Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Hatere din Moisei

Moisei, str. Moisei, nr. 1682 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Denisa din Popovici
nota: 10
schedule 27.07.2023
Ne-am simțit super! Priveliștea minunata, camerele curate, iar copiii s-au simțit excelent in curtea spațioasă ! Am admirat și animăluțele. Nu am fost deranjați de nimeni și am profitat pentru a ne petrece pana noaptea. Gazdele au fost foarte primitoare și ne-au ajutat cu ce am avut nevoie. De nota 10! Vom reveni cu drag!
   Alina Crișan din Arad
nota: 10
schedule 01.08.2022
Totul la superlativ! Am avut parte de relaxare, liniște și un peisaj superb! Gazdele de nota 10, ne-au întâmpinat cu palinca și ne-au ajutat sa ne facem un traseu cu cele mai importante obiective turistice din zona. Seara, la întoarcerea de pe traseu, ciubarul era gata pentru a ne relaxa. A meritat. O sa mai revenim cu drag.
   Dumitrașcu Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.05.2022
Oameni deosebiți, calzi, primitori, de un bun simt ieșit din comun! Nu am cuvinte sa descriu cele 3 zile de vis petrecute aici... Nu au știut ce sa ne ofere mai întai! Ne-au întâmpinat cu palincă, gogoși, am primit lapte proaspăt muls de la văcuțe, pentru copil, brânză adevărată de oaie, afinată. Curățenia, liniștea, căldura și frumusețea sunt la ele acasă! Recomandam cu tot sufletul și abia așteptăm sa revenim! Cabana este efectiv un colt de rai, unde te odihnești într-o liniște extraordinara și te încarci cu energie pozitiva. Foișorul de lângă rău este magic. Baiatul s-a jucat cu animalutele din curte, a văzut porcușori mistreți și a hrănit peștii! Este exact locul care amintește de bunici, în care te poți întoarce ori de câte ori ți se face dor de copilărie.☺️ Va mulțumim din toată inima, sunteți nemaipomeniți, am fost extrem de impresionați și de plăcut surprinși! Maramureșul nu ar fi la fel de frumos fără oameni atât de minunati!
   Alina din Pantelimon
nota: 10
schedule 28.08.2021
O locatie perfecta pentru un grup. Departe de zgomotul strazii, cu o priveliste superba. Camerele foarte curate, bucataria utilata, iar atractia principala pentru grup a fost ciubarul. Locatia este situata foarte aproape de mai multe obiective turistice: Manastirea Birsana, mocanita sau Cascada Cailor.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0756 359 911
WhatsApp