Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Lidia din Murighiol

Murighiol, str. Soarelui, nr. 9 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lucia din Oradea
nota: 10
schedule 14.08.2023
O familie deosebit de primitoare, locatia deosebit de frumos amenajata, camere spatioase, bucataria, curtea, parcarea toate pefecte. D-na Lidia ne-a gatit mancare delicioasa specifica zonei, plus prajiturele delicioase si fructrecomand cu incredere.
   Lenuța Popa din Slobozia Mare
nota: 10
schedule 05.07.2023
Ne-am cazat la Casa Lidia și am stat 2 zile. Gazda a fost foarte primitoare iar camerele - foarte curate. Curtea a fost frumos amenajată cu flori, brazi etc. A fost o liniște și o frumusețe de nedescris. Dna Lidia ne-a servit cu prăjituri delicioase. Deci totul a fost foarte frumos! Colțișor de rai! Respect pentru această familie primitoare. O să revenim cu drag. Recomandăm cu încredere.
   Irina din Suceava
nota: 10
schedule 08.09.2022
Am stat 2 zile in aceasta locatie deosebita, gazde primitoare, discrete, amabile, totul era impecabil, d-na Lidia ne-a gatit, la cerere, peste la cuptor si bors de perisoare, un gust deosebit, copiii aveau loc de joaca (baietelul de 2 ani si acum isi amiteste si spune ca vrea la casa cu pitici), recomand aceasta cazare, la preturi chiar accesibile!
   Mariana Pintilie din Iași
nota: 10
schedule 28.06.2022
Gazde foarte primitoare. Totul este nou si foarte curat. Camerele sunt spatioase si au tot confortul necesar. Zona de afara este ideala pentru a te relaxa intro liniste totala. Recomandam mancarea specifica zonei gatita de gazda casei, doamna Lidia.
   Georgeta Savu din Comarnic
nota: 10
schedule 20.06.2022
O locatie excelenta pentru un sejur in delta Dunarii. Gazdele sunt niste oameni extraordinari, primitori si harnici. Camere curate si spatioase. Bucatarie utilata complet pentru cei ce doresc sa isi gateasca singuri. Preparatele doamnei Lidia sunt un rasfat culinar. Ghizii cu barca sunt super de treaba. Va multumim si va imbratisam cu drag!
   Rodica din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.06.2022
Gazdele au fost foarte amabile si primitoare, camera curata si dotata cu tot ceea ce este necesar unui sejur (ac, wiFi, tv), iar mancarea delicioasa (doamna Lidia gateste la cerere). Ciorba de perisoare din peste a fost absolut geniala!
La acestea s-a adaugat si o curte feerica, verde, plina cu flori. Un loc relaxant, in care cu siguranta vom reveni.
   Ariana Hudita din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.06.2022
Experiența la casa cu pitici a fost minunată. Gazdele au fost extrem de primitoare, iar mâncarea a fost excepțională. Este o locație perfectă pentru a te relaxa și abia așteptăm să ne întoarcem. Camerele sunt mari, curate și curtea este foarte frumoasă, locul ideal atât pentru a lua masa, cât și pentru relaxare. Recomand locația. :)
   Georgescu Viorel din Buzau
nota: 10
schedule 23.08.2021
Locație, curățenie, dotări, personal amabil și atent, camere mari, aer condiționat, frigider, tv, wifi, lac in apropiere, magazine, acces la șoseaua națională, parcare. Mancarea pregătită la cerere excelentă.
Răspunsul unității:
Multumim ptr aprecierea dvstra, oricand doriti sa reveniti , asteptam sa ne reintalnim cu drag!
   Elena Rusu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2021
O locatie extraordinara. Foarte curat, cu o gradina minunata si o mancare exceptionala (pestele prajit si prajiturile). Iar gazdele, oameni extraordinari. La fel si baietii cu barca.
Răspunsul unității:
Multumim ptr aprecierea dvstra- va asteptam sa reveniti la noi oricand cu mare drag! Ne pare rau ca timpul petrecut alaturi de asemenea oameni dragi noua trece mult prea repede. Va imbratisam cu drag!
   Elena G. din Comarnic
nota: 10
schedule 17.08.2021
O locatie excelenta pentru petrecerea unui sejur in Delta Dunarii. Pensiunea este o oaza de liniste si verdeata. Totul este curat si ordonat.

