Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Georgiana din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 55 -
Nota 9.1 / 17 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.22
insert_emoticon Servicii:9.13
lightbulb_outline Curățenie:9.13
weekend Confort:9.13
monetization_on Prețuri:9.13
location_on Localizare:9.13


Adaugă recenzie
   Mirela din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.03.2024.
Locul în care revenim mereu cu drag! Totul este perfect! Camerele curate, calduroase, cu balcoane sau terasa (cea tripla), curtea cu derdelus, peisajul... Iar doamna Rodica e deosebita! Mereu disponibila sa ajute cu orice avem nevoie si ii multumim pentru asta! Acum suntem pe drum, abia așteptăm să ajungem!
   Amalia din București
nota: 10
schedule 05.02.2024
Recomand! Peisaj frumos, cea mai călduroasă calda! Curățenie, confort, nota 10 pentru tot! Este al 2-lea an când venim și cu siguranță vom reveni!
Excelent pentru familiile cu copii, am avut pârtia în curte, copiii s-au jucat în siguranță, iar noi ne-am putut relaxa!
   Rodica Șerban din București
nota: 10
schedule 01.12.2023
Casa Georgiana din Moieciu de Sus este tot ce îți dorești pentru o vacanță. Camere confortabile, bucătărie spațioasă dotată corespunzător. Curățenie exemplară peste tot, căldură și liniște. Doamna Rodica o femeie de nota 100, chiar dacă locuiește în pensiune, nici nu o vezi. Mulțumim mult!
   Cosmin din Giurgiu
nota: 10
schedule 06.07.2023
Recomand! a fost o minivacanta frumoasa, cu un peisaj de poveste cu adevărat fermecător. Camere foarte curate, bucatarie utilata, parcare, foișor. Dna Rodica este o gazda de nota 100 și o bucatareasa desăvârșită. Ne-a pregătit cele mai bune gogoși. Multumim! Vom revenii cu mare drag cât mai curând.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mirela din Bucuresti
nota: 9
schedule 18.06.2023
Recomand aceasta unitate! Totul curat, ordonat! Camerele spatioase, paturile confortabile, bucataria utilata complet! Curtea aranjata, foisorul destul de spatios, in cel de langa gratar sunt doua mese, suficiente pentru un grup care ocupa intreaga unitate. Loc de joaca pentru copii, curtea suficient de mare, vecinii nu foarte aproape de unitate. Gazda foarte atenta cu oaspetii! Doar un apel si imediat vine in ajutorul tau!
   Ramona Savu din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.06.2023
Ne-am bucurat foarte tare de sederea noastra aici, camerele sunt mari, generoase, foarte curate. Gazda a fost minunata, ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie si chiar si in plus, am mancat cele mai bune ciorbici pregatite de dansa, pe care ne-am batut pana la ultimul polonic :). Copiii au fost incantati de trambulina si de spatiu mare de joaca pe care l-au avut la dispozitie, iar noi adultii de gratar, foisor si de bucataria in care am putut sa pregatim ce am avut nevoie pentru copii.
Multumim frumos pentru gazduire si speram sa revenim cat mai curand!
   Baltag din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.05.2023
A fost extraordinar, doamna Rodica este cea mai buna gazda din lume, ne-a primit foarte bine, camere spațioase, bucătărie utilata, camere foarte curate, curățenie exemplara, totul la superlativ!
Vom reveni cu siguranta.
Răutăcioșii care au comentat negativ, sa înțeleagă ca trebuie sa păstrăm liniștea după ora 22, manele le ascultam sus în codru.
   Eduard Pavel din București
nota: 4
schedule 18.03.2023
Am rezervat aici pentru un weekend. M-am luat dupa recenzii si am vazut ca este mare lauda, dar cand am ajuns acolo, a fost contrar asteptarilor. Casa friguroasa, mizerie, camerele mici, bucataria foarte mica si murdara, nu poti sa stai 4 persoane in ea. Doamna propietara locuieste cu noi, nu poti asculta muzica. Nu recomand. Peisajele frumoase, zona de munte foarte frumoasa!
Răspunsul unității:
Bună ziua! Va multumim pentru recenzia facuta,dar in conditiile in care ati vazut ca nu corespunde cerintelor dvs , de ce ati mai ramas,pentru ca nu ati avut avans dat si nici nu ne ati informat de nemultumirile pe care le ati avut. Zi frumoasă!
