Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Anastasia din Mangalia

Mangalia, str. Petru Maior, nr. 13B -
   Galaftion din Piatra Neamt
nota: 5.33
schedule 27.07.2023
Curățenie, jos pălăria, dintre gazde, doamna o femeie de milioane, dar domnul (cu greu folosesc acest cuvânt), cel mai sictirit om pe care l-am cunoscut.
Nu ni s-a comunicat ca vom locui in același spațiu cu socrul persoanei care a încasat banii, am fost constant monitorizați, la check-out ni s-a bătut la usa dimineața la 9 și practic nu am avut timp de nimic, dus, toaleta, etc., asta in condițiile in care ni s-a comunicat alta ora de decazare.
Dacă doriți o experiența după care sa va crească tensiunea, sa va simțiți umiliți și neimportanți ca om, mergeți la domnul Mangaliot și va satura de litoral.
Fără nici o gluma, dacă sunteți persoane liniștite și vreți sa va bucurați de concediu, evitați cu orice măsura acest loc, care din păcate cade in stereotipul tipic țepar, sictirit românesc.
Apropo, au mai fost și alte chestii mizerabile, pe care nu mai am spațiu sa le descriu.
   Cristina Filimon din București Sector 3
nota: 4
schedule 27.07.2023
Nu pot nota doar 1 stea. Nu pot să concluzionez decât că cele 14 review-uri de pe maps erau mincinoase, lăsate de prieteni.
În primul rând, atenție că cei cu care interacționați telefonic nu sunt cei cu care veți interacționa fizic.
Bătaie de joc - stai în "vilă" cu proprietarul care are montate nșpemii de camere de supravghere și oricum stă și-ți suflă în ceafă tot timpul timpul. Ne-a trezit la 9 dimineața că check-out-ul este la ora 10-10:30, în condițiile în care nu ne-a zis nimeni niciodată care este ora de plecare.
Am vrut să achităm cu card de vacanță și ni s-a cerut 10% în plus, au luat cardul și pinul și am achitat la o agenție de turism cu care noi nu am interacționat deloc.
În prima seară după ce am făcut grătar, a venit proprietarul după noi să ne reproșeze că nu am curățat. Prostii!
Recomand pentru cine vrea să-ți toace nervii și să se simtă cu suflul în ceafă. Groaznici!
   Alexandra din Vrancea
nota: 10
schedule 22.09.2021
Un sejur plăcut, proprietarii sunt foarte de treabă, interesați sa-ti ofere facilități cat mai bune.

Camerele au fost foarte curate, aranjate si dotate, la fel si spatiul pentru gătit de afară (au si grătar). Aproape de plajă și de centrul stațiunii.
CONTACT
Abalaru Theodora
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Abalaru Theodora
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0701 002 233
WhatsApp