Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Alis din Ocnele Mari

Ocnele Mari, str. Copăcelu, nr. 138 -
Nota 10.0 / 33 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Savu Rachiteanu din Corabia
nota: 10
schedule 11.01.2024
Cazarea a fost bună, exact cum este descrisa pe site, corespunde în totalitate cu descrierea. In pensiune era foarte curat și ordonat. Bucataria avea tot ce aveai nevoie, dar și un foișor cu grătar. Gazdele au fost foarte dragute și ospitaliere. Recomand cu căldură!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzia excelentă ,ne bucurăm că ați avut o ședere plăcută la noi !
   Iasmina Carol din Suceava
nota: 10
schedule 04.10.2023
Proprietarii sunt într-adevăr foarte primitori și ospitalieri, iar de acest lucru îți dai seama încă de când faci rezervarea. Pensiunea este foarte curata, cu multe plante și o terasa unde poți găti sau face gratar, găsești absolut tot ce ai nevoie. Totul arata exact ca în poze, foarte frumos și bine întreținut.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Beatrice din Slatina
nota: 10
schedule 15.08.2023
Totul a fost foarte bine! Gazda a fost super, camerele foarte confortabile, băile mari și curate... afara am avut terasa cu flori, unde am făcut gratar și am luat masa, ne-am simtit foarte bine pe tot parcursul șederii. Cu siguranță, vom reveni și cu alta ocazie.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri . Vă mai asteptam !
   Tomulete din Craiova
nota: 10
schedule 06.07.2023
Totul a fost foarte bine. Dupa cele 3 zile petrecute aici am plecat foarte multumiti. Camerele erau curate si aerisite, baile spatioase si igienizate corespunzator, gazda disponibila si prompta, sunt locuri unde poti sa iei masa si sa faci gratar, prin curte sunt foarte multe flori. Cu siguranta o sa revenim aici!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri .Vă mai asteptăm !
   Oana Paduraru din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.06.2023
O experienta placuta!
Impresiile noastre despre Vila Alis sunt:
-Comunicare excelenta cu gazda,
-Camere și bai curate cu aspect modern,
-Totul funcționează impecabil,
-Pensiunea are o gradina superba, rar vezi asa ceva la o pensiune, m-as întoarce aici doar sa ma relaxez în gradina:)
-Totul la superlativ!!!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri , vă mai asteptăm !
   Teodora din Slatina
nota: 10
schedule 07.05.2023
Am fost cazați 8 zile la aceasta vila și pot spune ca ne-am simtit ca acasă. Am avut o camera foarte curata spre gradina care ne-a plăcut foarte mult mai ales ca avea si balcon. Copilul s-a jucat prin curte, noi am făcut gratar în foișor, toată lumea a fost mulțumită. Pensiunea este foarte frumoasa, merita recomandata 100%!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri . Vă mai asteptăm !
   Ciprian Nicolaescu din Gorj
nota: 10
schedule 28.02.2023
Personalul amabil, camera curata și frumos amenajata, lenjerii curate, balcon mare, caldura suficienta, apa calda, toate condițiile. In curte este terasa cu grătar și leagăne ptr copii. Am fost mulțumiți de cazare și de proprietari. Cu siguranta, ne vom mai caza aici.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Sava T din Moldova
nota: 10
schedule 07.01.2023
O vila curata și foarte accesibila, este ușor de găsit. Am găsit gazde amabile și mereu de ajutor. Camerele curate, apa calda non-stop, bucatarie cu frigider mare, grătar, terasa, tot ce am avut nevoie. Atmosfera a fost placuta și liniștită. Multumiri și aprecieri gazdei!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Morar Sonia din Ploiești
nota: 10
schedule 28.11.2022
Foarte bine! Acordam nota maxima acestei pensiuni pentru primire, curatenia camerelor, cazare, ospitalitatea gazdelor și preț. Totul este curat, iar gazda deosebita. Pensiunea inspira familiaritate. Ne-a plăcut foarte mult si ne-am simtit foarte bine. Recomandam, cu drag!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri . Vă mai asteptăm !
   Oneata din Arad
nota: 10
schedule 03.11.2022
Impresia este una buna. Gazda este primitoare, camerele arata foarte bine. Am prins vreme frumoasa si ne-a placut, ca am avut balcon si am servit cafeluta pe balcon. In curte este spatiu verde. In pensiune este curatenie maxima, ceea ce este de apreciat.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri !
   Anghelescu din Sibiu
nota: 10
schedule 17.10.2022
Pensiunea foarte faina; are camere mari cu balcon, curate și cochete. Peste tot este curățenie: în baie, în camere, dar și în curtea pensiunii. Gazda este foarte amabila și drăguță. Ne-am simțit bine cât am fost cazați aici și recomandam turiștilor care trec prin zona, sa se cazeze la aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Alina -camelia din Petrosani
