Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa George din Mamaia Nord grade grade grade

Mamaia Nord, str. D16, nr. 9 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandru Popescu din București
nota: 10
schedule 31.01.2024
O locație unde am fost primiți direct de proprietari, ne-am simțit minunat și am avut posibilitatea sa ne pregătim singuri masa într-o atmosferă foarte primitoare.
Cu siguranță o să revenim.
Copiii s-au bucurat de prezenta celor doua pisici din curte.
Am stat fără griji cu masina parcata lângă locatie.
   Bulgariu Iuliana din Salcea
nota: 10
schedule 27.08.2023
Recomand cu încredere această locație nouă, modernă, liniștită și aproape de plajă.
Ce mi-a plăcut mult este curățenia. Doamna Nicoleta are o grijă deosebită în fiecare zi, mereu cu zâmbetul pe buze și atentă la nevoile turiștilor.
Domnul George atent cu turiștii și mereu are grijă de curățenia curții, care arată foarte bine. Bananierul dă un aer exotic terasei.
Vizitați această locație și sigur veți găsi multe lucruri ce o să vă placă!
   Cristinel Remus din Slobozia Jud Giurgiu
nota: 10
schedule 07.08.2023
Am stat 6 nopti, 2 familii cu cate 2 copii liniște, curătenie exemplara, confort, dotare excelenta a unității, zona linistita ne-am simțit ca acasa. Totul la superlativ. Gazde foarte prietenoase și amabile. In apropiere sunt parcuri de distracții. Plaja este foarte aproape de faleza. Excelent! Recomand. Vom reveni, cu plăcere!
   Andreea Si Lucian Galan din Craiova
nota: 10
schedule 19.07.2023
Exceptional din toate punctele de vedere. Mai rar asa proprietari, tot timpul prezenti, fara sa-i simtim niciodata! Curatenie zilnic, prosoape si lenjerie de pat schimbate din 3 in 3 zile, locatia la 5 minute de plaja, dar intr-o zona de case si pensiuni de 1, 2 etaje, zona foarte linistita, cu locuri de parcare disponibile la orice ora, la discretie, camera cu mobilier nou, aer conditionat, tv si frigider, totul a fost pe sufletul nostru. Felicitari!!!!
   Ștefan Ionuț din București
nota: 10
schedule 16.07.2023
Cazarea a fost perfecta din toate punctele de vedere. Camere foarte curate, utilate modern și spatioase. Situata pe o stradă liniștită aproape se plaja, loc de parcare gratuit, și curte interioara spațioasă. Gazdele au fost foarte primitoare! Cu siguranță vom reveni aici!
   Alin Mocanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2023
Nicoleta si George sunt doua gazde minunate! Ne-au intampinat cum trebuie si ne-au oferit toate conditiile. Casa a fost extrem de curata, e aproape de plaja si avea absolut tot ce trebuie in vacanta. Recomand din toata inima Casa George si in mod sigur, daca ne vom intoarce la Navodari, vom rezerva din nou camere la Casa George.
   Gabriela din Ploiești
nota: 10
schedule 19.05.2023
Tocmai ce am plecat spre acasă, de la altă acasă, Casa George! Fix așa mă simt când merg la Casa George, ca acasă. Totul este la superlativ, gazdele sunt cele mai minunate pe care le-am întâlnit în toate drumețiile vieții, curățenia impecabilă, confort, ospitalitate, pur și simplu este perfect! Să nu mai spun că faci nici 5 minute până la plajă... Ce-ți mai poți dori? Recomand din inimă tuturor! ❤️ Mulțumim, Casa George!
poze recenzie
   Alexandru din Ploiești
nota: 10
schedule 19.05.2023
Un loc liniștit unde te poți relaxa, foarte aproape de plaja iar gazdele extrem de primitoare și atente cu turiștii. Camerele foarte curate și destul de spațioase. Curtea este perfect echivalenta cu numărul de camere, și amenajată cu mese, o bucatarie de vara si un grătar. Intr-un cuvânt, ireproșabil! Revenim de fiecare data cu plăcere și încredere!
   Roxana Ene din Ploiesti
nota: 10
schedule 19.05.2023
Localizarea ideală, aproape de plaja, confortul plus curatenia fara reproș, iar gazdele, o companie extraordinara!!!! Este al doilea an cand revin, nu este absolut nimic sa-ti displaca, Locul ideal pentru o vacanta exact cum trebuie.
Un mare bonus: gasesti in curte o bucatarie deja utilată, ca să-ti poti prepara orice ai nevoie.
   Pana Ion din Brasov
nota: 10
schedule 12.07.2022
A fost un sejur placut. Ne-am cazat la casa George intre 25-30 iunie si nu am intampinat nicio problema pe parcursul sederii. Personalul a fost foarte amabil, camerele curate, iar locatia aproape de plaja, la maxim 5 minute de mers pe jos. Cu siguranta vom mai reveni, am fost foarte multumiti!
   Ungureanu Georgiana din Gageni, Prahova
nota: 10
schedule 26.06.2022
Toate conditiile pentru un sejur reusit, proprietarii foarte primitori si atenti la nevoile turistilor, totul este ales cu foarte mult gust si te simti ca acasa. Camera foarte frumoasa, curata. Am petrecut un weekend minunat alături de prieteni. O sa revenim cu placere!
   Florentina din București
nota: 10
schedule 21.06.2022
O cazare de excepție, curățenie exemplară, gazde primitoare. Camerele suficient de mari, dotate cu aer condiționat, paturi confortabile. Vila este într-o zonă liniștită și foarte aproape de plaja.
Concluzie: o locație amenajata cu foarte mult bun gust și primitoare.
Cu siguranță vom reveni.
Mulțumim gazdelor.
   Musca Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.09.2021
Servicii excelente, totul este impecabil, proprietarii extrem de serviabili.

