Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Măgura din Mălini

Mălini, sat Iesle, str. Luncile Frasin, nr. 23 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena din Roman
nota: 10
schedule 22.01.2024
Am petrecut o singura zi la aceasta pensiune, însă a fost suficient pentru a-mi dori sa revin cât mai curând. Locatia este superba, camere spațioase, curate, multa liniște și un peisaj superb! Nu am incercat sauna si ciubarul, acestea raman pe data viitoare! La restaurant mâncarea a fost foarte bună și personalul foarte amabil! Recomand cu încredere! Felicitări administratorului și personalului!
   Duta Simona din Novaci
nota: 10
schedule 29.12.2023
Recomand cu caldura aceasta locatie! Totul a fost la inaltime! Ospitalitatea, mancarea excelenta, atmosfera, curatenia, discretia, amabilitatea si dorinta gazdelor de a ne simti ca acasa, intr-un peisaj de poveste, ne_-au convins sa revenim cu drag aici. Multumim!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm!
   Flitan Valentina din Baia De Fier
nota: 10
schedule 28.12.2023
Am petrecut la pensiunea Măgura Malini un Cràciun de poveste, mâncarea a fost excelenta, preparată din produse bio, având un gust minunat, care te duce cu gândul la bucatele pregătite de mamele și bunicile noastre. Personalul a dat dovadă amabilitate, s-au purtat foarte frumos cu noi! am ascultat in seara de moș ajun un program de colinde autentice și foarte frumos interpretate. De asemenea, gazda noastră a adus o formație de muzica care a întreținut o atmosfera de petrecere in seara de ajun și în prima seară de Crăciun. O sa revenim la aceasta pensiune cu siguranță! Nota 10 din partea noastră! Felicitări proprietarului! Mulțumim pentru tot ce ne-ați oferit!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm!
   Vasiluta Ciprian din Iasi
nota: 10
schedule 19.12.2023
Excelent!!Totul la superlativ, mâncarea, cazare, ospitalitate!!! Revenim în fiecare an cu drag la această locație și întodeauna găsim îmbunătățiri!! Nea Ionică este un om de nota 12!!! Mancare excelentă se poate vorbi pentru un proțap și tot ce se gătește este bio!! Camerele au fost reamenajate, saună și ciubărul de asemenea!!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm!
   Gabi din Iasi
nota: 10
schedule 08.12.2023
Relaxare la maxim, mancare din abundenta, curte deosebit de spatioasa si linistita. Momente minunate alaturi de prieteni in jurul focului, sauna si ciubar la orice ora, personal deosebit de amabil si receptiv. Gazda foarte atenta, imposibil sa nu-ti doresti sa revii.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm!
   Iuliana Brat din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.10.2023
Locatia se afla intr-un peisaj de vis, cu liniste si aer curat. Relaxare totala! Proprietarul este un om de nota 10+ si aproape toate doamnele care sunt acolo. Mancarea buna, curatenie si, orice am avut nevoie, domnul proprietar ne-a oferit. Totul foarte bine! Recomand cu incredere!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Vă mai așteptăm!
   Irina din Macaresti
nota: 10
schedule 31.10.2022
O locație minunată într-un cadru de poveste! Totul la superlativ. Personal amabil, bucate alese, atmosferă de vis, loc de joacă pentru copii, terasă, priveliște superbă, departe de agitația urbană. Felicitări tuturor celor implicați! Vom reveni, cu siguranță!
   Irina din București
nota: 10
schedule 10.01.2022
Cei mai buni din zona Maliniului, mâncare bio!
   Mihai Mihaila din Vaslui
nota: 10
schedule 31.12.2021
Excelent, recomand cu mare incredere. O gazdă foarte primitoare, niste oameni minunati, personal excelent, curatenie impecabila. Locul este mirific, un loc perfect pentru relaxare, oaza de liniște. Am petrecut două zile minunate aici.
   Moțoc Marinela din Bacău
nota: 10
schedule 02.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un Crăciun frumos. Gazde primitoare, camere curate, mari, mâncarea foarte buna si naturala, placut surprinsi de surperizele oferite de gazde.
   Emil din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 16.03.2019 - 17.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona geografica deosebita. Cabana Magura detine un spatiu generos ce include, pe langa o curte foarte mare si un teren de fotbal.
Locatia este curata si beneficiaza de caldura si apa calda permanent. Totodata, este foarte bine utilata cu tot ce trebuie pentru petrecerea timpului liber: wi-fi, aparatura electronica, electrica si electrocasnica, o dotare de exceptie in bucatarie (vesela, tacamuri, platouri, oale, cratite, tigaie etc. Ustensile de toate felurile) dar si la foisorul cu gratar.
In plus, turistii beneficiaza de ospitalitatea gazdei care face tot posibilul sa te faca sa te simti cat mai bine.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase! Multumirea clientilor nostri va fi mereu pe primul loc pentru noi! Va mai asteptam!
   Florin F din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 31.01.2019 - 03.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea si onestitatea gazdei, curatenia impecabila,bucataria excelent utilata,caldura in pardoseala optima si pentru copii mai mici,numai cuvinte de lauda:)
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase! Va mai asteptam cu drag!
   Ciprian din Iași
nota: 10
schedule sejur: 26.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență extraordinar de frumoasă. Gazdele sunt foarte primitoare. Ai la dispoziție absolut totul. Trebuie să vii doar cu voie bună. Camerele sunt curate, livingulmare, spațios. De peisaj, pot spune că este de poveste, mai ales iarna. Te bucuri de mult spațiu în jurul casei. Are și teren de fotbal. Cu siguranță, voi reveni.
Răspunsul unității:
Buna ziua. Ne bucura faptul ca sejurul a fost pe placul dumneavoastra! Va mai asteptam!
poze recenzie
   Lucian din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 05.01.2019 - 06.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj de poveste, gazde deosebit de primitoare, o locatie perfecta pentru grupuri. Un mare plus este faptul ca se coboara din camere direct in sala de mese unde pardoseala este incalzita. La exterior gratar, afumatoare, plita; un teren de fotbal. Pensiunea este amplasata in apropierea raului Suha Mare, loc perfect pentru plimbare. De la pensiune inainte se intra direct pe drumul Talienilor, sau drumul Baltagului. O zona incarcata de istorie unde nu ai cum sa te plictisesti. Gazdele au facut mult mai mult decat era necesar pentru a ne simti perfect. Cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic de adaugat negativ.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet! Va mai asteptam cu cel mai mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Asaftei Ionică
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Asaftei Ionică
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0755 641 215
WhatsApp
Apel/SMS