Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Melisa din Mangalia

Mangalia, str. Republicii Bl.1, Sc.a, Et.2, Ap.6, nr. 1 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Proscanu Georgiana din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.07.2023
Curățenie exemplară, lucruri de calitate, liniște, bucătărie complet utilată, paturile cu saltele foarte confortabile, foarte aproape de plaja noastră favorită, de supermarket. Am avut parte de o gazdă primitoare și amabilă. Apartamentul este decorat cu mult gust, și cu lucruri de calitate, am avut parte de tot confortul. Merită 10 stele și o să revenim cu mare drag și anul viitor.
   Brendel Cornelia din Brasov
nota: 10
schedule 10.05.2023
Apartamentul e in centru, aproape de toate cele necesare. E tare modern, linistit, curat și cu gust decorat. Proprietara e o doamna deosebita, primitoare și serioasa! Recomand oricui!
Noi suntem stabiliți în Germania și pot spune ca nici la hotel nu am locuit asa! Bravo!
   Denisa din Usa
nota: 10
schedule 18.10.2022
One of the best apartments in Mangalia! It is 2 minutes away the beach with a view of the water and casa de culture (an iconic city monument). The beach is extremely close however, you are also perfectly located within walking distance of restaurants, local cafes, bus stops, supermarkets, and bakeries.
The second aspect was the pure cleanliness of the entire apartment. Simona puts her heart and soul the property and you can tell. Everything is spotless, sheets were ironed, curtains were washed and tile was sparkling clean.
The furniture is brand new and the space is perfect for singles or multiple occupants. There is enough space to cook and the overall energy is warm and inviting. I would highly recommend to any romanian resident looking to get away to the beach or any foreigner looking to explore the eastern coast of Romania.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.02.2022
Totul la superlativ! Curatenie exemplara, utilat cu de toate, foarte primitor si ambient extrem de confortabil.
Localizarea ultracentrala, marea la doi pasi, magazine, faleza, totul la indemana. Super gazda, promptitudine si comunicare eficienta.
   Trestolian Joita - Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2022
Foarte frumos. Totul cu mult bun gust si eficient. Curatenia exemplara si gazda foarte primitoare. Foarte frumoasa privelistea spre piateta din centrul orasului - esplanada din fata casei de cultura. Locatia este foarte aproape de plaja si faleza, de restaurantul hotelului Mera Brise de pe faleza si de multe alte obiective importante. In apropiere, pe directii diferite se pot vizita si trei biserici ortodoxe foarte frumoase si cu preoti deosebiti. Vremea a fost si ea un partener prietenos in acest weekend la malul marii si ne-a daruit un sejur cu amitiri perfecte.
   Marin Calin din București
nota: 10
schedule 02.02.2022
Un apartament in care merită să faci un concediu la mare, curat, călduros pe timp de iarnă și proprietara o doamnă de nota 20. Aproape de mare, cu o priveliște superbă. Foarte curat și modern. Bucătăria dotată cu tot necesarul ptr. a găti și a te simți bine. Baia foarte curată și modernă.
   Alina din Galați
nota: 10
schedule 26.01.2022
O exemplificare perfectă a expresiei:"omul sfințește locul". Apartamentul este foarte curat, amenajat modern, poziționarea acestuia este extraordinară, camerele sunt călduroase iarna, iar proprietara, o femeie cu care interacționeazi ușor și cu drag.
   Mioara Mercado din Sun Prairie
nota: 10
schedule 17.01.2022
Apartamentul este foarte aproape de plaja si foarte curat. Cazarea a fost excelenta. Restaurante, patiserie si o piață foarte aproape. The apartment is very close to the beach and within walking distance the restaurants. You won't regret staying here.
   Serbanescu Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.09.2021
Gazda a fost foarte amabilă, flexibilă și cu ora de sosire și cu ora de plecare, ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie de când ne-am cazat.

Curățenie de nota 10, loc de parcare pus la dispoziție. Apartamentul este localizat foarte aproape de plajă. Ne-am simțit excelent, am avut posibilitatea să și gătim ca acasă.
CONTACT
Simona
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Simona
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0749 995 397
WhatsApp