super ce sa zic, imi pare rau ca nu am stat mai mult. Merita sa mergi si la sfarsit de saptamana. Pretul de 120 lei/ noapte, pentru o camera dubla (2 adulti si 1copil) a fost dupa parerea mea foarte bun nici ca se poate mai ieftin, si conditiile de cazare excelente. Bucataria este foarte curata si dispune de tot ce ai nevoie inclusiv frigider pentru bere rece si este foarte mare, pot servi masa 10 persoane fara probleme. Este o locatie numai buna pentru familiie cu copii. Am sa revin cu siguranta la Ocnele Mari.
thumb_down
Aprecieri negative:
Locatia este departe de supermarket diana unde gasesti tot ce doresti chiar si fastfood (mici, pui la rotisor, etc..)si de restaurantul LA POD unde sunt preturi pentru toate buzunarele,( 2 persoane felul 1ciorba de vacuta si felul 2 ficatei de pasare cu mamaliguta + desert au costat 44 de lei)
In bucatarie la vila singurul obiect ce lipseste si este util este un cuptor cu microunde in rest ai tot ce doresti tacamul luat de acasa nu l-am folosit. O alta nemultumire este legata de bine cunoscuta problema a noastra a tuturor drumul din statiune este sapat sa intrdus canalizare, tubulatura pentru cabluri si fibra optica dar nu au pus asfaltul la loc ci numai pietris se ridica praful cand trec masinile. Este singura nemultumire deoarece nu m-am putut plimba prin statiune fara praful de rigoare.
CONTACT
Orbu Constantin
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Orbu Constantin
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0733 834 650
WhatsApp