Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Edimar din Murighiol grade grade grade

Murighiol, str. Portului, nr. 85 -
   Danut din Bacau
nota: 8.33
schedule sejur: 12.08.2018 - 14.08.2018
thumb_down
Aprecieri negative:
Dotări baie
Răspunsul unității:
Daca ati fi specificat ce anume dotari ati dori in baie poate ne-ar ajuta ca pe viitor sa le completam ca urmatorii turisti sa beneficieze de ele.
   Raluca din Constanta
nota: 8.67
schedule sejur: 07.07.2017 - 09.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarul amabil,isi da interesul ca totul sa fie in regula pt ca turistii sa se simtă bine. Mâncare gustoasă si porții mari.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pt ca nu am mai gasit alta camera liberă, cea in care am stat noi (de doua paturi single), a fost cam micuța, curent pe sub usi si gălăgie de la strada. Probabil ca in celelalte era mai bine. Camera este buna pt copii.
   Cristian din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 04.07.2017 - 08.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Delta, cu toate minunățiile ei, zona calmă, liniștită, curată. La pensiune se mănâncă bine, camerele sunt OK, patul confortabil şi, în general sunt asigurate condiţii bune şi foarte bune de cazare
thumb_down
Aprecieri negative:
Pensiunea s-ar putea pune în valoare şi mai mult dacă s-ar investi puțin la veranda unde se servește masa, mă refer la finisaje, la posibilitatea aducerii unui TV, la existenta permanentă a posibilității de a asculta muzică (nu numai la solicitare), sau la aducerea unei mese de ping-pong sau biliard. De asemenea, ar putea să existe dale în locul în care se parchează mașinile. Un alt minus, nu neapărat al pensiunii, este că orășelul pare pustiu, nu e animație, nu se respiră viată, pare un loc doar pentru odihnă.
   Simona din Brasov
nota: 8.67
schedule sejur: 03.09.2016 - 07.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata intr-o zona linistita, in aproprierea manastirii Halmyris, avand o gradina si loc de recreiere amenajate cu bun gust.
Interiorul este in stil rustic, incaperile au o marime generoasa, cu facilitati multiple.

Ranger Edi pune foarte mult suflet in tot ce face, atat in tourul cu salupa pe Dunare, cat si la o plimbare cu priveliste asupra zonei la apusul soarelui , astfel ca sejourul primeste o nota de aventura si romantism.
thumb_down
Aprecieri negative:
O masa de tenis si un balansoar in gradina ar fi super!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Miloiu Eduard
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Miloiu Eduard
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0741 188 050
WhatsApp
Apel / SMS