Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Anușka din Murighiol

Murighiol, str. Mahmudiei, nr. 36 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Palade Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.07.2023
Oameni minunati! Daca iti doresti un loc pentru relaxare... Mergi pe ponton... Priveste rasaritul soarelui... Si totul este la superlativ!
O locatie superba, intr-un peisaj de basm! Liniste deplina, relaxare maxima! Gazde extrem de amabile, mancare excelenta (incercati sarmalele de peste in foi de vita).
poze recenzie poze recenzie
   Nicolae Moroianu din București
nota: 10
schedule 21.06.2023
Un sejur excepțional alături de oameni minunați, gazdele foarte primitoare, mâncarea gătită foarte gustoasă, mai ales pentru cineva care apreciază preparatele din pește. Cazarea este aproape de centrul localității Murighiol. Am apreciat în mod deosebit curatenia din camere, curtea frumos amenajată și generoasă (piscină, loc de servit masa, ponton, flori, animale), liniștea și intimitatea pe care le oferă.
Se organizează și excursii în rezervație, deci o experiență "all incusive" dacă doriți.
Sigur mai revenim.
   Adriana din Prahova
nota: 9.67
schedule 13.09.2022
Am petrecut un weekend la această pensiune şi pot spune că a fost superb. În primul rând, gazda a fost foarte primitoare (domnul Sorin este o persoană foarte implicată şi ne-a stat la dispoziţie cu tot ce am avut nevoie), curăţenia impecabilă, camerele spaţioase şi utilate complet, mâncarea bună şi din belşug, linişte din plin. În al doilea rând, curtea este mare, frumos amenajată, cu multiple spaţii de petrecere a timpului liber. Terasa amplasată lângă râuleţ aduce un farmec aparte locului alături de animăluţele foarte jucăuşe. Pensiunea este supravegheată video, are o parcare superbă în incintă, balcoane spaţioase şi o piscină frumos întreţinută (de care, din păcate, nu am reuşit să ne bucurăm din cauza vremii). Gazda ne-a pus la dispoziţie şi o plimbare cu barca. Ca recomandări pentru gazde, aş sugera amplasarea unei oglinzi întregi în cameră sau pe hol şi eventual curăţarea canalului din spatele curţii şi aducerea unor hidrobicliclete.
Recomand din tot sufletul casa de vacanță Anușka!
   Oana Garjoaba din București
nota: 10
schedule 05.07.2022
Curte mare, piscina, flori, foișor cu gratar, trambulina pt copii, terasa mare cu hamace si balansoare, camere mari (am stat in tripla, canapea extensibila f comodă), super curate, cu baie proprie (totul nou), ac, balcon. Se poate mânca contra cost. Mancare exceptionala făcută de gazdă. Gazdele foarte primitoare. Parcare. Aproape de centru unde se găsește un supermarket. Totul de nota 10!!!
   Georgeta din Constanta
nota: 10
schedule 28.06.2022
O pensiune minunata, mulțumim gazdelor pentru un sejur reușit!
Curățenie, aer condiționat, camere spațioase, foișoare, ponton pentru pescuit, piscina, curte mare, animalute!
Mâncare foarte gustoasa pregătită de doamna Ana!
Plimbarea cu barca foarte frumoasa.
   Gavrila Violeta din Vulcan
nota: 10
schedule 06.08.2021
Camere noi, dotate cu tot ce e nevoie: aer conditionat, baie privata, balcon.

Parcare inclusa in pret.

Curatenie exemplara. Curtea frumos amenajata cu: piscina, loc de servit masa, ponton, floricele, animalute.

Felicitari gazdelor pentru implicarea si ospitalitatea de care au dat dovada: excursii cu barca in Delta, mancare din peste foarte gustoasa.
   Doina C. din Iasi
nota: 10
schedule 05.07.2021
Am ales Casa de vacanţa Anuska din Murghiol pentru a ne bucura de ceea ce ne oferă Delta Dunării.

În primul rând, am apreciat camerele (spaţioase, curate, atrăgătoare – desenele de pe mobilă sunt superbe), apoi mâncarea oferită de gazda noastră (numeroase mâncăruri din peşte – absolut delicioase). De asemenea, ne-a plăcut tare mult şi curtea casei, cum era amenajată, libertatea pe care ţi-o oferă, pe de o parte, iar pe de altă parte simţeai că ai şi intimitate.

La solicitarea noastră, doamna Ana ne-a făcut şi o ofertă bună pentru 2 excursii cu barca (una în rezervaţie şi una la Sfântu Gheorghe). Ca recomandare, îi sugerăm să promoveze mai mult ceea ce oferă.
poze recenzie
   Lucia din Logrono
nota: 10
schedule 12.06.2021
Am fost pentru prima oară în deltă.

Locația este super de vis, este peste așteptările mele, curățenie, gazdă primitoare care organizează excursii mirifice de neuitat și o mâncare de pește extraordinară specifică deltei.
   Ana din Braila
nota: 10
schedule 10.06.2021
Peste așteptări. Totul a fost excepțional. Camerele dotate cu bai propri, tv , wi-fi, balcoane, aer condiționat, impecabil, totul nou.

Curtea este generoasa cu terase exterioare amenajate superb, un ponton in fundul curții de unde se poate pescui, foișor cu grătar.

Gazde minunate care organizează excursi mirifice in rezervație acompaniate de o masa copioasa de peste făcută de gazde.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Ana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0755 843 622
WhatsApp