Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Marian Pescarul (Gagarin) din Murighiol

Murighiol, str. Plopului, nr. 35 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristian Arseni din Bacau
nota: 10
schedule 10.07.2023
Cazarea foarte buna, aer conditionat, camere curate. Mancarea pe baza de peste, super buna si servita de gazde, foarte politicosi si de nota 10. Cat despre Bogdan, barcagiul se vede ca este un om al Deltei, o cunoaste si o respecta. Abia astept sa revin.
   Marius din Bacau
nota: 10
schedule 10.07.2023
Locatia este foarte buna, camerele si lenjeria foarte curate. Mancarea este excelenta, iar gazdele sunt foarte primitoare si disponibili pentru orice îndrumare. Facilitățile oferite sunt foarte bune. Raportul bani/calitate este foarte bun. Vom mai reveni cu plăcere, ne-am simțit foarte bine.
   Bogdan Tarau din Murighiol
nota: 10
schedule 10.07.2023
Locatie buna, proprietatea curata si camere ingrijite si curate. Proprietarul foarte prietenos si dornic sa ne ajute sa avem un weekend relaxant in conditii bune. Ne-a asigurat barca cu barcagiu care la randul sau a fost foarte prietenos si dornic sa ne ajute sa prindem peste fara sa se grabeasca inapoi la mal. Mancarea proaspata si foarte gustoasa. Per total, o experienta foarte buna la un raport pret-calitate excelent.
   Broasca Mihai din Ploiesti
nota: 10
schedule 05.07.2023
Un singur cuvant: excepțional. E un loc în care vreau sa revin. Gazdele (soț- soție) sunt oameni super ok. Ne-au plimbat cu barca, am facut baie in Dunăre, a fost super. Mesele oferite au fost foarte gustoase, portiile foarte mari (n-am putut mânca tot la nicio masă). Oamenii chiar se ocupa de turiști și încearcă să facă totul pentru a-i mulțumi.
   Nitu Mariana din Bragadiru Ilfov
nota: 10
schedule 19.04.2023
Nota 10 ne-am simtit foarte bine, oameni primitori cu foarte mult bun simt, domnul Marian a avut grija sa ne ofere tot confortul, doamna Vali preparate specifice pregatite personal (storceag- o minune) curte mare pentru copii, gratar, curatenie, plimbare cu barca pe dunare, amintiri placute! Recomand, cu drag!
   Cristiana Anton din Medgidia
nota: 10
schedule 26.09.2022
Totul la superlativ, gazde foarte primitoare, tot timpul atenți să ofere, dar să nu te deranjeze. Ne-am simțit extraordinar de bine. Pensiunea îți oferă distracție și tot ce vrei să primești. Doamna Vali este o gazdă primitoare, îți oferă din partea casei mâncare tradițională, domnul Marian este la dispoziția turiștilor tot timpul.
Dorești plimbare cu barca, primești la prețuri foarte convenabile.
Camerele curate și îngrijite, doamna Vali se ocupă personal de curățenie. Seara petrecere și voie bună, muzica este pentru toate gusturile, gazdele sunt printre invitați, făcându-i să se simtă bine.
   Constantin Dobre din Constanta
nota: 10
schedule 20.08.2022
O cazare foarte curata si linistita. Gazdele sunt niste persoane deosebite. Mancare este cu mult peste limita asteptarilor, nota 200. Curtea foarte frumoasa, plimbarea cu barca, o calatorie de neuitat. Un loc unde vom reveni cu foarte mare drag. Va multumim domnul Marian.
   Daniela Dumitrache Daniela din Fieni
nota: 10
schedule 09.08.2022
Am fost cazați la casa la Marian pescarul și am avut parte de o experienta extrem de plăcută. Gazde primitoare, curățenie și mâncare extraordinar de buna, totul proaspăt pregătit. Vom reveni cu drag acolo, în concediu. Va vom recomanda și prietenilor noștri, care vor vrea sa aibă un concediu de vis în Delta Dunării.
CONTACT
Cucerencu Marian
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cucerencu Marian
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 900 646
WhatsApp
Apel/SMS