Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila QSO din Mamaia Nord grade grade grade

Mamaia Nord, str. D5, nr. 16 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 9.1 / 24 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.8
insert_emoticon Servicii:8.8
lightbulb_outline Curățenie:9
weekend Confort:9.6
monetization_on Prețuri:8.8
location_on Localizare:9.6


Adaugă recenzie
   Tila Valentin din Pitesti
nota: 5.5
schedule 28.01.2024
Pro:locație întreținută bine, camera cu paturi confortabile, bucătărie utilata, aproape de punctele prin principale și plaja.
Contra: proprietarii ne urmăreau la tot pasul prin prezenta lor și comentariile făcute și prin camerele video.
Nu am avut aer condiționat ce l-au setat din aplicația lor sa nu pornească.
Acces interzis în living.
Comentau la folosirea bucătăriei...
Cu ochii pe orice făceau copii.
Mult stres în prezenta lor, dl. Octavian mai ales.
Răspunsul unității:
D-le Tila Valentin,multumim pentru recenzie.

Atentie acordam tuturor oaspetilor in egala masura,insa unii necesita o mai mare prezenta din partea noastra.
Folosim camerele la nevoie pentru a lamuri diverse situatii, gen cine a confundat exteriorul vilei cu toaleta.Nu v am semnalat niciodata,am curatat.
In locatia noastra aerul conditionat functioneaza cu ferestre si usi inchise+card in cititor.Aceasta e "aplicatia".
Bucataria este comuna,de vacanta,preparate usoare...copiii nu au acces.
Copii trebuiesc supravegheati permanent,iar cind parintii sunt absenti sau prea relaxati,alegem sa stam noi cu ochii pe copii...Copii fac si lucruri trasnite.
Masinuta pe care ne am straduit sa o trimitem ,ati uitat o in "livingul fara acces"
Pentru o familie cu doi copii, nota pentru curatenie necesita in primul rind o justificare.
Va dorim vacante frumoase ,locatii cu wc in curte.