nota: 10
schedule 28.09.2022
Venind la salina cu fetita, ne-am cazat la aceasta pensiune, unde ne-am simtit foarte bine. Proprietarii sunt foarte de treaba, camerele sunt curate si au balcon, baile mari, in curte este plin de flori. Gazdele se comporta frumos cu turistii. Vom reveni si cu alta ocazie!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri, vă mai asteptam !
   Teo Ghenea din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2022
Ne-am cazat in perioada festivalului la vila Alis, am fost 6 persoane in 3 camere.
Gazda a fost prietenoasa, camerele foarte curate, am avut apa calda, internet, foisor cu flori si am fost multumiti de cazarea in aceasta vila. Multumim gazdei!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Bianca din Timisoara
nota: 10
schedule 27.07.2022
Am mai fost cazati la aceasta pensiune si anul trecut. Totul a fost foarte bine: camerele sunt curate, bucataria este mare, ai toate conditiile. Curtea este plina de flori, seara am stat la terasa. Despre gazda pot spune ca este foarte amabila. Cu siguranta, vom reveni si anul viitor!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri, va mai asteptam !
   Matei din Suceava
nota: 10
schedule 17.06.2022
O camera foarte curata, in baie produse de curatenie, tot ce aveai nevoie. Cel mai mult ne-a placut gradina cu flori unde ne-am jucat cu copiii si zona de gratar. Gazda foarte primitoare, in curte leagane ptr. copii. Am avut un concediu placut, recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Ioana Zamfir din Craiova
nota: 10
schedule 26.03.2022
De data aceasta ne-am cazat la aceasta vila unde am fost găzduiți 2 nopți. În vila este curățenie, este spatioasa, ai tot ce-ți trebuie, camera are televizor și internet, personalul este amabil, gazda foarte amabila.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri si vă mai asteptăm !
   Ana din Tataru
nota: 10
schedule 22.02.2022
Am fost mulțumiți de cazarea la aceasta pensiune.
Gazda a fost primitoare, am avut o camera cu balcon foarte curata cu o baie noua. Chiar am avut tot ce ne-a trebuit și am petrecut 2 zile liniștite aici. Cred ca plusul acestei pensiuni este curatenia. Lenjeriile miroseau foarte frumos și totul era la locul lui. Din partea noastră nota 10 pentru ospitalitate.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri !
   Aliona Suruceanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.02.2022
Aprecieri pozitive: gazda primitoare si sociabila, seriozitate, am apreciat ca doamna a tinut cont de ce am cerut cand am facut rezervarea, curatenie in camera, hol, baie, liniste, personal amabil, bucataria mare, curte spatioasa.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri !
   Larisa Bobeanu din Resita
nota: 10
schedule 22.01.2022
Pentru noi totul a fost bine cât am stat aici. Ne-au plăcut și camera și baia pentru ca erau foarte curate. Bucătăria avea tot ce trebuie, la fel și terasa cu grătarul. Gazda primitoare, ne-am înțeles foarte bine încă de la început. Toata pensiunea arata bine și este curata!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie,va mai asteptam!
   Ciobanu M din Pitesti
nota: 10
schedule 06.01.2022
In primul rand ne-a placut ca pensiunea este curata, ospitalitatea gazdei care a fost foarte amabila cat am stat aici, camerele frumoase cu balcon. Am avut totul la dispozitie, pensiunea este usor de gasit si are un pret bun.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri , va mai asteptam !
   Tănase Damian din Calarasi
nota: 10
schedule 16.12.2021
Am stat 4 zile la vila Alis. Am fost primiți bine, am avut o camera foarte curata (ne-am odihnit foarte bine), a fost liniște, doamna este drăguță, baia mare si curata, am făcut grătar si ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie , va asteptam si la vara !
   Sandulescu din Tg Jiu
nota: 10
schedule 04.12.2021
Am ales bine aceasta pensiune pentru ca, atat noua cat si copiilor, ne-a placut aici. Inca de la primire, ne-am dat seama ca vom avea o sedere placuta pentru ca proprietarii chiar stiu sa-si primeasca oaspetii. Sunt conditii foarte bune de cazare, iar aici copiii s-au jucat si s-au simtit foarte bine dupa ce am venit de la salina.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri , va mai asteptam !
   Neagu Luminita din Craiova
nota: 10
schedule 10.10.2021
Am fost cazati 2 zile la aceasta pensiune unde ne-am simtit foarte bine, chiar ne-am imprietenit cu o alta familie cazata aici.

