Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Nikolo Sea View din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D25, nr. 6 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 9.9 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.85
insert_emoticon Servicii:9.85
lightbulb_outline Curățenie:9.85
weekend Confort:9.85
monetization_on Prețuri:9.85
location_on Localizare:9.85


Adaugă recenzie
   Florin din București
nota: 10
schedule 20.08.2023
Foarte frumos, foarte curat, totul exemplar, exact cum este descris în anunț, foarte primitor, proprietari niste oameni minunați, plaja aproape, magazine pentru cumpărături, recomand cu încredere aceasta locație și cu siguranță vom mai reveni ori de cate ori o să avem ocazia, mulțumim mult pentru tot.
   Mihaela din Curtea De Argeș
nota: 10
schedule 01.08.2023
Un apartament foarte cochet cu mobilier modern, cu toate dotările, aer condiționat, expressor de cafea cu cafeaua din partea casei, frigider mare, fructe, suc, apa și bere din partea casei la întâmpinare, produse de igienă tot din partea casei, uscător de păr, mașină de spălat. În plus, gazdele foarte amabile, curățenie la superlativ. O vacanță foarte plăcută, cu siguranță vom reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
   Radu din Chicago
nota: 10
schedule 17.07.2023
Superb! Si foarte bine pozitionat, langa plaja si magazinele foarte aproape. Extrem de curat. Camera foarte incapatoare. Canapea extensibila in sufragerie.
Profi si Mega Image sunt la 7 minute de mers pe jos.
Masina de spalat un mare plus. Iar espresso machine este minunat!!!! Vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim!
   Mirea Radu din Iasi
nota: 10
schedule 08.07.2023
Locația a fost conform descrierii, curățenie, confort, am fost foarte multumiți. In frigider erau răcoritoare, terasa suficient de mare cât pentru amplasarea unui confortabil balansoar de care s-au bucurat cei mici. Raportul preț calitate este unul bun.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
   Arghire Sebastian din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.07.2023
Apartamentul este exact ca in poze, utilat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect, foarte curat, cu un balcon generos unde poti savura cafeaua in fiecare dimineata, amplasat exact langa plaja, magazinele alimentare foarte aproape, gazdele de nota 10!!!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
   Truţă Valentin din Pitesti
nota: 9
schedule 28.06.2023
Curat, locația foarte buna, amenajat frumos și primitor iar proprietarul mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Prețul este unul corect. Recomand tuturor cuplurilor sau grupurilor de prieteni! Plaja este practic peste ‘drum’, iar vecinii sunt ok.
   Morosan Adina din Gura Humorului
nota: 10
schedule 22.06.2023
Exceptional. Ai tot ce tot ce vrei. Marea aproape, magazine, terase, liniste, parcare, curatenie. A fost un sejur exceptional. Gazda foarte politicoasa si deschisa spre orice, zona linistita. Recomand cu mare drag. Am fost 4 adulti si 1 copil, si ne-am descurcat foarte bine. Apartamentul utilat si mare.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Și dvs ați fost oaspeți deosebiți! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
   Nicoleta din Orastie
nota: 10
schedule 26.08.2022
Un apartamnet deosebit de frumos, cu tot ce ai nevoie, exact cum arata in poze. Camerele si terasa spatioase si frumos amenajate. Am ramas placut impresionati de atentia la toate detaliile si de amabilitatea proprietarului. Apartamentul este foarte aproape de plaja, de supermaket, restaurante, de farmacie. Tot ce ai nevoie. Cu siguranta, vom reveni. Nota 10!
   Paula din Barlad
nota: 10
schedule 04.08.2022
Minunat! Minunat !Minunat!
Totul a fost ireproșabil, camerele impecabile, decorate cu bun gust, accesorii, bucătărie excelente, televizoare mari. Apartament spațios lângă plaja, în 2 minute ajungi la un superb rasarit de soare. În fiecare dimineață am savurat o cafea delicioasa din partea casei.
Proprietarii de nota 1000. Copiii au fost încântați de fructele proaspete, sucurile reci și, bineînțeles, soțul de berea rece. Aveți toată aprecierea noastră, ne-ați făcut vacanta frumoasă. Vom reveni, cu siguranță!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Sunteți bineveniți și altă dată!
   Nicoleta Costea din Focsani
nota: 10
schedule 23.07.2022
Proprietarul este atent la detalii. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce este nevoie. Foarte aproape de plaja. La max 10 min cu masina este si un Lidl. Nici un incovenient. Arata exact ca in poze. Nu trebuie sa mai aveti grija cazarii, doar va trebuie energie pozitiva si, cu siguranță, veti avea o vacanta reusita.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
   Marian Petcan din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2022
Puncte +: proprietar super ok, curățenie apartament exemplară, poziționare foarte aproape de plaja, cam 25m, pat suplimentar din partea casei (de apreciat, alții nu știu cum să te jecmănească dacă dorești) puncte -: lipsa cuptor cu microunde, nota per total, 9,85.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
   Ramona din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 21.06.2022
Ne-am simtit bine in aceasta cazare, apartamentul a fost spatios, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie. Localizarea apartamentului este intr-un bloc situat la cativa metri de plaja, intr-o zona linistita cu plaja si apa curata. Curatenia in apartament ireprosabila, iar gazda a fost primitoare si receptiva la toate nevoile noastre. Cu siguranta vom mai reveni aici!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
   Anca din Timișoara
nota: 10
schedule 25.08.2021
Am petrecut un sejur minunat de 10 zile in luna august in aceasta locație (2 adulti, 2 adolescenți si un copil mic).

Este un apartament aranjat cu bun gust, atenția la cele mai mici detalii si calitatea se vede peste tot. Pozele de prezentare reflectă realitatea (inclusiv fructe, sucuri in frigider). Totul curat, totul funcționează cum trebuie, aerisirea la baie foarte buna, salteaua la dormitor foarte confortabila si canapeaua din living foarte plăcută.

Bonus este terasa foarte mare, copiii puteau citi/juca pe laptop etc.

Plaja foarte aproape, ieseai din clădire si practic erai pe plajă. Plaja curată, este loc si la sezlonguri dar si pentru cei care preferă sezlongul propriu.

Gazda deosebită, ne-a pus la dispoziție ce am cerut in plus.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri! Ati fost niște oaspeți deosebiți. Ne bucurăm foarte mult că v-ați simțit bine la noi și vă așteptăm cu mare drag și cu altă ocazie!
   Iuliana din Pitesti
nota: 10
schedule 16.07.2021
Am ales acest apartament pentru un sejur de 5 zile.

Totul a fost la superlativ.

Apartamentul este foarte aproape de plaja, la 20 de m.

Este foarte frumos amenajat, cu mobilier nou.

Zona este una linistită, cu plaja curata si amenajată.

Gazda a fost amabilă și foarte receptiva la nevoile noastre, nu ne-a lipsit nimic si totul a fost la superlativ pentru un sejur relaxant!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Vă așteptăm cu drag și altă dată!
CONTACT
Nicolae
Pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024














Nicolae
pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024
Indisponibil până la 01.06.2024