Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Cristian din Murighiol grade grade

Murighiol, str. Agricultorilor, nr. 45 -
Nota 10.0 / 79 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Eliza Nanu din Prahova
nota: 10
schedule 09.10.2023
Frumusete, simplitate, curatenie, ospitalitate.
Foarte multumiti, o sa revenim intotdeauna cu mare placere; locatia e superba, ingrijita, loc de joaca pentru copii; mancare gustoasa.
Pacat pentru cei care nu stiu sa aprecieze, sa respecte efortul de a realiza ceva prin propriile forte, si sa lase o urma frumoasa pe unde trece.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Pavel Carmen Lorena din Caracal
nota: 10
schedule 19.09.2023
Totul a fost la superlativ. Am stat doar 2 nopti, dar speram sa revenim curand. Mancarea a fost grozava. Proprietarii ne-au oferit si posibilitatea excursiilor. Sotul meu a pescuit, eu am citit stand la soare. Camerele ordonate si amenajate cu bun gust. Nota 10.
   Carmen Gheorghe din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.07.2023
Totul la superlativ: locatia, camere mari si curate, piscina curata, curte mare cu iarba si pomi, loc de joaca, mancare excelenta si multa, gazde primitoare. Am facut si excursie cu barca - felicitari proprietarului pentru implicare, multumim din suflet, ne-am simtit minunat!
   Orlandea Ion din Calarasi
nota: 10
schedule 20.06.2023
Totul, incepand cu locatia, personalul care deserveste pensiunea, masa servita cu preparate din peste, dovedeste ca pun mult suflet gazdele in tot ce fac. Administratorii pensiunii, D-nul Cristi si d-na Nadia, sunt niste oameni deosebiti. Excursia prin inima Deltei pana la mare, si cunostiintele domnului Cristi despre Delta, ne-au fascinat. Recomand cu incredere.
   Ivascu din Ionela
nota: 10
schedule 20.09.2022
Pensiunea cristian din murighiol este o locație foarte frumoasa care iti ofera un sejur minunat in delta dunarii! felicitari gazdelor, aici gasesti tot ce ai nevoie pentru petrecerea vacantei: piscina, gratar, trambulina, sezlongiri, hamace, ponton cu mese si banci, masa de ping-pong, curte mare si multa verdeata, plimbari cu barca!
   Coroi din Constanta
nota: 10
schedule 09.09.2022
Nu pot spune decat ca a fost excelent, cazare super, piscina super si plimbarea cu barca de nota 10. Cristi esti un om deo0sebit, asa sa continui, super. Recomand cu incredere, mentionez ca si mancarea a fost super buna. Oamenii de nota 10 cu plus. Peisajul din delta super. Nuferii super.
   Doca Adriana din Galati
nota: 10
schedule 05.08.2022
Gazdele minunate, casutele si camerele foarte curate, mancarea excelenta (multumim doamnei bucatarese), apa din piscina foarte curata (in fiecare dimineata era curatata, aspirata), eram intrebati in fiecare zi daca dorim ceva, daca avem nevoie de ceva, mancarea era facuta doar pentru persoanele care doareau sa serveasca masa, nu ramanea de pe o zi pe alta, spatiu unde sa se poata juca copiii, totul foarte frumos.
   Pora din Timisoara
nota: 10
schedule 27.07.2022
Incep prin a mentiona faptul ca am rezervat la pensiunea cristian 2 nopti, cu 2 saptamani inainte. Nu ni s-a cerut avans, s-a mers pe incredere. In dimineata zilei cand trebuia sa sosim, gazda ne-a sunat sa ne intrebe daca nu dorim sa ne pregateasca ceva de mancare. Am refuzat deoarece mancaseram la Mamaia, punctul de plecare in ziua aceea. La sosire in pensiune, am gasit o camera foarte curata, dotata cu frigider, televizor si aer conditionat. Baia la fel de curata. Pensiunea este dotata cu o piscina si cu o bucatarie complet utilata unde te poti gospodari. Exista si varianta de a cere gazdei sa-ti faca de mancare, ceea ce noi am facut a doua zi dupa plimbarea cu barca. Masa extrem de gustoasa, 2 feluri, cantitate din belsug. Una peste alta, totul a iesit bine pe perioada scurtei noastre sederi la pensiunea Cristian, pe care o recomand cu incredere.
   Oana Claudia Nitu din Buzau
nota: 10
schedule 22.07.2022
Recomand cu încredere casa Cristian, o oaza de relaxare atât pentru adulți cât și pentru copii, condiții foarte bune de cazare, domnul Cristian împreună cu echipa, oameni minunați, mâncarea servita acolo foarte buna, plimbarea pe Dunăre deosebita! Piscina pentru copii este atracția maxima!
