Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu Piatra din Mangalia

Mangalia, str. Peleș, nr. 4 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Olivia Bolfan din București
nota: 10
schedule 19.08.2023
Gazda foarte amabilă și înțelegătoare, atentă la nevoile noastre, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Ne-a primit cu brațele deschise și ne-a servit cu tot felul de bunătăți. Recomand această cazare, ne-am simțit foarte bine și nu ne-a lipsit nimic!
Răspunsul unității:
Multumesc draga Olivia ! Oricand sunteti bine veniti !
   Tudor Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2023
Un loc minunat, cu persoane minunate, unde ne-am simtit ca acasa. Casa este intr-un loc linistit, aproape de plaja, aproape de magazine. Curtea este un adevarat colt de rai. Camerele si baile foarte curate, bucatarie complet utilata. Cu siguranta vom reveni. Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Razvan din Brasov
nota: 10
schedule 19.07.2023
O locație foarte frumoasa și confortabila, cu gazde foarte amabile și atente la nevoile noastre, cu o gradina plina de flori foarte bine îngrijită, cu loc de joaca pentru copii, foarte aproape de plaja, aproximativ 7 minute, într-o zona liniștită, unde ne-am simțit ca acasă! Cu siguranta ca vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet si va mai asteptam cu drag !
   Simona din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.09.2022.
Recomand cu caldura aceasta locatie. Gazda foarte primitoare, bucataria utilata cu tot ce este necesar. Multa atentie acordata curateniei. Ne-am simtit foarte bine. Vom reveni cu placere la anul!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet si ne bucuram ca v -a placut la noi Va asteptam cu drag ...
   Valentina din Prahova
nota: 10
schedule 10.09.2022
La aceasta locatie am gasit oameni ospitalieri, zambitori, carora le este trag sa primeasca oaspeti, un loc linistit, curat, atent la fiecare detaliu atat in camere, cat si in gradina plina de verdeata si flori. Cazarea este foarte aproape de gara, cat si de plaja. Cu siguranta, vom reveni!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si ne bucuram ca v-am cunoscut ! Va asteptam cu drag si altadata !
   Popescu Iuliana din Pitesti
nota: 10
schedule 29.08.2022
Toate recenziile de mai sus sunt adevărate, am fost cazați. Pensiunea arata exact ca în fotografii, aproape de plaja, câteva minute de mers pe jos, magazine f aproape; casa este pe o străduță linistita, curtea f îngrijită, curat, gazde f primitoare, discrete, va fac șederea plăcută.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos ! Va asteptam cu drag si alta data !!!
   Catalina Rosu din Galati
nota: 10
schedule 23.08.2022
Daca ar trebui sa descriu intr-un singur cuvant sejurul la doamna Angela si domnul Nelu, ar fi acasa... ce a lipsit? Xile in plus :) ... a fost prea scurt. Totul superb, nu am decat cuvinte de lauda. Locatia este aproape de plaja, mai exact vreo 5 minute, toate dotarile necesare, camerele prevazute cu aer conditionat, gazdele foarte amabile.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet !!! Va asteptam cu drag si altadata !!!
   Catalin Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2022
Excelent, totul la superlativ, cochet, extrem de curat, verdeata, liniste, gazde extrem de amabile si placute! Distanta aproape de mare, zona linistita si asfalt nou pe strada.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri,oricând va așteptăm cu drag…
   Cristi Chiriac din Iasi
nota: 10
schedule 26.07.2022
Locatie excelenta, gazde de nota 100+, curte minunata, camere excelente. Cine alege locatia, cu siguranta, nu va regreta. Linistea necesara pentru a-ti incarca bateriile pentru o zi la mare, aproape de plaja si de obiectivele de interes turistic din oras, intr-un cuvant "excelent".
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet și ne bucurăm ca v-a plăcut șederea la noi. Va așteptăm cu drag și altădată !
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2022
Pozele prezentate pe site corespund realității. Locatia este la aproximativ 10 min de plaja (mers in ritmul unui copil de 5 ani). Camerele sunt foarte curate și au ac, wi-fi și tv. Curtea este plina de flori, foarte bine întreținută, are loc de joaca pentru copii, grătar, șezlonguri. Gazdele sunt persoane deosebite, amabile, primitoare și au fost receptive la toate solicitările noastre. Pana la magazine distanta este de maxim 5 min. Noi recomandam cu drag această locație și vom reveni, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru aprecieri,ne bucuram ca v-am cunoscut si va mai asteptam cu drag...
   Andreea Tican din Rasnov, Brasov
nota: 10
schedule 25.07.2022
Gazdele sunt foarte primitoare si prietenoase, locatia arata la fel ca in poze, conditiile sunt foarte bune, foarte curate atat camerele, cat si curtea si spatiile comune, am avut tot ce am avut nevoie. Este foarte aproape de plaja, zona este foarte linistita.
Răspunsul unității:
Oricand sunteti bineveniti ! Va multumim frumos pentru aprecieri . Cu drag...
   Gheorghe Leonard din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.07.2022
Foarte frumos. Curat. Liniște, niște oameni deosebiți, nu am cuvinte ce sa spun decât de bine, nu te deranjează nimeni, ai tot ce îți trebuie pentru un sejur, gratar în curte, șezlonguri, curățenie, o gradina cu flori superba, aproape de plaja, 10 minute mers cu fata ușor.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos!Va asteptam cu drag si altadata.Sunteti deosebiti...
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.07.2022
Superb! Curat, cochet, paturi comode, gazde foarte primitoare, curtea plina de verdeata si flori, cu multe locuri amenajate in care poti savura in liniste o ceasca de cafea. Este la cateva minute de plaja, dar si de supermarketuri. A fost o experienta foarte relaxanta si placuta, sigur vom reveni!
Răspunsul unității:
Va multumim,va mai asteptam cu drag...:))
   Camelia din Iasi
nota: 10
schedule 12.07.2022
Un loc foarte frumos, o pensiune care merita nota 10+. Oameni deosebiti care stiu sa te faca sa te simti deosebit. Camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. Curtea are un aer foarte modern, amenajata cu bun gust, iar totul este curat si ingrijit. Este amplasata aproape de plaja, în 10 minute am fost pe plaja si de asemenea aproape și de centru. Multumim pentru tot, mai venim.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet , va mai asteptam la noi...
CONTACT
Cucu Angela
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cucu Angela
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0748 881 821
WhatsApp