poze recenzie poze recenzie
   Corina&mihai&maria din Iasi
nota: 10
schedule 26.08.2023
Ne-am cazat aici pentru 5 nopti si pentru ca ne-a placut atat de mult, am mai solicitat inca o noapte. Vila este situata foarte aproape de plaja, aproximativ 3-4 minute, camerele spatioase, amenajate cu bun gust, curate, patul confortabil pentru 2 adulti si un copil, curatenia se facea zilnic in camere; bucataria dotata cu tot ce este necesar; in curte un spatiu amenajat pentru copii. Despre gazde, am doar cuvinte de dragoste. Oameni de omenie, ca in vechea Romanie. Au avut grija de noi ca de niste copii si ne-au facut sa ne simtim ca acasa.
Am avut ocazia aici sa cunoastem oameni frumosi si ca sa ramana in amintire peste ani, scriu despre Ioana si mama ei, cu care am legat o scurta si frumoasa prietenie; dl Nelu din Slobozia, care ne-a binedispus cu umorul lui. Multumesc oameni frumosi pentru timpul petrecut impreuna. Am plecat de la vila QSO cu un bagaj de amintiri frumoase!
   Rizea Carmen din Iasi
nota: 10
schedule 02.08.2023
Nota 10+, asteptarile mi-au fost depasite! Am inchiriat o camera tripla, foarte curata si spatioasa. Timpul de odihna/liniste se respecta cu sfintenie. Doar 3-4 minute de mers pe jos pana la plaja. Cele mai bune si diverse restaurante/terase/locuri de servit masa sunt la cateva minute distanta. Pe tot parcursul sederii am avut asigurata parcarea in curte. Gazdele sunt de o amabilitate cum rar intalnesti.
   Anda din Râmnicu Valcea
nota: 10
schedule 26.07.2023
Este al doilea an cand revenim aici. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare daca ai nevoie de ceva. In fiecare moment sunt prezenti si iti dau o energie buna. Vila este foarte curata, atat in interior cat si curtea. Locul de joaca este minunat pentru cei care au copii. Vila este aproape de plaja si de puncte de interes (restaurant, magazine, parc de distractii). Recomand din suflet aceasta vila! Proprietarii sunt oameni cum rar iti e dat sa intalnesti!
   Flori din Braila
nota: 10
schedule 14.07.2023
Totul la superlativ! Gazde foarte primitoare, camerele spatioase, locatia deosebita, foarte aproape de plaja, totul decorat cu mult bun gust si mai ales cu suflet, copiii s-au simtit excelent, totul ireprosabil! Cu siguranta vom reveni cu drag la doamna Maria!
   Gheorghe Ana-maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.08.2022
Locatie amplasata exceptional, mai ales pentru parinti cu micuti care vor sa fie aproape de plaja. Camerele sunt foarte spatioase, curate si dotate cu tot ce ai nevoie. Locul de joaca din curte este extraordinar pentru pitici, cum de altfel si foisorul si bucataria din exteriorul casei sunt foarte utile si bine puse la punct. Despre gazde, nu am decat cuvinte de lauda. Omenia ii caracterizeaza cel mai bine. Ne-au ajutat in orice am avut nevoie, ne-au facut in fiecare dimineata cafeluța si doamna Maria, ba chiar ne-a facut si mancarea de pranz a bebelusului nostru Iustin, in varsta de 10 luni. Absolut minunati! De multa vreme nu am mai cunoscut asa oameni si ne bucuram ca am avut aceasta ocazie acum. Cu siguranta, ne vom intoarce la dumneavoastra si speram cat mai curand! Multumim din suflet pentru ca ati avut grija ca sederea noastra sa fie una atat de reusita!
   Costache Claudiu din Galați
nota: 10
schedule 25.07.2022
Locatie aproape de plajă, 3 min, camerele foarte mari și curate, zona liniștită departe de agitația blocurilor, cu bucătărie exterioara și loc de luat masa în aer liber, loc de joaca pentru copii. Kids frendly. Gazde foarte primitoare, atente la nevoile tale.
   Alina din Iasi
nota: 10
schedule 22.07.2022
Superb! Camera mare și curata; aproape de plajă; gazde primitoare și atente la orice nevoie, am primit toate informațiile de care aveam nevoie (mancare, supermarket, plaja); liniște! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reușit! Recomand cu tot dragul, din toată inima!
   Izabela din Oradea
nota: 10
schedule 22.07.2022
Locație excelentă, aproape de plajă, foarte curat și îngrijit. Gazdele sunt o familie extraordinară, oameni cum rar îți este dat să mai întâlnești. Ne-am simțit foarte bine toată familia, copiii nu ar mai fi vrut să plece. Vom reveni cu mare plăcere!
   Mihaela Dumitrache din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.07.2022
Recomand cu mare drag și caldura aceasta pensiune! Este ceva ce își dorește orice familie cu copii mici atunci când merg la mare sa se relaxeze. Camerele sunt spațioase, luminoase, fff curat, pat extra pentru copii, baia spațioasă, afara in curte este o bucătărie utilată, loc de luat masa. Pentru noi totul a fost la superlativ și sunt tare bucuroasa ca am găsit aceasta pensiune. Gazdele sunt niște oameni minunați, cum rar intalnesti!
As da nota 100 dacă s-ar putea.:) Vom reveni curând!
   Calea C din Rm. Valcea
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2022 - 05.08.2022
Gazdele foarte primitoare si mereu acolo daca ai nevoie de ajutor. Camera spatioasa si curata. Am apreciat linistea. Existenta locului de joaca este un plus pentru familiile cu copiii. Este curat atat in pensiune cat si in curte si in spatiul de luat masa. Distanta de plaja de 4 minute de mers pe jos si apa este mica. Cu siguranta, o sa revenim! Dna Maria si dl Octavian sunt gazde de nota 10+!
   Mirela Negoiță din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.07.2022
Am fost la această vilă in perioada 03-06 iulie 2022. O locație foarte aproape de plaja (5 min), o vila care îndeplinește toate cerințele, mai ales pt familiile cu copii. Gazdele sunt deosebite, doamna Maria și domnul Octavian sunt niste oameni minunați, care fac tot posibilul că turiștii să se simtă minunat. Vom reveni cu siguranță la această minunată pensiune.
   Dragoi Ramona din Resita
nota: 10
schedule 27.08.2021
Cazarea are foarte curată, spațioasă, avand o baie mare cu cabina de dus cu usa culisanta din sticla, camera mare cu pat matrimonial si pat de copil. De mentionat, saltelele sunt noi. Totul este aerisit, luminos, spațios. Camera are geamuri mari, aer condiționat, seif, dulapuri, noptiera, minifrigidere, birou cu un scaun tip fotoliu, Wi-Fi. Afara se găsește o terasa si o bucătărie de vara cu toate utilitățile: frigidere, microunde, aragaz, fierbător, vesela, oale, cafetiera etc. Locația este aproape de plaja si de faleza, restaurante, terase, Lidl si farmacie. Gazdele sunt primitoare , încântătoare. Copiilor le place foarte mult. Totul este sigur pentru ei. Locul de joaca are trambulina, tobogan si leagan, măsuțe, mașinuțe si alte jucării.
   Madalina Teodoroiu din Popești-leordeni
nota: 10
schedule 12.08.2021
Pro: ne-am simtit foarte bine! Gazdele sunt foarte primitoare si calde.