Proprietarii pensiunii foarte amabili, camerele cu pat confortabil, tv lcd, balcon, peste tot curatenie.

Ne-am simtit foarte bine.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri !
   Valentina din Oboga
nota: 10
schedule 23.08.2021
Ne-am simțit foarte bine, exact ca la noi acasă! Sunt prezente: curatenie exemplara, camerele moderne și bine îngrijite, oameni primitori și gospodari, o terasa superba cu multe flori unde te poți relaxa. Ca și poziție este perfect pentru ca este aproape de toate punctele turistice pe care le poți vizita!
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Paulescu Ionela din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 20.08.2021
Ai tot ce ai nevoie, nu am intilnit oameni atit de amabili, ne-au asigurat si transportul gratuit din Vâlcea la Pensiunea Dansilor. Te simti ca acasă, curatenie exemplară, spatiu verde cu bănci si flori, bucătăria deosebită, totul strălucește in baie si camerele amenajate modern, nota 10.
Răspunsul unității:
Vă multumim frumos pentru aprecieri !
   Nitu Elisabeta Alina din Draganesti Olt
nota: 10
schedule 14.08.2021
Am fost pe data de 07-09.08. 2021, ne-am simtit foarte bine, am fost două familii cu doi copii, gazdele foarte primitoare, curățenie, grădina, terasa, totul impecabil.

Dormitoare confortabile, baia, la orice ora din zi si din noapte am avut apa calda.

Gradina este prevazuta cu leagane si sezlonguri, terasa amenajata si utilata cu tot ce trebuie intr-o bucatarie, gratarul este disponibil, teras este prevazuta si cu televizor, internetul este functionabil!alis este o fata foarte comunicativa, atenta.
Răspunsul unității:
Vă multumim frumos pentru recenzie , vă asteptăm si la anul !
   Ionita Claudiu din Brasov
nota: 10
schedule 09.08.2021
Venim de cativa ani la Vila Alis si anul acesta am zis sa lasam si o recenzie: curtea plina de flori, camerele foarte curate, proprietarii oameni primitori si foarte de treaba, am avut tot ce ne a trebuit, atat noi cat si cealalta familie cu care am fost.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri !
   Larisa Voinea din Craiova
nota: 10
schedule 15.06.2021
Este a doua oara cand ne cazam la vila Alis. De fiecare data am avut o camera frumoasa si curata. Ne-a placut foarte mult gradina cu trandafiri; terasa, iar gazda este foarte draguta. Este un loc unde chiar te simti bine.
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri !
   Stan S din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 09.09.2020 - 10.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul foarte curat,atmosfera frumoasa,gazdele de nota 10!Am fost foarte multumiti!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru aprecieri ,vă asteptam si concediul urmator!
poze recenzie
   Calin din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2020 - 18.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Primirea calduroasa,gazdele foarte de treaba,curatenie,confort!Ne am simtit ca acasa!Cu siguranta vom revenii!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
Răspunsul unității:
Vă multumim pentru cuvintele frumoase ,vă mai asteptam !
poze recenzie
CONTACT
Alice
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alice
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0766 438 463
WhatsApp