Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Daiana din Moisei grade grade grade

Moisei, str. Principală, nr. 118 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Madalina-elena Andrei din Iași
nota: 10
schedule 27.10.2023
Recomand cu mare drag Casa Daiana!
   Anna Gáspár din Teiuș
nota: 10
schedule 12.10.2023
Locație perfectă pentru deconectare de la rutina zilnică! Gazde minunate, atente la toate cerințele oaspeților! Curățenie exemplară, bucate delicioase gătite cu mare drag de gazda casei, Ancuța! Sunt oameni deosebiți, harnici, o familie de nota 10+++.
Ne-am simțit ca acasă, în septembrie a fost a treia oară când le-am trecut pragul... și o să mai mergem, de câte ori o să avem ocazia... îi iubesc!❤️
Răspunsul unității:
Draga si iubita noastra doamna Anna,sunt deosebit de incantata ca mereu ne-ați dus numele indiferent pe unde va purtat viața si pentru asta va suntem profund recunoscători
poze recenzie
   Geta Luiceanu din Chirnogi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2023.
Recomand. Casa primitoare. Ofera toate condițiile necesare, camere mari, curate. Mâncare tradițională, gătită în casa. Specialități de neuitat. Cind o să mai avem ocazia o să revenim, cu drag. Oameni minunați, un concediu de neuitat. Multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte frumos ca a-ti ales Casa Daiana pentru cazare la Moisei
   Nicoleta Teodorescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.08.2022
Una dintre cele mai frumoase cazari pe care le-am avut din toate punctele de vedere: o familie atat de primitoare, cu multa energie buna, curatenie impecabila, mancarea delicioasa si naturala, din curtea proprie (lapte proaspat muls, unt, branza, prajituri facute in casa). Curtea foarte frumoasa, loc de joaca pt copii.
Ne-am simtit extraordinar si o recomand cu drag.
Răspunsul unității:
Va multumim oameni dragi la chip si suflet
   Andreea Paleanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2022
Am fost in multe locuri, dar ca la pensiunea Daiana, nu ne-am simtit nicaieri. Totul ne aduce aminte de vacanta petrecuta la bunici, atat cana de lapte muls proaspat, bauta la micul dejun, cat si simplitatea si modestia gazdelor. Pensiunea este feerica, de o curatenie de 5 stele, noi am reusit sa ii iubim intr-o saptamana, le multumim ptr acest concediu minunat.
Răspunsul unității:
Nu exista satisfacție și mulțumire mai mareca și atunci când munca ta este apreciata și văzută de oaspeții noștri! Va mulțumim frumos și sa ne revedem cu bine!
   Mihai Badoi din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.08.2022
Pentru prima data in Maramures. Am ramas placut surprinsi de ospitalitatea gazdelor, de bunatatile traditionale cu care am fost serviti si frumusetea locatiei. Oricand as reveni cu placere. Locatia este aproape de punctele de interes turistic. Curetenia si confortul camerelor este de nedescris. Gazdele sunt niste oameni extraordinari, te ajuta in tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
D-le Mihai ma bucur enorm ca v-am surprins cu bunătățile noaste din gospodăria proprie! Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag!
   Silviu Jugaru din Galati
nota: 10
schedule 30.07.2022
Am ajuns intr-un mic colt de rai. Gazdele sunt asa cum mi-as dori sa fie toti romaniii - si am trai intr- o tara mai buna ca afara.
Am mai prelungit sejurul ne-a fost... cam greu sa plecam (mancare bio de casa excelenta, ambianta superba, cam cele mai importante obiective maramuresene la indemana).
A fost minunat. Chiar nu trebuie ratata locatia.
Răspunsul unității:
Ce cuvinte frumoase ne-ați adresat d-le Jugaru❣️Nu pot decât sa va mulțumesc și sa ne revedem cu bine!