   Simona din Arad
nota: 10
schedule 15.07.2022
Am stat doar 2 nopti, dar totul a fost excelent, de la cazare, la curtea superba, piscina foarte ingrijita si plimbarea de o zi cu barca domnului Cristian! Am fost serviti cu o mancare foarte buna! Aprecieri personalului si recomandam cu drag oricui vrea sa viziteze delta!
   Tudor din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 08.07.2022
Am petrecut 5 zile minunate la pensiunea Cristian, intr-un cadru ambiental, splendid, specific locului, multă liniște, căsuțele sunt poziționate pe un teren generos cu o piscina la mijloc, ponton la canalul care duce spre lacul Murighiol, loc de barbeque și un pavilion pentru servirea mesei, unde d-na Aurica gătește absolut genial mâncăruri tradiționale din peste. Domnul Cristi și soția sa sunt foarte amabili și comunicativi, informindu-ne despre tot ce ne doream sa aflam despre Delta Dunării. Recomandam cu toată încrederea acest loc minunat.
   Elena Joița din București
nota: 10
schedule 29.05.2022
O pensiune minunată din toate punctele de vedere, mâncarea este punctul forte!
Cazarea ok, avut o cameră dublă superioară, priveliștea de pe ponton relaxantă.
Localizare la 5 minute cu mașina de debarcader, curățenie, ospitalitate.
Recomand cu drag, ne-am simțit excelent!
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-a plăcut, deasemenea și dumneavoastră ați fost super oameni!
Vă așteptăm cu drag
   Claudiu C din Bucuresti
nota: 7
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.08.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Comunicarea cu proprietarul a fost buna
   Violeta V din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 13.07.2020 - 16.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Propietarul este foarte implicat ca totul sa fie bine! Orice ai nevpie, te serveste. Grija fata de clinti si atentia pe care o acorda tuturor detaliilor este de apreciat. Am fost in concediul acesta in 4 locuri diferite si necaieri nu am fost asa bine primiti si trarati.
Curtea e mare si frumos aranjata cu flori, salcii..are piscina foisoare, ponton de pe care poti face o plimbare romantica cu barca cu vasle.
Noi am stat cazati la casute si am ramas placut inpresionati ca aveau aer conditionat, toaleta proprie si o mica terasa la umbra florilor cataratoare unde poti lenevi.
Ne-a placut mancarea servita la ei si faptul ca exita acces si la o bucatarie, sala de mese , gratar. Poti lua masa si pe ponton deasemenea.
Cel mai mult ne-a placut excursia in Delta, personalizata cumva.. Am ales o excusie mai lunga si a meritat toti banii! Pe ultima suta de metri ne-am manifestat dorinta sa vedem padurea Caraorman si cu un telefon s-a rezolvat. Am vazut si pasari si stejari seculari, lacuri, canale, am primit explicatii despre fiecare, am mers si cu viteza si incet cu barca. Toara lumea a fost multumita!
thumb_down
Aprecieri negative:
Sunt o persoana greu de multumit.. Dar de data aceasta chiar nu am avut nici o nemultumire.
Răspunsul unității:
Mulțumesc
Ma bucur că ați plecat mulțumiți!
Va așteptăm cu drag și în altă perioadă
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iuliana din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2020 - 04.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati in apartament. Conditii foarte bune, raport pret calitate excelent. Piscina minunata, accesul la ponton, intreg complexul foarte frumos, locuri de parcare, atmosfera placuta, gazda amabila.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem.
Răspunsul unității:
Mulțumim!!!
Va așteptăm cu drag si în alta perioadă!
Tot sa vina oameni ca dumneavoastră
poze recenzie
   Alina din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2020 - 23.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt amabile. Camerele sunt foarte curate, iar zona este de vis: sălcii, gazon verde, piscina. Copiii s-au simțit foarte bine la piscina. Recomand cu drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am comentarii.
Răspunsul unității:
Mulțumesc și va asteptam cu drag
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionica din OraŞ Isaccea
nota: 9.17
schedule sejur: 30.10.2019 - 01.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera placuta, conditii bune, personal amabil
   Doru din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 13.10.2019 - 14.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O atmosfera placuta, personalul foarte amabil, curățenie și o mâncare foarte buna!!
Răspunsul unității:
Mulțumesc și va mai asteptam cu mare drag!
   Sofia din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 29.08.2019 - 30.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi a placut tot: cazare, personalul pensiunii, peisajul si cel mai mult si mai mult plimbarea cu salupa, plaja Perisor si lacurile. Patronul pensiunii este un om de nota 10 care face totul ca turistul sa fie multumit.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemulțumiri.