Daca doriti sa va gatiti singuri, aveti la dispozitie o bucatarie complet utilata, un living generos unde sa serviti masa, terasa in aer liber cu barbeque. Preparatele doamnei Lidia (gazda) sunt delicioase, inclusiv prajiturile. Gazdele sunt niste oameni minunati si amabili.
Răspunsul unității:
Va multumim , sunteti minunati si meritati toata atentia si respectul nostru. Omenia si bunul simt ce caracterizeaza musafirii nostri ne dau un impuls pozitiv . Va asteptam si cu alta ocazie sa ne revedem sanatosi!
   Cotea Florin din Iasi
nota: 10
schedule 07.08.2021
Cazare cum rar vezi prin Romania la pensiuni cu oameni exceptionali (proprietari).

Doamna gateste fenomenal peste la cuptor cu sos de ustoroi, o delicatese.

Prin gradina ai mult spatiu verde unde poti sa te relaxezi.

Totul a fost perfect dupa parerea mea.
Răspunsul unității:
Multumim ptr aprecierea dvstra. Cand ai in fata persoane deosebite , nu poti sa fii indiferent la bunul simt . Va asteptam oricand , cu drag!. Ne face placere sa primim oameni de omenie, intrucat asa ne-am propus-sa fim la dispozitia musafirilor nostri, cu tot ceea ce putem.
   Cristian C din Campina
nota: 10
schedule sejur: 08.10.2020 - 11.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte primitoare si atente ca noi sa ne simtim minunat. Locatia este foarte frumoasa si totul foarte curat. Tot spatiul exterior este plin de flori si verdeata. Bucatarie e dotata cu tot ce este necesar, iar pentru cine doreste, doamna gateste senzational bucate specifice zonei.
   Gabriel G din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 03.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarte frumoasa, este locul ideal pentru relaxare. Bucatarie dotata cu tot ce este necesar, casa foarte curata. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile, deasemenea la cerere doamna gateste orice masa se doreste. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu mare drag aceasta locatie.
   Andreea din Brasov
nota: 7
schedule sejur: 17.07.2020 - 20.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, bucatarie complet utilată, loc de luat masa spațios atât afara cât și înăuntru, frigidere mari.
Doamna oferă posibilitatea a găti pentru clienți, ceea ce aduce un plus. Gogoșile făcute de dansa au fost savurate de cei mici, iar pe aceasta cale ii mulțumim ( au fost din partea casei ).
thumb_down
Aprecieri negative:
Am fost un grup ce am închiriat întreaga locație, 7 familii cu copii. Dotările pensiunii a fost ceea ce aveam nevoie, se vede ca proprietarii sunt oameni gospodari. Doar ca un turist sa se simtă bine are nevoie și de intimitate, iar noi nu am avut prilejul acesta. Înțelegem nevoia proprietarilor de a se asigura ca toate bunurile puse la dispoziția clientilor trebuie sa rămână intacte, dar recomandarea noastră către conducerea unității, este ca putina relaxare in ceea ce privește atenția asupra clienților din partea dânșilor, va fi mult mai benefică afacerii lor. Curtea este amenajată frumos, cu verdeața și leagăne, dar copiii nu se pot juca in strada și asta doar ca sa rămână gazonul intact. Pe lângă plimbările cu barca in minunata Delta ( care apropos pentru o familie cu copii, prețurile sunt puțin piperate), plimbările pana la plajele unde te poți relaxa, câteva repere turistice, nu ai ce face și atunci ești nevoit sa-ți petreci timpul liber la pensiune .
Răspunsul unității:
Ptr 14 adulți și 16copii,parintii ar trebui sa fie mai responsabili în concedii de genul acesta. Noi oferim plăcerea clienților la odihna și relaxare pe perioada cazării la noi. Ospitalitatea ne caracterizează, dar părerea clienților noștri este din punctul de vedere al fiecăruia. Cu 14 copii de vârste 7_12 ani,era firesc sa avem grija lor și a bunurilor din jur.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Gigi
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gigi
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0749 558 443
WhatsApp
Apel/SMS