   Martin din Langenneufnach
nota: 9.5
schedule 26.07.2022
Eine tolle unterkunft sehr nette leute. Leider kam es zu einem buchungsfehler. Das essen ein traum reichhaltig super gekocht. Waren zum 3 mal dort. Gerne wieder. Man fühlt sich wie zu hause. Wünsche werden wenn möglich erfüllt. Frisches essen. Das essen sehr reichhaltig, die zimmer sauber.
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte frumos și ne cerem scuze și public pentru eroarea creeata! Promitem ca nu se mai intampla
   Adriana Vasile din București
nota: 10
schedule 21.07.2022
Am ales și de data asta să ne petrecem o parte din concediu intr-un loc în care am fost cuceriți de tot ce oferă zona de vizitat, dar am revenit si pentru că am avut norocul să găsim aceste gazde, pe care nu le pot descrie in cateva cuvinte decat la superlativ absolut, o familie frumoasă, cu oameni deosebiți care, intr-adevar, stiu să-și facă treaba exemplar, Ancuta este o tânără și talentată gospodină, cum rar ți-e dat să întâlnești, ajuata necondiționat de Dani, soțul ei, care îmbină ultilul cu plăcutul și te face să te simți ca acasă și, nu în ultimul rând, de bunici care sunt foarte implicați și care sunt ajutoare de nădejde pentru tânăra familie, pentru ca noi ce-i care le calcam pragul, să ne bucurăm de tot ce este mai bun intr-o atmosferă de poveste. Vom reveni cu drag de fiecare dată ❤
Răspunsul unității:
Doamna Adriana d-voastră mereu ne lăsați fără cuvinte! Noi ne bucuram ca reușim sa facem lucrurile asa cum trebuie și mereu îmi doresc oaspeți ca și dvs! Va îmbrățișez cu drag și va mulțumesc mult pentru sustinere❣️
   Mihaela din Focsani Vrancea
nota: 10
schedule 14.07.2022
Localizata in frumoasa localitate Moisei, pensiunea este potrivita pentru familii cu copii. Totul la superlativ: de la curatenie, ospitalitate, mancare foarte bună, raport calitate-pret foarte bun. Gazde de nota 10! Turism de calitate, vom reveni cu placere!
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte frumos, sa ne revedem cu bine și sănătate și alta data!
   Romete Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.07.2022
Am revenit cu drag și anul acesta în Maramureș la casa Daiana din Moisei. Din inimă recomand dacă vrei un concediu de vis, vino aici. Anul trecut mi s-a părut că am ajuns în rai și asa și este. O locație de vis, niște gazde minunate, mâncarea super bună, totul bio din gospodăria proprie, curățenie impecabilă și numai din felul cum ești tratat, simți că faci parte din acea familie. Abia aștept să treacă anul acesta și să revin cu drag tot acolo, în Moisei, casa Daiana.
Răspunsul unității:
A-ți reușit sa ma emoționați încă odată draga, și bună noastră bunica ❣️ Îmi doresc sa ne revedem în fiecare an tot asa cu bucurie cum a fost de fiecare data! Va îmbrățișez și va mulțumesc încă odată pentru frumoasele vorbe
   Nicoleta Madalina Donici din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.07.2022
Un concediu de vis! Numai cuvinte de lauda am pentru aceasta locație: de la mâncare care este foarte bună și este 100% bio, iar toate produsele sunt din gospodăria proprie, curățenie impecabila, gazdele sunt foarte primitoare, sociabile. Am fost doi ani la rand. Abia aștept sa revin la anul în concediu. Pot sa spun ca în fiecare an vom reveni!
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte frumos draga noastră Mădălina! Faceți parte din familia Casa Daiana! Sa ne revedem cu bine și sănătate!
   Musteata Mariana din Husi
nota: 10
schedule 09.07.2022
O gazda excelenta, primitoare, specific maramureșenilor. Locația este aproape de toate obiectivele turistice cu loc de joaca pentru copii, leagăne, hamace, ciubăr și multe flori.
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte frumos frumoasa doamna! Va mai așteptăm cu drag!
CONTACT
Tomoiagă Ancuța
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tomoiagă Ancuța
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0754 644 863
WhatsApp