Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de la Munte din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 99 -
Nota 9.91 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.5
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   George Viorel din Giugiu
nota: 10
schedule 13.12.2022
Casa este ok. Un plus foarte mare este intimitatea, pe toata perioada sejurului nu ne-a deranjat nimeni. Casa are totul necesar pentru a sarbatorii in liniste. Am putut asculta muzica in liniste, fara a fi deranjati, caldura este suficienta, chiar daca afara sunt temperaturi cu minus. Seara am facut focul la gratar si ceaun, avand lemnele de la pensiune. Multumim propietarilor pentru tot!
   Florin Iernutan din Târgu Mureș
nota: 10
schedule 28.08.2022
Casa de la munte este un loc excelent, cu o gazdă foarte primitoare, amabilă și liniștită, care ne-a făcut sa ne simțim foarte bine. Cabana este dotada cu de toate. Raportul calitate preț este real, este un loc ideal pentru a face trasee turistice si plimbări prin pădure prin parcul național Bucegi.
   Laura din București
nota: 10
schedule 26.08.2022
O casa curată, frumoasă, călduroasă, aranjată cu bun gust. Gazdele prietenoase, îți oferă intimitate. Am petrecut un weekend frumos, am putut asculta muzică, totul a fost ok, peisajele superbe, specific zonei de munte. Se ajunge ușor, parcarea este in curtea pensiunii.
   Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.08.2022
Am avut parte de tot confortul, bucătărie complet utilata, dormitoarele mari, bai mari și frumos amenajate. Terase din care se vede peisajul mirific specific zonei și, nu în ultimul rând, gazde primitoare. Copiii au avut loc de joaca amenajat. Nu ne-au lipsit foisorul, grătarul, discul și scaunul. Va multumim!
   Adelina din Lugojan
nota: 10
schedule 02.08.2022
Usor de găsit ca locație, peisaj minunat, pădurea aproape, magazin aproape.
Nu ne-a lipsit nimic, curățenie, confort, wi-fi, tv in camera, loc de parcare, proprietarii amabili și foarte drăguți.
Oricand mi-aș dori să revin într-o asemenea locație.
   Nicoleta S din Prahova
nota: 10
schedule 16.02.2022
Am petrecut weekendul aici, am avut o aniversare. La cazare gazda ne-a dat casa la cheie, pe toata durata sejurului nu ne-a deranjat. Daca aveam nevoie de ceva, gazda ne ajuta cu drag. Cu toate ca afara era foarte ger, in camere a fost foarte cald (mai deschideam si geamul uneori). Bucataria este utilata cu tot ce este necesar, camerele sunt spatioase, curate, la fel si baile. Am putut asculta muzica, ne-am dat cu sania in curte, a fost totul perfect.
   Mihaita B din Braila
nota: 10
schedule 31.01.2022
Casa este frumoasa, curata, caldura suficienta, bucataria este utilata cu tot ce este necesar. Am avut o zi aniversara, am putut asculta muzica, propietarii ofera intimitate, nu deranjeaza, daca ai nevoie de ceva, te ajuta cu placere.
   Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.01.2022
Am petrecut un sejur minunat de 3 zile. Casa este frumoasa, calduroasa, dotata cu tot ce este necesar. Un plus aragazul cu cuptorul electric, am preparat mâncarea in casa, nu a trebuit in fiecare zi sa stam la grătar. Am putut asculta muzica, propietarii oferă intimitate și discreție.
   Neacsu M. din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.01.2022
Am petrecut un sejur de 3 zile. Casa este frumoasă, calduroasă, utilata cu tot ce este necesar. Cuptorul electric face mult, am putut prepara in casa sa nu mai inghetam la gratar. Gazdele discrete și de omenie, te ajuta daca ai nevoie de ceva. Am putut asculta muzica, nu am fost deranjati, intimitate și confort.
   Laura din București
nota: 10
schedule 17.01.2022
Totul a fost perfect. Casa este curata, dotată cu tot ce este necesar. Caldura suficientă, apa calda in permanenta, parcare in curte. Peisajul este mirific pentru cine își dorește o ieșire în aer curat de munte. Mulțumim gazdelor pentru condiții și discreție.
   Aurel din Giurgiu
nota: 10
schedule 14.01.2022
Personalul si conditiile de acolo sunt la superlativ, exact ce ne dorim pentru un sejur reusit. Casa este dotata cu tot ce trebuie, caldura suficienta, intimitate, propietarii nu deranjeaza! Am petrecut ziua onomastica acolo, am putut asculta muzica.
   Toma Ioana din Brasov
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.01.2022.
Proprietarul a avut un comportament jalnic, discutasem atât telefonic, cât și prin sms-uri si rezervasem casa. A doua zi trebuia sa imi trimita contul pt avans, au urmat câteva zile în care i-am tot trimis mesaje doamnei, am sunat-o, nu mai răspundea la telefon. Deși ultimul mesaj de la dânsa a fost "rămâne valabil". Am sunat-o de pe alt număr dupa vreo 5 zile si a răspuns imediat. Casa era închiriată altcuiva. Cand a auzit ca sunt eu, mi-a inchis telefonul in nas! Eu o rugasem doar sa imi spuna daca mai e valabil, ca sa caut in alta parte in cazul in care nu mai poate onora rezervarea. Zero comunicare. Puteam merge direct acolo daca nu mai sunam, pt ca doamna imi spusese ca nu voia neaparat avans, mergea "pe incredere". Neseriozitate maximă, lipsa de profesionalism.
