Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Moroșan din Mănăstirea Humorului

Mănăstirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, nr. 2 -
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea din Bacau
nota: 10
schedule 04.05.2024
Recomand această cazare, totul a fost la superlativ, căldură, curățenie, confort si nu în ultimul rand, mulțumim doamnei și domnului care s-au ocupat de primirea noastra.
Acești oameni sunt de nota 11+, am comandat sarmale, ciorba, pâine și colac împletit care au fost facute de către aceasta in casă iar pe această cale vroiam sa ii spunem sarutmana pentru masă și că au fost delicioase.
Iar domnului vroiam sa îi mulțumim pentru ca a avut grija sa nu ne lipsească nimic.
Daca vom avem ocazia, vom reveni cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Dumitru din Botoșani
nota: 10
schedule 09.07.2023
Ne-am adunat 6 familii din Botoșani, Iași și Cluj. A fost frumos, curat, gazdele primitoare și ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Camerele curate, cu mobilă nouă, băile impecabile, livingul generos, terasă cu grătar și tot ce trebuie. Recomandăm cu drag!
   Andronic Ana-maria din Iasi
nota: 10
schedule 02.04.2023
Noi ne-am simțit ca acasă, totul curat și frumos. Recomandam cu drag aceasta locație. Proprietarii foarte amabili și discreți. Camere călduroase, curate, terasa închisă superba, cu tot ce ai nevoie, totul minunat. Mulțumim pentru tot. Speram sa revenim!
   Tudor Iavnic din Suceava
nota: 10
schedule 25.03.2023
Foarte amabili, totul foarte curat, locația este foarte bună, bucătăria foarte spațioasă si totul e foarte bine utilat. Gazda ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Am luat și pâine și a fost foarte foarte bună! Am facut și sauna și totul a fost foarte bine. Chiar recomand!!!
   Roxana din Baia
nota: 10
schedule 19.03.2023
Locație superbă, cabană spațioasă, camere curate, cu facilități: saună, terasă, grătar etc. Este aproape de drumul principal. Living spațios cu șemineu, televizor, wifi . Gazde ospitaliere și binevoitoare. De la cabană se poate vizita pădurea din apropiere. Recomand, cu drag!
   Orleschi Anca din Falticeni
nota: 10
schedule 19.03.2023
Casa Moroșan a fost un loc în care ne-am simțit minunat. Dotările, curățenia, confortul și ospitalitatea au contribuit la buna noastră dispoziție. Raportat la calitatea cazării, prețul este unul excelent. Vă recomand pâinea de casă a gazdei, sauna și o plimbare în pădurea din apropiere. Mulțumim pentru ospitalitate și căldură!
   Georgiana din Suceava
nota: 10
schedule 18.09.2022
Locatie superba, noi am fost foarte mulțumiți. Am luat chiar si plăcinte cu branza care au fost excepționale. Foarte curat. Sauna a fost inclusa in pret. Totul la superlativ. Un spatiu de joaca care a prins bine pentru copii. Terasa afara cu grătar si plita. Gazde primitoare care ne-au ajutat cu orice am avut nevoie. Si au raspuns foarte promt nevoilor noastre.
   Ana Meleteiov din Radauti
nota: 10
schedule 16.08.2022
Omul credincios si bun sfințește locul oriunde. Un loc curat, primitor și vesel găsești aici. Energia pozitiva și primitoare a gazdelor ne-a făcut sa revenim aici. Cadrul natural la fel de minunat. Foisorul foarte bine utilat, cu plita pentru scrijele, pentru cunoscători, ceaun, grătar.
   Gianina Beleuta din Vaslui
nota: 10
schedule 24.01.2022
Totul la superlativ! Curățenie, locație, oameni foarte primitori si amabili. Domnul Adrian a răspuns prompt de fiecare dată! De plăcinte și pâine numai cuvinte de lauda. Foișorul foarte bine dotat și în bucătărie tot ce este necesar! Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru cuvintelle frumose , suntem incantati ca am reusit sa fim la analtimea asteptarilor dumneavoatra . Va mai asteptam cu mare draG!
CONTACT
Moroșan
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Moroșan
Telefon: 0748 542 848
Apel
WhatsApp