Localizat aproape de mare, camere confortabile, liniște, curățenie.

Am cerut sa ne facem check out-ul mai tarziu și au acceptat fără nici o ezitare.
   Gabi Suzana din Petrila
nota: 10
schedule 20.08.2021
Excelent:
-locatia e proape de plaja.
-totul nou, proaspat si cu mult bun gust.
-curatenia e impecabila (s-au schimbat lenjeria si prosoapele la 2 zile-toate albe). Zilnic se curata si igienizeaza camerele.
-gazdele sunt minunate. Proprietari tineri, prezenti si discreti in acelasi timp. Isteti si foarte atenti.
   Carla din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.08.2021
Pot spune ca a fost totul excelent, ne-am simtit ca acasa. Am fost o gasca de 4 familii cu copii.

Camerele frumoase, totul nou si de o curatenie impecabila. In curte ne-au fost de folos gratarul cu bucataria de vara utilata cu toate cele necesare.

Locatie foarte buna, aproape de plaja aprox. 300 m.

Exista locuri de parcare.

Gazdele, niste oameni frumosi care si-au pus amprenta si mult suflet in casa si servicii.
   Rotaru Alice din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2021
Excelent, ne-am simțit minunat, o curățenie desăvârșită, camera amenajata cu mult gust, frigider, aer condiționat, tv mare. George și Nicoleta, gazdele, foarte drăguțe și primitoare, atenți să nu lipsească nimic. Poziție excelentă fata de plaja, magazine, terase. Parcare asigurata. Grătar în curte, mese cu scaune. Curtea îngrijită, curata cu plante foarte frumoase. Raport calitate/preț excelent.
   Aurelian din Galati
nota: 10
schedule 19.07.2021
Toate facilitățile necesare, camera foarte curată, modernă, cu balcon si toate dotările necesare, parcare lângă vila, curte cu mese si bucatarie utilată. Plaja este foarte aproape si gazde primitoare. Ne-am simtit excelent!
   Mia Andreescu din Ploiesti
nota: 10
schedule 19.07.2021
Proprietarii ne-au facut sa ne simtim ca acasa, foarte ospitalieri si atenti la toate nevoile. Camerele foarte curate, dotate corespunzator cu tot ce trebuie frigider, aer conditionat, tv, patul generos cu lenjerie impecabila. Curte ingrijita, dispune de un foisor utilat cu tot ce vrei si in completare are un gratar. Gazde de nota 20. Locatie foarte aproape de plaja.
   Dan Stoian din Ploiesti
nota: 10
schedule 30.05.2021
Curtea si vila primitoare, cat si despre gazda numai cuvinte de lauda, iar preturile foarte bune. Distanta foarte mica pana la mare. O locatie cu acces peste tot. Camerele primitoare. Este totul nou si miroase bine.
   Iulian Iojea din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.05.2021
Ne-am simțit foarte bine și gazdele au fost de nota 10. Am avut un sejur excelent. Doamna Nicoleta s-a purtat foarte frumos cu noi. Zona este liniștită și foarte aproape de plaja. Prețul a fost bun.
   Craciun Florin din Suceava
nota: 10
schedule 22.05.2021
Camerele sunt dodate corespunzator, cu frigider maricel, pat generos, televizor 81 cm, internet wireless. In curte exista si un gratar, dar noi nu am vrut sa-l folosim din comoditate. Plaja sa zic ca este la vreo 200 pana in 300 de metri, practic am facut 4 minute de mers agale. Gazdele sunt foarte primitoare, curatenia este la ea acasa deci, in concluzie, consider raportul calitate-pret excelent.
poze recenzie
   Bejan Mihaela din Calarasi
nota: 10
schedule 19.05.2021
Plăcut impresionata. Vila arata foarte bine, camerele curate și frumos mobilate, gazdele amabile și prietenoase. Locatia este într-o zona liniștită și aproape de plaja, cluburi sau terase. Curtea este, de asemenea, îngrijită, dispune de un foișor cochet cu grătar.
   Geta din Galați
nota: 10
schedule 17.05.2021
Condiții de cazare foarte bune, curățenie, tot mobilierul nou și confortabil. Gazda primitoare, draguta și foarte amabila. Locația este foarte aproape de plajă, magazine, restaurante.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet și va mai așteptăm oricând cu drag
poze recenzie poze recenzie
   Bratu Ana Maria din București
nota: 10
schedule 14.05.2021
Gazdele sunt minunate, mereu pline de energie și săritoare. Vila este la o distanta foarte mică de plaja, iar camerele sunt primitoare, fix ca in pozele de prezentare.
CONTACT
Ioniță Nicoleta
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioniță Nicoleta
Telefon: 0720 477 188
WhatsApp