   Daniela Barbieru din Braila
nota: 10
schedule 05.03.2023
Un weekend superb, mulțumim pentru tot doamnei Rodica, o gazda super. Noi am avut apartamentul inchiriat, apartament cu 2 camere, cu balcon, spatios, cald, foarte curat, baie in camera, utilata corespunzator, bucătărie utilata, parcare. O sa revenim, cu drag.
   Marinela Podaru din Oltenita
nota: 10
schedule 17.09.2022
Cel mai frumos concediu pe care l-am avut la munte în acest an, o gazda super, super primitoare, o bucatareasa desăvârșită și o femeie cum rar întâlnești. Totul foarte curat, o priveliște super frumoasa. Intr-un cuvânt, totul minunat. Cu drag, vom mai reveni.
   Gheorghe Lacramioara din Crinilor 126
nota: 10
schedule 07.03.2022
Am fost cu 2 copii mici (1 si 3 ani jumate). A fost totul excelent, peste așteptări. Gazda minunată, camerele apartamentului foarte curate, spațioase, living și bucătărie generoase și utilate cu tot ce este necesar, curte mare cu loc de joaca pentru copii, ai relaxare, derdeluș. O locație care oferă confort și siguranță. Noi am fost foarte mulțumiți, mai ales în ideea in care totul a fost perfect pentru a putea petrece timpul cu copiii într-un loc liniștit. In plus, gazda gătește minunat!☺️
   Condruz din Braila
nota: 10
schedule 03.02.2022
Aseara ne-am intors, au fost 3 zile de vis, pensiunea este la soseaua principala, se ajunge foarte usor, parcare in curte, camere spatioase si foarte curat, caldura peste tot, iar gazda, dna Rodica, o gazda desavarsita, buna bucatareasa, raspunde prompt la toate cerintele turistilor. Cel mai wow este derdelusul din curte.
   Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2021
Locație excelentă, gazda de nota 10+, zona superbă pt iubitorii de drumetii si peisaje. Camera mare și foarte curata cu baie proprie, curatenie peste tot in pensiune, curte mare si ingrijita, foisor, tobogan, trambulina pt copii: cam tot ce ai nevoie pentru a te simti bine. Preturi decente, mancarea foarte buna, multa, de nota 10+, cu produse locale. Gazda, doamna Rodica este o bucatareasa desavarsita si o femeie minunata.
   Enescu Ariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.05.2021
Priveliste frumoasa, gazda amabilă și discretă. Curatenie, confort, calitate. Se poate lua cazare cu masa cu tot. Mancare excelenta. Curte cu trambulină si tobogan pentru copii. Living mare unde se poate lua masa, bucatarie dotată cu tot ce vrei. Camerele sunt spatioase si curate, fiecare cu baie in camera.
poze recenzie poze recenzie
   Adrian A din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 25.04.2017 - 28.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionarea pensiunii, peisajul, amabilitatea gazdei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Gazda nu are nici o vina ca anumite grupuri "acapareaza" pensiunea.
poze recenzie poze recenzie
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.02.2017 - 09.02.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand familiilor cu copii datorita derdelusului din curte, locatia este usor de gasit, curat in vila, bucataria bine utilata, camere spatioase, d-na Rodica este o femeie de nota 10. Preturile corespund cu cele de pe site, rezervarea a fost facuta telefonic si nu am avut probleme. Vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este neaparat un minus insa este singurul lucru care m-a nemultumit, gazda nu a avut nici o vina pentru ca noi, desi eram un grup de 6 persoane( 4 adulti) am fost nevoiti sa servim masa la cea mai mica masa din cele 3 puse la dispozitie in sala de mese pt ca o famile de 4 persoane(2 copii si 2 adulti, cazati in unitate) au considerat ca este potrivit sa foloseasca d-lor masa de 8 persoane. Nu am recomandat nimic gazdei in aceasta privinta pt ca am stat doar 3 zile dar cred ca ar trebui intervenit alta data in aceasta situatie.
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.08.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu stiu, nu s-a concretizat cazarea
thumb_down
Aprecieri negative:
Ne-au anuntat cu o zi inainte ca nu le merge centrala
CONTACT
Rodica Ciurea
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Rodica Ciurea
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0726 177 195
WhatsApp