Răspunsul unității:
Multumesc!!!
   Costica C din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 05.08.2019 - 09.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o ședere plăcută de 4 zile la Pensiunea Cristian din Murighiol. Camerele sunt curate, spatioase și dotate, curtea este generoasa si frumoasa, bucataria si sala de mese sunt curate si adecvate. Am avut si acces la piscină iar proprietarul ne-a oferit o excursie cu totul deosebită printr-o buna parte a Deltei. Pensiunea oferă la cerere si masa specific pescareasca( ciorba de peste, plăcile, peste prăjit...) produse pe care le-am savurat cu mare placere. In concluzie cateva zile relaxante si recreative petrecute într-o pensiune frumoasa din Delta Dunării.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat minusuri.
   Ana-maria din Slanic
nota: 9.67
schedule sejur: 12.08.2019 - 15.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea este minunata cu multe avantaje: curte mare, piscina unde te poti racori, gratar, foisor, ponton cu doua barci pentru plimbari pe lacul Murighiol.. Este locatia ideala pentru a veni cu gasca. Gazda ospitaliera si foarte primitoare. A raspuns prompt la toate cerintele adresate.
Răspunsul unității:
Multumesc și va asteptam cu drag in alta perioadă!!!
   Luiza din Craiova
nota: 5.17
schedule sejur: 29.07.2019 - 31.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia pensiunii, fiind situata langa lacul Murighiol
thumb_down
Aprecieri negative:
Conditiile de cazare, cabana in care am fost cazati nu era izolata nici termic, nici fonic, avea doua geamuri mici, fiind intunecoasa, iar in baie se resimtea un puternic miros de canalizare infundata.
mai mult decat atat, la micul dejun am comandat omlete si am primit salam cu parizer, portia fiind de 25 de lei de persoana.
Răspunsul unității:
V-am înțeles de prima oară că ați intrat cu `nu in brate si ar trebui să demolez tot dar personalul cred ca a fost foarte amabil,v-a respectat și a răspuns la cerințele dumneavoastra.
Imi pare rau ne nemulțumirile dumneavoastra, o sa le reparăm dar sa puneti nota 4 peste tot deja de mult!
   Daniela D din Topraisar
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2019 - 07.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea foarte buna,curatenie, mancarea excelenta,plimbarea cu salupa de neuitat,piscina,verdeata,totul exact cum mi.am dorit. Gazda preocupata in permanenta de confortul nostru. Voi reveni cu drag. Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumesc din suflet!!!
   Georgiana din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 22.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Barcutele cu vasle sunt super!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos!!!
   Adeline Josephine din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 24.06.2019 - 26.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat și proprietar ospitalier
Răspunsul unității:
Mulțumesc so va mai asteptam cu mare drag!!!
   Ioan din Barlad
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 28.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie minunata, ingrijita, cu multe flori si verdeata, gazde primitoare si atenti la cerintele turistilor. Si o excursie minunata organizata de dl. Cristian.
Răspunsul unității:
Mulțumesc!
   Adrian A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 16.05.2019 - 19.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pontonul, cele 2 barci pe care le poti folosi la discretie, barca cu motor a domnului Cristi, mancarea, in concluzie totul a fost minunat.
Mai nou este si o piscina care e aproape gata, dar noi am botezat-o deja
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Mulțumesc!!!
Cea mai mare satisfactie este cănd musafiri pleacă multumiți!
Sănătate și bucurii, sa ne vedem sănătoși!!!
   Sandu S din Braila
nota: 10
schedule sejur: 30.04.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut cateva zile minunate la Pensiunea Cristian din Murighiol .
Gazdele sunt minunate , ne-au rasfatat : excursii cu salupa in delta si la mare .
Mancarea a fost deosebita si servita prompt . Am mancat pentru prima data storceag - o ciorba pescareasca fina si cu gust deosebit , preparata din peste " domnesc ".
A fost o minivacanta reusita .
Multumim din suflet gazdelor noastre !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul .
Răspunsul unității:
Mulțumesc și vă mai așteptăm cu drag!!!
   Ciprian din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 06.05.2019 - 10.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație primitoare
   Dorina din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 19.10.2018 - 21.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera linistita in timpul saptamanii. Apa calda la discretie. Baia curata. Personalul amabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
In weekend muzica prea tare.
Aparatul de aer conditionat extrem de zgomotos, se aude si de la vecini. Cam greu de dormit cand iti este frig. Praful nesters in camera, sub pat covor de praf. In baie ar trebui sa existe un suport pe care sa iti pui sapunul...
CONTACT
Condrat Cristian
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Condrat Cristian
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0754 218 234
WhatsApp