Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Erma din Moisei

Moisei, str. Principala, nr. 922B -
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gabriel din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 19.06.2021
O locatie de vis, cu gazde impresionante si cu o atmosfera de neuitat. Aceatsa locatie este aproape de Cascada Cailor, mocanita, Manastirea Barsana, Prislop, Moisei, partii de schii in timpul iernii, este situata langa orasul Borsa, un oras foarte dezvoltat si avand toate proprietatile.
   Andrei din Mangalia
nota: 10
schedule 19.06.2021
Venim de la un oraș de la țărmul mării. Pot spune că am rămas profund impresionat de experiența avută la Casa Erma. Multă liniște, gazde excelente, am fost tratați ca membri al familiei. Dacă am avut nevoie de ceva, gazdele s-au dedicat in cea mai mare măsură. Locația este aproape de Monumentul Eroilor, Cascada Cailor, Mănăstirea Moisei, Prislop. Pe timp de iarnă se poate merge la pârtia de ski Prislop. Am avut grătar, hamac, foișor.
   Ana din București
nota: 10
schedule 19.06.2021
Am facut o rezervare si am ramas impresionata. Este o locatie excelenta care este amplasata foarte bine, aproape de obiectivele turistice importante. Este foarte liniștit, înafara aglomerației. Personalul a fost foarte politicos. Pot să spun că aș reveni oricând. Ne-am simțit foarte bine. Gazdele au fost foarte primitoare, m-am simtit ca la mama acasa.
   Cristina Ionescu din Craiova
nota: 10
schedule 19.06.2021
O locație de vis, așezată la poalele munților. Liniște, relaxare și confort 100%. Camere deosebit de confortabile si luxoase, curățenia este exemplară, iar gazdele sunt o minunăție. Dacă vă doriți o vacanta de neuitat, Casa Erma este ceea ce căutați pentru amintiri deosebite.
   Miruna din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2021
Am petrecut revelionul la Casa Erma. A fost peste asteptari, ne-am simtit foarte bine, iar gazdele au fost foarte ospitaliere. Vila a fost inchiriata integral, doar pentru noi.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim!Vă mai așteptăm cu drag și altă dată!
CONTACT
Stefania
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Stefania
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0743 911 555
WhatsApp
SMS