Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament As din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D25, nr. 4 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
   Adrian Haiser din Sibiu
nota: 10
schedule 02.09.2022
Apartamentul foarte frumos, curat, dotat cu toate necesitatile, are un mare plus faptul că are locul de parcare asigurat. Este amplasat aproape de plaja (2min) de mers, magazinele sunt aproape, pe o scara de la 1-10, clar 10!
Gazdele super amabile, foarte primitoare, mulțumim pentru tot confortul si, cu siguranță, vom reveni!
   Florin din Braila
nota: 10
schedule 16.08.2022
Ne-am simțit foarte bine. Apartamentul este situat foarte aproape de plajă, aprox. 50 de metri și este utilat cu aragaz, frigider, aer condiționat și televizoare (în ambele camere). Ideal pentru familii sau grup de maxim 4 pers. Există multe locuri de luat masa în apropiere (pentru toate buzunarele). Gazdele foarte ospitaliere! O să mai revenim cu plăcere!
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Apartamentul este utilat (masina de spalat, frigider cu congelator, plita, prajitor de paine, expresor cafea, vesela, chiar fier de calcat). Este spatios, arata impecabil din punct de vedere al design-ului si este foarte aproape de plaja, 50 m. Totul a fost excelent. Multumim. Ne-am simtit minunat!
   Boncan Rodica din Galati
nota: 10
schedule 26.06.2022
Suntem cazati in acest apartament. Totul este perfect. Apartamentul arata foarte bine, este curat, dotat cu tot ce este necesar. Plaja este super aproape, magazin la coltul blocului si in capatul străzii Profi, Mega si farmacii. Cu siguranta vom reveni aici.
   Irg din Galati
nota: 10
schedule 19.06.2022
Exceptional, totul la superlativ, de la primire, curatenie, locatie, confort, etc.. Totul mai mult decat ne asteptam, vom reveni cu drag!!! Am fost intampinati la aceasta locatie cu: cafea, sucuri, apa plata, bere, ciocolata, jucarii de plaja diversificate, produse de igiena ca la hoteluri de 5*! Felicitari gazdei!
   Nacu Daria din Ionesti
nota: 10
schedule 24.05.2022
Aproape de plaja, curățenie, gazda foarte primitoare. Totul a fost impecabil. Totul a fost foarte bine organizat, cu bun gust. Camere spatioase, curate exact ca in fotografiile atașate. Gazda primitoare, înțelegătoare, comunicativă. O sa revenim si anul viitor.
   Madalina din București
nota: 10
schedule 11.05.2022
Condiții de 5 stele, foarte aproape de plaja, magazine și farmacii foarte aproape de locație, parcare, curățenie, bucatarie complet utilata, gazda foarte primitoare, totul la superlativ, absolut nimic de reproșat!
   Perea Larisa din Sibiu
nota: 10
schedule 29.12.2021
Totul a fost minunat! Conditiile apartamentului sunt de lux, iar apropierea de mare este un mare avantaj. Este bine si usor ca se ofera loc de parcare si ca in apropiere sunt magazine alimentare si farmacii . Multumim gazdelor pentru ospitalitate.
CONTACT
Cristian Stoica
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cristian Stoica
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0722 466 419
WhatsApp