Camerele si spatiile comune sunt foarte curate si bine intretinute.

Camerele sunt spatioase, intr-o camera dubla am avut loc lejer doi adulti si un copil de patru ani.

Exista si o bucatarie dotata cu toate cele necesare, inclusiv cafetiera, prajitor de paine, cuptor cu microunde etc.

Vila are si un mic loc de joaca, cu tobogan, casuta, leagan, doua trambuline si diverse alte jucarii pentru copii.

Foarte aproape de plaja, la cateva minute distanta. Este al doilea an cand revenim

Legat de plaja, este minunata pentru familii cu copii mici, intrarea in apa fiind foarte lina.

Contra: nu prea exista locuri de unde sa iei de mancare, optiunile fiind foarte limitate. Gazdele ne-au ajutat cu o recomandare pentru un restaurant din Constanta care livreaza si la vila - mancarea a fost ok. Faptul ca am putut prepara diverse in bucatarie a fost un avantaj.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru increderea acordata din nou,va rugam sa ne oferiti si in viitor particica din energia lui Matei.
   Loredana Maria Sirca din Zalau
nota: 10
schedule 09.08.2021
Am avut o experienta extrem de placuta, in special datorita amabilitatii si interesului gazdelor de a ne simti cat mai bine in scurtul sejur petrecut la Vila Qso.

Am apreciat organizarea, atentia la detalii, curatenia din camera si dotarea acesteia, dar si distanta relativ mica pana la plaja.

Potrivita mai ales familiilor cu copii mici.
Răspunsul unității:
Sigur ne veti ierta intirzierea raspunsului din partea noastra,oricind suntem onorati sa fiti oaspetii nostrii.VA promitem DE craciun O urare IN cinstea DV.
   Georgeta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2020 - 03.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte bine: gazde minunate, igiena maxima, camere spațioase și foarte curate, liniște.
   Elena - Cristina din Stalpeni
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2020 - 15.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Construcție nouă, camere spațioase dotate modern,curte cu spațiu verde, loc de joacă pentru copii, terasa și mini-bucătărie foarte bine utilată, existența locurilor de parcare.Curățenia exemplară.Disponibilitatea gazdelor pentru a te ajuta la orice solicitare , punând pe primul plan confortul turiștilor.Recomand cu toată încrederea. Deja am rezervat încă un sejur pentru începutul lunii septembrie.
   Elena Gabriela E din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 15.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu încredere această vilă pt familiile cu copii!
   Szilard din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde cum rar există, foarte curat, frumos, totul la superlativ.
   Mihaela M din București
nota: 10
schedule sejur: 02.07.2019 - 05.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie aproape de plaja, constructie noua, camere mari, spatioase dotate cu toate utilitatile. Personal amabil si mereu gata sa te ajute pentru orice problema. Locuri de parcare in fata vilei si in curte. Spatiu de joaca pentru copii. Terasa si mini-bucataria din curtea interioara sunt un mare plus. In concluzie: un loc unde cu siguranta vom mai reveni.
   Sergiu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.07.2019 - 04.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele suberbe, camerele mari, curate cu dotării, liniște, superb.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sejurul destul de scurt
   Camelia Georgiana din București
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2018 - 28.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare,camera foarte mare și frumoasă.
   Irina I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.06.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spatioasa, foarte curata si moderna
   Alina A din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2017 - 31.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila frumoasa, camere spatioase mobilate cu gust, totul nou si foarte curat
- foisor in curte cu loc de luat masa si bucatarie utilata + frigider pentru alimente
- living la parterul vilei
- gratar
- loc de joaca
- parcare
- gazde primitoare, foarte ospitaliere si pregatite mereu sa iti fie de ajutor cu tot ceea ce ai nevoie
- plaja la 3-5 min, amenajata cu sezlonguri, dar si cu locuri pentru cearsaf
- adancimea marii creste treptat, ideala pentru copii
CONTACT
Maria
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0770 703 434
WhatsApp
Apel/SMS