Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Vio din Neptun

Neptun, str. Trandafirilor, nr. 1 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Deusan Ionel Daniel din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 03.09.2023
Extrem de mulțumiți: curățenie, liniște, camere dotate cu aer condiționat, tv, frigider, pe holul etajelor bucătării utilate complet. În imediata apropiere: parc de joacă, pizzerie, supermarket-uri, restaurante. Recomand totodată și stațiunea Neptun, stațiune care beneficiază de o plajă cu o intrare treptată și lină în mare (la 150 - 200m de mal apa e abia de 1,60 - 1,70m)- net superioară stațiunilor din jur.
   Alina din Scorteni
nota: 10
schedule 29.08.2023
Proprietara ne-a cucerit cu atitudinea prietenoasă și disponibilitatea la orice doleanță am fi putut avea. Apartamentul este destul de spatios, bine aerisit cu toate utilitatile specificate. Daca doriti sa gatiti asa cum am dorit noi, aveti cam toate ustensilele necesare. Foarte curat. Zona este foarte buna si corespunde descrierii si pozelor. Recomand cu caldura. Ne-a plăcut, sper să mai putem reveni.
   Andreea Cîrneanu din Craiova
nota: 10
schedule 11.08.2023
Recomand, cu căldură! :) După prima experiență la ei, ne-am întors și în anii următori și de fiecare dată ne-am simțit grozav! Casa e bine utilată cu tot ce ai avea nevoie într-un sejur (bucătărie cu tot ce e nevoie, mașină de spălat și loc de uscat rufele etc.). Ambianța e plăcută, primitoare, casa fiind ornată cu mici obiecte de artizanat specifice sezonului. :) Gazda e nemaipomenit de primitoare și de amabilă. :) Și chiar dacă toată ziua robotește pentru a fi totul curat și pus la punct, iși face mereu timp să spună o vorbă bună cu zâmbetul pe buze sau să întrebe pe fiecare dacă are nevoie de ceva.
Cazarea e aproape de poteca spre plaja comună Jupiter-Neptun, e un loc liniștit, întreținut astfel de gazdă, care are are mereu grijă ca toată lumea să se simtă bine și să se poată odihni în același timp.
   Anca din Arad
nota: 10
schedule 05.09.2021
Vila este foarte îngrijită și amenajată cu stil.

Camerele sunt curate și aerisire. Bucătăria bine utilată.

Gazda e foarte amabilă și drăguță cu copiii.

Sunt și diverse jucarii entru cei mici.

Terasa e perfectă! se poate spune că e ,,cireașa de pe tort".

Drumul până la plajă e o plăcută plimbare de 15 min prin rezervatia naturală Stejarii Brumării parcul Neptun și lacurile unde puteam admira lebedele.

În zonă sunt multe restaurante. Atât noi cât și copiii ne-am simțit foarte bine.
   Balsanu Janina din Popesti-leordeni
nota: 6.33
schedule 30.08.2021
Localizarea locatiei este foarte buna pentru neptun, gazda este la dispozitie si amabila. Desi arata ca in poze toate obiectele sunt subrede: masa, scaunele, paturile nu au stabilitate (copilul meu cazand de 3 ori din patul suplimentar), saltelele oribile, nu au mai fost schimbate demult.
   Pitea Beatrice Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2021
Gazda foarte primitoare, draguta și la dispoziție mereu. Camerele foarte curate, prosoape, produse de îngrijire la dispoziție, vila se afla in centrul stațiunii, distanta mica pana la plaja și la restaurante, terasa vilei este perfecta pentru a-ti petrece serile acolo dacă nu dorești sa iesi în oraș deoarece se vede parcul de distracții și parte din stațiune.
   Cosmin din Onesti
nota: 9.33
schedule sejur: 15.08.2015 - 19.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, terasa super, parcul de distractie chiar in spatele casei, magazin la parter, parcare in fata casei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Distanta pana la plaja cca 10 min.
   Virgil din Iasi
nota: 9.5
schedule sejur: 10.07.2014 - 20.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut unitatea de cazare, terasa este frumoasa si foarte utila, amenajata in stil rustic cu multa atentie de catre gazda. In general, vila este foarte ingrijita si frumos amenajata. Bucatariile de pe fiecare etaj au tot ce trebuie, copii au foarte multe jucarii la dispozitie, internetul merge bine, localizarea este perfecta: chiar langa parcul de distractii, si cu multe posibilitati de servit masa in apropiere.
Recomand cu incredere, felicit gazda pentru implicarea de care a dat dovada cat am stat acolo si precizez ca aprecierile vin din partea unei persoane care lucreaza in domeniul turismului de mai bine de 10 ani. Vom reveni cu drag.
CONTACT
Mariana
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mariana
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0745 188 616
WhatsApp
Apel/SMS