Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Eny Guest House din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Zbârcioara, nr. 62 A -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Raducanu Iuliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.02.2024
Sejurul a fost extraordinar, locația foarte primitoare, designul deosebit, iar peisajul minunat! Bucataria este foarte bine dotata, camerele deosebite! Gazda foarte primitoare și atenta la detalii. Este locatia ideala pentru ceva zile de relaxare departe de nebunia orașului. Cu siguranță vom reveni! Mulțumim tare mult!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam oricand cu placere!
   Pana Valentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.02.2024
Doar ce ne-am intros din mini-vacanta petrecuta la aceasta minunata casuta. Plecand de la amabilitatea proprietarului, pana la amplasarea casei si amenajarea ei totul a fost la superlativ. A meritat toti banutii. Cu siguranta o sa revenim si o sa recomandam mereu aceasta casa. Multumim, Catalin!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam oricand cu placere!
   Boros Diana din Calarasi
nota: 10
schedule 10.01.2024
Am avut o experiență extraordinară la casa de vacanta Eny Guest House! Atmosfera primitoare, proprietarul super amabil și atent la toate detaliile, au făcut ca șederea noastră să fie de neuitat. Camerele sunt impecabile și confortabile. Livingul ofera o priveliște spectaculoasă asupra munților, iar designul interior al casei a adăugat o notă specială întregii noastre sederi aici. Recomand cu căldură Eny Guest House tuturor celor care doresc o escapadă relaxantă și autentică în mijlocul naturii! Felicitari proprietarilor pentru acest proiect minunat si mult succes pe viitor!
Cu siguranta vom reveni!
   Doroftei Ioana din Sector 3
nota: 10
schedule 08.01.2024
Totul la superlativ! Curatenie, totul nou si de bun gust! Îi doresc proprietarului sa aiba parte de turisti de calitate, ar fi pacat de toata investita facuta. Vila este foarte primitoare, ideala pentru relaxare, paturi confortabile, se pot caza lejer 3 cupluri, vila dispune de 1 dormitor cu baie proprie si de un apartament compus din doua dormitoare cu o baie comuna (deloc incomod pentru doua cupluri).
   Corina din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.01.2024
O locație de vis! Totul a fost exceptional, camerele spațioase, frumoase, curate, un living mare, o bucătărie foarte curata și dotata cu toate utilitățile de care ai nevoie! Am avut parte de o experiență minunată! O locatie excelenta pentru odihna si relaxare! Recomand cu drag această locație!
CONTACT
Catalin Enescu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Catalin Enescu
Telefon: 0723 536 583
WhatsApp
Apel/SMS