   Eduard Pavel din București
nota: 10
schedule 13.07.2021
Am petrecut weekendul 2-4 iulie, este o locație perfectă pentru cei ce doresc intimitate (propietarii nu deranjează). Casa este frumoasă, cochetă, curată, dispune de toate facilitățile necesare unei șederi cât mai plăcute. Am avut apă caldă în permanență, seara propietarii au observat că este răcoare și au dat drumul la căldură. Am putut asculta muzică fără să fim deranjați, am primit lemne pentru grătar, ceaun și disc. Toată experiența a fost una plăcută, peisajele sunt frumoase.
   Teodor Cristian din București
nota: 10
schedule 04.03.2021
Este a treia oară când venim, ne simțim ca acasă. Gazdele cu bun simț nu ne-au deranjat, dacă aveam nevoie de ceva ne ajutau cu drag. Am avut parte de fiecare dată de căldură, curățenie, am putut asculta muzică, am facut un grătar, un ceaun am primit lemne și tot ce ne trebuie.
   Claudiu Nemeș din Craiova
nota: 10
schedule 14.02.2021
La sosire am primit cheia casei, pe tot parcursul sejurului ei nu ne-au deranjat. Am avut căldură suficientă, linște, curățenie, locația aproape de pârtie. De asemenea, bucătăria complet utilată ne-a fost de mare ajutor, seara am primit de la propietari lemne și un ceaun, stând la foc și admirând peisajul. Am putut să ne distrăm ascultând muzică. Totul a descurs minunat.
   Mirela Ionescu din Ilfov
nota: 10
schedule 13.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, intimitate, pret bun, caldura, tot sejurul s-a desfasurat bine.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 19.09.2020 - 20.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o aniversare, proprietarii ne-au dat casa la cheie (ei nu locuiesc in vila). Am avut tot ce ne trebuie: caldura, bucătărie utilatăam putut asculta muzica. Casa este dotata cu tot ce trebuie, curată, cocheta.
   Florin din București
nota: 9.83
schedule sejur: 02.08.2020 - 03.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand închirierea integrala,am fost un grup de familii cu copii Copii au avut loc de joaca amenajat ! .Gazdele primitoare fără sa ne deranjeze, deși am fost in luna lui august ,seara ne-a dat drumul la caldura! Pensiunea foarte bine utilată și dotata! Proprietarii ne-au dat lemne pt grătar și ceaun!
thumb_down
Aprecieri negative:
Deși nu are cuptor cu microunde are aragaz cu cuptor electric (. Asta înseamnă ca e mult mai bine ) !
   Lucian L din București
nota: 9.83
schedule sejur: 02.08.2020 - 03.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Intimitate,
locație frumoasa,
ne-a dat drumul la caldura, ( dacă e August)
am putu asculta muzica.
ne- dat lemne pt grătar și ceaun !
Bucătăria utilată cu tot ce e necesar !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat !
   Mariana din Ulmeni
nota: 9.33
schedule sejur: 24.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,gazde foarte amabile și nu ne-au deranjat deloc,erau aproape invizibili,camere mari ,spatioase.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unui cuptor cu microunde din bucatarie.
   Anastasiu A din Costanța
nota: 9.67
schedule sejur: 16.01.2020 - 17.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație frumoasă, cochetă, cu oameni primitori. Am închiriat vila pentru o aniversare, am avut parte de intimitate, căldura suficientă și bucătăria complet utilată și peisaje frumoase.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat.
   George G din Buzău
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ideală pentru închirierea unui singur grup (noi am fost un grup de prieteni) . Gazdele discrete, am putut asculta muzică, căldură suficientă, bucătăria complet utilată. Într-un cuvânt ne-am simțit bine. Cu siguranță o să revenim !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit.
   Mihai din Galați
nota: 9.67
schedule sejur: 03.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, liniște, prețuri decente, condiții foarte bune.
Loc de joacă amenajat pentru copii : balansoar, trambulină, leagăne, tobogan.
Sejurul a fost frumos, cu siguranță o să ne întroarcem. Gazdele au fost foarte amabile și am avut parte de intimitate.
   Andreea A din București
nota: 9.67
schedule sejur: 04.01.2019 - 06.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ideală pentru închirierea unui singur grup.
Intimitate, căldură suficientă, bucătăria modern utilată.
Nu am fost deloc deranjați de propietari, s-au asigurat că nu ne lipsește nimic.
   Adrian A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 26.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Condiții bune
Intimitate
Comfort
Desi am fost in luna august, proprietarii ne-au dat drumul la căldură
Recomand
Peisaj superb
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit
   Ioan I din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 14.10.2016 - 16.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt niste oameni extraordinari,ne-au asigurat o sedere foarte placut.S-au asigurat ca nu ne lipseste nimic,fiind in acelasi timp foarte discreti.Cabana este foarte frumoasa,cu toate conditiile necesare,pentru oricine.Vom reveni cu cea mai mare placere.
   Cocos C din Ialomita
nota: 9.17
schedule sejur: 10.08.2015 - 12.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte primitor,servicii promte,curatenie impecabila,camere mari ,luminoase si bine aerisite. Cu un pret minim aveti o vacanta de vis intr-un loc linistit,frumos.este asezata cam la jumatatea drumului fata de zonele care pot vizitate deci nu e foarte departe. Recomand cu mare drag si va garantez ca o sa va simtiti minunat.
   Stefan din Bucuresti
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.02.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte bine. Gazde primitoare.
   Marius din Bucuresti
nota: 8
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.07.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cu toate ca nu am fost cazați. ..speram totuși ca ar fi fost foarte plăcut.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu se finalizează rezervarea...
   Ionescu I din Brasov
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.02.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am fost cazați
era perioada de ziua îndrãgostiților și nu au fost locuri
CONTACT
Dorina Duicu
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Dorina Duicu
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0721 256 084
Apel/SMS